- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
na ezért is külön köszi, számomra nagyon értékes infók, csak beszívtak a fejlesztői videók meg streamek, nem jártam még utána a pay to win részének sem

illetve még egy dolog jutott eszembe: ha a tiltott diablós fórumon van goldom, akkor abból is lehet felteszem cuccokat venni, bár ez a része vsz megöli a játékot. mondjuk a trade maga is (az hogy eladsz valamit ami értékes de nem kell, és veszel helyette ami neked kell), ssf-ben lenne minden az igazi. de ezt d2 resurrectedben sem bírtam ki soha

erősen hajlok az 1x 30$ starter tabokkal + 1x sima kulcs a játékpartneremnek megoldásra (és így legalább házon belül tudnánk itemekkel stash-elni, ugye?), de akkor meg két meglévő kulcsot tovább kéne adnom. jajj még meg sem jelent, ki se próbáltam early access-ben sem, de már megy a pay to win meg a kulcsok aprózása. biztos nem lesz ebből baj hosszú távon, ezt ti is csak alá tudjátok támasztani az $500+ költésekkel

amúgy ennek is van durva real money kereskedelme, értsd élnek belőle ázsiai falvak?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VGA kibeszélő offtopik
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)