Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
neked azért egyszerűbb, mert te egy buildhez keresel leírást.
De egy tartalomgyártó, akinek mondjuk van harminc, negyven buildje, most gondold el a mostani patch után mennyi meló lenne azokat mind frissíteni, átnézni, hogy melyik supportot kell inkább másra cserélni, stb. Plusz a követelőző közönség, amelyik elküldi a halálba a livestream alatt, mert nem frissítette azt a buildet, amivel ő éppen játszani akar. (Konkrét eset, nem kitalált.)
A videót a stream közben felveszi, aktiválja és kész, ott a frissített változat.
Én sem követek sokat, rendszeresen egyedül Pohx-ot és néha belenézek egy-két másik, nekem már bevált buildet készítő videóiba, ha érdekesnek tűnnek. A mai struktúra adottságának tekintem, hogy ha friss információkat akarok kapni, akkor annak most ez a módja. Ráadásul ellentétben a szöveges anyagokkal, a videóban konkrétan látom, hogy mi történik. Hányszor lesz majdnem RIP, mennyire fluid a játékmenet, mennyire kell kiteolni, stb. Én már egy csomó, istenített buildbe belefutottam, amelyek valószínűleg tényleg baromi jók voltak, csak éppen az én játékstílusomnak nem feküdtek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest