Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
OW karakterek ebéd közben
[link] -
batai15
félisten
A dobozos cirka 2kval több, szép kis doboz, még pár extra.gondolkodom rajta , bár aszonynak igy is 10k mondtam h annyi a játék .
-
norby91
tag
válasz
envagyok
üzenetére
sima verzió
alapjáték
origin edition
apajáték + 5 skin és 5 digital goodiesElég jól látható, mit tartalmaz.
-
Orgi
addikt
válasz
envagyok
üzenetére
Ennyivel több az Origins, a simáért nekem 13k-t vont le a végén a Blizzard:
"Origins Edition
Purchase Overwatch: Origins Edition and you’ll receive these in-game goodies for your favorite Blizzard games:
Overwatch™ - Hero Skins
Pay homage to the original Overwatch strike force by wearing the vintage skins Blackwatch Reyes or Strike-Commander Morrison. Explore other heroes’ origins with Overgrown Bastion, Security Chief Pharah, and even Slipstream Tracer!Heroes of the Storm™ - Tracer Hero
Jump into the Nexus with Tracer and surprise your enemies in the blink of an eye.World of Warcraft® - Baby Winston Pet
Adorably cuddly and highly intellectual, the Baby Winston pet will be at your side as you fight your way through Azeroth.Hearthstone® - Card Back
Battle it out in Hearthstone with an Overwatch-themed card back fit for a hero!Diablo® III - Mercy's Wings
Slay demonic forces throughout the High Heavens and Burning Hells as you don Mercy’s wings. All of Sanctuary will know of your allegiance to Overwatch!StarCraft® II - In-game Portraits
With brand new portraits of Tracer, Reaper, Pharah, Winston, Bastion, and Soldier: 76, you’re sure to become a champion of the Koprulu Sector." -
batai15
félisten
Ha ballanceolva lesz talán nem lesz gond.
Meg majd ha 50koruli karekterek lesznek jobban lehet counterelni mindenkit. Inkább aimbot karaktert ne hozzanak be ,ruhhellem a tintanfallba is. -
-
torik
senior tag
válasz
Redcaster
üzenetére
Én meg nem
a tf2 úgy lett kitalálva hogy a spy beleférjen a játékmenetbe, itt nem passzolna (abban a formában legalábbis ahogy ott szerepel). A stealth ellen nincs kifogásom, valahol Reaper is az, de hogy folyamatosan spy-checkelni kellett anno pyro-val, na attól herótom volt.Amúgy tuti az lesz majd a nagy csavar amire készítik a népet hogy Somba mindvégig ott volt csak valaki más bőrébe bújva vagy láthatatlanul vagy nemtom

-
Redcaster
őstag
Kíváncsi vagyok, mi lesz igaz ebből.
Ha jól emlékszem, Blizzardék mondták hogy nem akarnak a TF2-s Skpy-hoz hasonló karaktert, de én örülnék neki

-
envagyok
veterán
Hol érdemes PC-s verzsönt a legolcsóbban beszerezni?
-
saen
veterán
Surefour soloQ-zik ma reggel, egy csapatba rakta egy 49-es rangú sráccal... Ő most 83, de volt már feljebb is, korrekt párosítás

-
warcat
veterán
-
leviske
veterán
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Nem azt írtam, hogy 6 fős elkötelezettség kell, hanem hogy legyen kit hívni. Hétvégi 1-2 custom game játszással már esélyes, hogy összeszokik pár ember és máris jobban jársz, ha egy ilyen körből hívsz embereket, mintha randomokkal mennél.
Competitive-en pont az a gond, hogy mindenki próbálja görcsösen a saját ritmusát hozni és emiatt akadozik a fogaskerék. Egyedül kilőtt Zarya ultik, enemy-t feed-elő Rein-ek, comp-on gyakorló Hanzo-k, etc.. Nyilván nem minden szinten és folyton, de azért gyakori.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, szerintem ma volt az eddigi eddigi quickplay-es csapat, ami eddig összejött. Mercy-vel vittem végig, 4-5 meccset, de nagyon ment a csapatjáték. Nagyon tetszett.

Eddig nem nagyon volt csapat feeling, na jó párszor igen, de eddig ez volt a legjobb.

-
warcat
veterán
The real Ana trailer
meglepően el lett találva,még annyi kellene,hogy bármi gyakorlós helyen,ahol be merné vállalni az ember (botmatch,qm) azonnal ki van pickelve,ezért sikerült eddig 18 percet hozni vele
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
kemotox
üzenetére
just saying
gl
én nem személyesen nem szeretem az ilyen 6 fős elkötelezettségeket, szerintem sokan szintén így vannak vele (legalábbis ami korábban be volt dobva ötlet az egy kicsit komoly volt szerintem). sőt igazából most a low rankom miatt nem vagyok hajlandó senkivel játszani, amíg fel nem kaparom magam solo q-ban, hogy aztán mondhassam, hogy lehetséges (nem mintha nem csináltam volna már egyszer meg ezt
)amúgy az előbb megdícsértek hogy jó Roadhog játékos vagy. nagyon jól esett

szerk.: az hogy Roadhog ultija +40%-ot tölt elég nerf-nek hangzik, viszont a selfheal miatt kb hamarabb megvan mint valaha
lehet rendesen spammelni végre -
envagyok
veterán
Láma kérdés
Az overwatch PC verzióhoz kell ugyanúgy havi előfizetés, mint az Xbox one-ra?
Xboxon elvileg kell a live gold előfizetés -
torik
senior tag
válasz
kemotox
üzenetére
Ez így van, valahol el kell kezdeni.
A probléma szvsz abban rejlik hogy tombol a nyár, az emberek ilyenkor inkább vannak kint a szabadban minthogy görnyedjenek a monitor előtt, ami szerintem érthető, én is redukálom mostanában a gépezést, de nem áll szándékomban befejezni, sőt
A mi megszokott kis csapatunkból is többen nyaralnak/fesztiváloznak/stb. Beszéltük is hogy itt komolyabb csapatozás szeptembertől lesz ismét, addig meg ha beesünk páran online egyszerre akkor lenyomunk pár kört funolásból.
Persze közrejátszik az is hogy kezd a game körüli hype leülni, a gyengék lemorzsolódnak...
Szóval ez a két dolog mostanában üt be egyszerre, de lesz itt még kétségtelenül második hullám

