Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• verser233

senior tag

Sziasztok!

Lenne néhány kérdésem, és elég fontos lenne megtudnom rá a válaszokat. Szóval a helyzet a következő:

- Egy fizetős oldalról van szó, ami engedi hogy paypal rendszeren keresztül lehessen fizetni a tagoknak.

Nos amennyire én tudom, nálunk sajnos még mindig az a helyzet, hogy csak küldeni tudunk paypal-on keresztül fogadni nem. Ugye?

De azon gondolkodom, hogy a holland ismerősömmel csináltatok egy ilyen paypal accountot.
    Azt tudom, hogy Visa, Master Card, Discover vagyAmerican Express kártyát kell megadni regisztárciókor. De mi van akkor ha neki nem ilyen van? :F (még nem tudom milyen van neki, de fenn áll ez a lehetőség is)

- TEgyük fel, hogy sikerült regisztráltatni magát a paypal-on és mondjuk küldek az accountjára pénzt, akkor azt a pénzt át tudja onnan utalni az én magyar bankkártyámra? Ha igen, akkor mennyit vonnak le (mert gondolom levonnak)?

- a paypal account ''fenntartása'' ingyenes?

- a Regisztráció után azonnal használatba lehet venni az accountot, vagy kijön valami hivatalos értesítő postán vagy hogy van ez? :F

Köszönöm előre is a segítséget! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés