Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
Esetleg probald meg az FSB-t kettessével állitani mindig magasabbra, a vége felé meg egyesével, igy korrektebben meg tudod nézni mit bir a proci. A ramokat meg mint az 1 es hszben is le vagyon irva probáld meg fixálni ha engedi a lapod, igy biztos nem a memoria lesz a tuning akadálya. Ha pedig megtudtad mi a procid vége, akkor kezdheted a memokat. Egyébként az is probléma lehet, hogy több fajta memoria van berakva, szóval szerintem probáld meg az egyfajta memokat a 400asokat.
Csak azért gondolom, mert nekem is volt hasonlo gondom két két különfajta memo volt benne, mindketto 400-as, egyik Hynix másik PQI (tehát nem brand) mégis mivel a Hynix-eknek jobb volt az időzitése gyárilag, igy azokkal picit jobban lehetett tuningolni, a PQI-k visszafogták kicsit. Más kérdés, hogy inkább visszatettem a másik 2 ramot és kevésbé huztam fel a procit, mert ugye kell az az 1 giga ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest