Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem, és elég fontos lenne megtudnom rá a válaszokat. Szóval a helyzet a következő:
- Egy fizetős oldalról van szó, ami engedi hogy paypal rendszeren keresztül lehessen fizetni a tagoknak.
Nos amennyire én tudom, nálunk sajnos még mindig az a helyzet, hogy csak küldeni tudunk paypal-on keresztül fogadni nem. Ugye?
De azon gondolkodom, hogy a holland ismerősömmel csináltatok egy ilyen paypal accountot.
Azt tudom, hogy Visa, Master Card, Discover vagyAmerican Express kártyát kell megadni regisztárciókor. De mi van akkor ha neki nem ilyen van?
(még nem tudom milyen van neki, de fenn áll ez a lehetőség is)
- TEgyük fel, hogy sikerült regisztráltatni magát a paypal-on és mondjuk küldek az accountjára pénzt, akkor azt a pénzt át tudja onnan utalni az én magyar bankkártyámra? Ha igen, akkor mennyit vonnak le (mert gondolom levonnak)?
- a paypal account ''fenntartása'' ingyenes?
- a Regisztráció után azonnal használatba lehet venni az accountot, vagy kijön valami hivatalos értesítő postán vagy hogy van ez?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- APS KLASIK 2020 aktív studió monitor pár eladó (első tulajdonostól, dohány mentes környezetből)
- ASRock Z790M PG Lightning/D4
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(még nem tudom milyen van neki, de fenn áll ez a lehetőség is)
V/