Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan segítőkész emberkét keresek, aki tud nekem segíteni processzorhúzásban! Az adatlapomon megtalálhatóak a gépem paraméterei. Az "Azonnal VGA-s kérdések órája" topikból zavartak ide.
Most vásároltam egy ATi Radeon HD2600XT-t és, hogy minden cseppjét kifacsarhassam a tudásának, ajánlották, hogy kb. 2-4 száz Mhz-et emeljek a CPU-m órajelén...csakhogy én ehhez abszolute nem értek!
Egy kis segítséget szívesen fogadnék.
Tudom mi az a BIOS, kezelni is tudom, csak még sosem állítgattam olyant amit nem tudok, hogy mi..ennyi.
Szóval aki tudna segíteni az kérem jelezze! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most vásároltam egy ATi Radeon HD2600XT-t és, hogy minden cseppjét kifacsarhassam a tudásának, ajánlották, hogy kb. 2-4 száz Mhz-et emeljek a CPU-m órajelén...csakhogy én ehhez abszolute nem értek!
Egy kis segítséget szívesen fogadnék.