Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan segítőkész emberkét keresek, aki tud nekem segíteni processzorhúzásban! Az adatlapomon megtalálhatóak a gépem paraméterei. Az "Azonnal VGA-s kérdések órája" topikból zavartak ide.
Most vásároltam egy ATi Radeon HD2600XT-t és, hogy minden cseppjét kifacsarhassam a tudásának, ajánlották, hogy kb. 2-4 száz Mhz-et emeljek a CPU-m órajelén...csakhogy én ehhez abszolute nem értek!
Egy kis segítséget szívesen fogadnék.
Tudom mi az a BIOS, kezelni is tudom, csak még sosem állítgattam olyant amit nem tudok, hogy mi..ennyi.
Szóval aki tudna segíteni az kérem jelezze! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most vásároltam egy ATi Radeon HD2600XT-t és, hogy minden cseppjét kifacsarhassam a tudásának, ajánlották, hogy kb. 2-4 száz Mhz-et emeljek a CPU-m órajelén...csakhogy én ehhez abszolute nem értek!
Egy kis segítséget szívesen fogadnék.