Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Nemtom, de szerintem, ha egy adott lap támogatja az adott procit, onnantól szerintem már nem kellene olyannak lenni amit írtál h esetleg a proci meg a ram nem megy együtt..
Próbáld meg egy modullal, esetleg másik rammal, meg mondjuk egy új chipsetdrivert is nézhetnél.
Azt még megnézheted, hogy másik portba dugod a vinyót ha satás illetve a biosban vannak vmilyen ide, sata meg nemtom milyen módok azokat is próbálgathatod.
Elsőkörben azért megnézhetsz minden csatlakozó a helyén van rendesen, nem lazult ki vmelyik táp vagy adatkábel.Tuning nélkül xp-vel egyszerűbb a helyzet, csak így meg pláne nem értem a dolgot...
A múlt héten nekem is volt egy "kis" lassolós dolgom a vinyó sebessége lecsökkent 1-2 Mb/sec-re a 60+ ról, aztán kicsit variáltam a kábelezésen, igazgattam, meg a házat is oldalról mérgemben aztán jó lett
, de azt se értettem miért volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de azt se értettem miért volt