Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hi,
A BIOS frissítés szerintem nem nagy ügy, sok oldal leírja, hogyan kell, és nem több annál minthogy bebootolsz egy CD-ről, majd beütsz talán egy parancsot és vársz.(részletesebben: Google:update BIOS, flash BIOS ROM).
Más:
A gépem most elég király, kicsit visszavettem, de így is jó gyors

Viszont van egy érdekes problémám:
Windows médiapléjert használok (sajna az 5.1-et csak ez hajtja meg), és amióta tuningolok (tegnap óta
)ma akartam először zenét hallgatni...Hát elég katasztófa lett belőle: bármilyen zenét elindítok, úgy 10mp-ig szól rendesen, majd néma csend, és végül szaggatott hangfoszlányok, a médiapléyer kiakad, a csúszka ugrál össze-vissza....Végül nagy nehezen kiléptem a lejátszóból. Mit gondoltok, mi ez? RAM? Szerintem ram nem lehet, mert azt írja mindenhol az everest, hogy a következő időzítések lehetnek: 166MHz@2,5-3-3-7 ill. 133MHz@2-3-3-6. Na nekem az előbbi van beállítva, sőt nem is 166MHz, hanem kb. 162. Plusz feszt nem kap.
MI lehet ez?
Várom az ötleteket!
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi