Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsltjkby
tag
Hi all!
Most egy Intel P4 LGA775-ös 3,06-os (+531 tipusú) procim van. A kérdés a következő hogy 3,46-on minden megy vele... kivéve a cod 4... 10 perc után megfogja és lefagy újraindul stb... nem értem miért van. Asrock alaplapom van. a feszültségen úgy állítottam ahogy az asrock biosába van hogy 33,33-ról 33,80-ra és így is kifagy. kérdezem én mi lehet a probléma? a többi game megy vele (nem túl jól, de arra akarok kilyukadni hogy fagyás meg más cink nincs vele csak a cod4-be) v.mi ötlet esetleg? régebben 3,6-on is ment 2db 3dmark test erejéig. utánna vissza vettem 3,4-re. legutobb is 3,46-ra azért vettem fel mert úgy szalatt dualba leggyorsabban a 2x512 ddr-em... (ami már 1x1gb ddr II lett) lehet hogy a ram csere is problémát okoz? olyan szempontból hogy format nem volt azóta... (procin hűtés zalman 9500 led... azzal nincs baj
(húzva is csak 37 fok win-be) pls segítsetek. thx előre is.hali
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crimson Desert
- Gitáros topic
- Linux Mint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(húzva is csak 37 fok win-be) pls segítsetek. thx előre is.