Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Megfogadtama tanácsodat és a 775-ös rendszeremet faragom tovább egy kicsit, de szükségem lenne egy kis tanácsra. Szereztem egy Asus P5P800 SE lapot, ami elvileg támogatja a Pentium D-ket, a Cedar Millt és a Prescottokat.
Na most - és itt jön a lényeg - mivel van egy cégem - a Juventustól, vagy akármelyik nagykertől tudok vásárolni olcsóbban és úgy döntöttem, hogy veszek a lapban egy Pentium D 950-et.
Az Asus hivatalos honlapján az áll, hogy ez a 865-ös chipsetes lap támogatja a 950-est is.
Íme:
[link]
Csakhogy az Intel honlapján meg az áll, hogy minimum 945-ös chipset kell neki.
Mit gondolsz, akkor az Asus hülyeségeket írt, vagy azért tudják mit csinálnak és megvehetem? Hiszen hivatalosan is ott ál, hogy a lap támogatja a prockót. Gyorsabb lenne a rendszerem, azért a D 950-es nem egy Prescott.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mit gondolsz, akkor az Asus hülyeségeket írt, vagy azért tudják mit csinálnak és megvehetem? Hiszen hivatalosan is ott ál, hogy a lap támogatja a prockót. Gyorsabb lenne a rendszerem, azért a D 950-es nem egy Prescott.....