Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
veterán
épp ezt írtam korábban, patch óta átspeceltem magam és kizárólag lenti két gránátot dobálom:

tisztára nevetséges dps, és "csak" egy +6 proj high dmg phys xbow kell hozzá meg egy +3 proj amu. na meg gemling miatt +2 skill jön még ascendancy-ból, meg rengeteg quality. a voltaic-hoz még hiányzik a 20-as uncut skill gem, azzal meg is lenne a 80k dps.és a lényeg, hogy 1200 körüli manával (+60% regennel supportból) simán fenntartható: rendre 196 és 255 mana cost (inspiration support mindkettőben), és mivel attack speed szándékosan gatya (1.06 és 0.8s), hozzá tudtam gyúrni a cooldown recoveryt (1.72 és 1.92s), így bár lassabban, de folyamatosan tudom dobálni 0.85 és 1.5s detonation time mellett (többi gránát kivárhatatlan idő után robban csak).
egyetlen kérdés, hogy mit tegyek mellé harmadik skillnek, próbáltam artillery ballista támogató tüzérséget, de az vicc volt sebzésben még a 0.2.0 buff ellenére is. gondoltam kéne valami jó debuff inkább, de abból meg csak a bloodhound's mark és vulnerability jöhetett szóba. egyelőre előbbinél maradtam, de minek, max valami nagyobb boss-nál kellhet később. vagy dobálok oil grenade-et hogy lassítsak, de mivel van 25% maim chance-em per attack öszesen 36% slow-val automatikusan, meg úgyis vagy vak vagy stun mindenki, ha nem épp electrolute/shock, az csak a manát enné feleslegesen.
szóval bal klikk + jobb klikk gemling grenadier nekem most a meta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Edge
veterán
ps5pro-n 2-3 sec, komolyan. i7-9750H-n ugyanaz mint nálad 30sec minimum... jó hát nem véletlen, van pár év a két vas között. De amúgy ps5-ön nagyon stabil a game, le a kalappal, sztem érezni, hogy lassan a konzolok felé kacsintgatnak már ggg-ék(tudom poe1 is volt/van konzolokon, de ez a poe2 vmi nagyon durván néz ki és smooth 4k-n, nem is tudom milyen vas kéne ehhez pc fronton).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nagyon jól fut ps5pro-n, tényleg, és az új ligáról beszélek ofc.