Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• robyeger
    addikt

A memóriák feszültségét hol tudom ellenőrizni? Egyébként úgy tudom, hogy az én lapom nem tud automatikus fesz emelést...
    Én is nagyon várom, hogy végre kezeim közé kaphassam a procit...
    Őszinteén megmondom, hogy a Costa Rica-i gyártmány miatt kissé pesszimista vagyok, és ha alapfeszen nem produkál valami bíztatót, akkor nem szedem le a kupakját, inkább keresek tovább. Tudsz valami infót a kupaktalanításról? Link, leírás, tapasztalat? Az érdekelne leginkább, hogy a proci mennyire sérülékeny kupak nélkül, és hogy hogy kell leszedni úgy, hogy ne tegyek kárt benne? Valami oldószer kéne, hogy a ragasztó elengedje, nem? Gondolom, nem csavarhúzóval kell lefeszíteni... ;]

Dánke sőn! :R

Alaplapodhoz nem adott az Albatron valami tuning utility progit, amivel lehet windows-ban állítani az FSBt, mert azok általában kijelzik a memória feszültségét is, sőt van amelyiknél azon is lehet menet közben állítani. Én úgy tudom AMD prociknál divat lebányászni a kupakot, Inteles procinál mindenkit óva intek ettől, biztos jobb ragasztót használnak a nagyobb procigyártónál :DDD

Új hozzászólás Aktív témák