- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Nemtom, de szerintem, ha egy adott lap támogatja az adott procit, onnantól szerintem már nem kellene olyannak lenni amit írtál h esetleg a proci meg a ram nem megy együtt..
Próbáld meg egy modullal, esetleg másik rammal, meg mondjuk egy új chipsetdrivert is nézhetnél.
Azt még megnézheted, hogy másik portba dugod a vinyót ha satás illetve a biosban vannak vmilyen ide, sata meg nemtom milyen módok azokat is próbálgathatod.
Elsőkörben azért megnézhetsz minden csatlakozó a helyén van rendesen, nem lazult ki vmelyik táp vagy adatkábel.Tuning nélkül xp-vel egyszerűbb a helyzet, csak így meg pláne nem értem a dolgot...
A múlt héten nekem is volt egy "kis" lassolós dolgom a vinyó sebessége lecsökkent 1-2 Mb/sec-re a 60+ ról, aztán kicsit variáltam a kábelezésen, igazgattam, meg a házat is oldalról mérgemben aztán jó lett
, de azt se értettem miért volt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de azt se értettem miért volt