-
leviske
veterán
Miért kéne balance-olni? Skill lvl alapján nem volna teljesen jogos, hiszen a jelenlegi rendszer csapatokat és nem egyéneket osztályoz. Fontosabb, hogy a banda kommunikáljon egymással és tudjanak szinkronban működni.
(#4958) f3rdzs0: Előfordul, de legalább nem azért vesztünk, mert pontfoglalásra jön egy Ana/Hanzo/Widow trió...
Mindenesetre csak ötlet volt. Azt hittem értelme is van a battletag-es listának.

-
leviske
veterán
Már egy stream-en felvetettem, de mi lenne, ha néha az itteniek összegyűlnének egy-egy custom game-re csapatalakítás céljából?
Mert mindenki panaszkodik a randomokra, aztán itt meg vagyunk bőven többen, mint 12-en. Kellő szinkronizáció esetén biztos megvolna az állandó 6 arra az esetre, ha valaki szeretne egyet nyerni.
Pl. nekem is hónapok múlva lesz meg ebben a tempóban az arany bot. Elég demotiváló, hogy elrankedezek 1-2 órát és gyakorlatilag a végeredménye annyi, hogy szintet vesztek.
-
Érdekes egy ilyen statisztikai oldal, de ez a játék pont úgy lett eladva, hogy nem számít a statisztika. Nem tolja a képedbe a K/D statot, nincs meccs végén rangsor, meg ilyenek. Szóval ez egy ökörködős-marhulós játéknak van pozicionálva, ahol csak úgy lövöldözünk egy jót. A versenyzői részen persze oké a dolog, aki komolyan akarja venni, annak hasznos egy ilyen stat.
-
tepenzed
őstag
az érzés, amikor már a napi wint is kihivás megszerezni hiába van minden gameben 3-4 gold medalod, ha szart nem ér a team.. gecire gyűlölöm már ezt a játékot

-
saen
veterán
Jeff Kaplan azt írta, hogy idén nyáron még lesznek új skinek a játékban. Így most tuti nem költöm el azt amit eddig gyűjtöttem.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
f3rdzs0
üzenetére
A soloQ nagyon érdekes néha. Én nem játszom pont a problémák miatt (inkább QM, az xp is gyorsabban jön és változatosabb), de néztem ma pl Lothart (G2, főleg Hearthstone, de CSben is Global), rank54 volt, Forsen ladderra amióta kijött csak soloq és nagyon durván ráfeküdt, felment így 78ra, hogy kb 2 nap alatt leessen 56-ra...
-
f3rdzs0
senior tag
most hogy sikerült visszaküzdenem magam rank 46ig (btw amíg újra nem vagyok rank50 felett addig csak solozom, ha hívnátok
), és azt kell mondjam, hogy még mindig 43-48 közt vannak azok a játékok amikre azt mondom, hogy nagyon jók. 49-52 között pedig a tényleges pokol, a játékosbázis nagyrésze. szóval az elo hell az valahol ott van vagy 40 alatt
a rendszerrel az a baj, hogy winning és losing streakeket méri, nem a skilled (4 goldos loss ugyanúgy levisz egy szintet streak alatt, mint egy 0 goldos win felfele) -
Mottie
őstag
Lenne kedve valakinek kis társas gamehez (valamilyen formában jó lenne voice comm is
? Level 33 vagyok, csak QM.Cysteine#21657
Szerk.: Majd elfelejtettem, kb mostantól éjfélig leszek
-
knoxhu
senior tag
Nem nagy rizikó beruházni annak aki FPS kedvelő, nem egy BF vagy CoD ami minden évben újra és újra másik részt ad ki.
-
Redcaster
őstag
válasz
kisspeter965
üzenetére
Mert ez Blizzard-termék

-
whitezo88
nagyúr
válasz
kisspeter965
üzenetére
Miért lenne, már megjelent. Csak a megjelenés előtt volt kis ideig béta, de az is inkább a bait mellett a terheléspróba miatt. Nem szükséges a Blizznek ilyen free trialokat lehetővé tennie, így is hatalmas siker, óriási eladási számokkal.
(#4940) kisspeter965
6 játékkal fut most a Blizz, ebből a HS és Hots f2p, WOWban is jópár év után a számok csökkenésekor jött a Starder Edition. D3, SC2 esetén én nem emlékszem hogy lett volna, pedig azok se most jöttek ki.
-
knoxhu
senior tag
válasz
kisspeter965
üzenetére
Biztos, hogy nem lesz.
-
kisspeter965
csendes tag
hali
Tudtok arról hogy a közeljövőben lesz -e még "ingyenes játék" lehetőség?
Nem akarok kidobni 40 eurót, aztán meg pl nem tetszik..
6 évet játszottam cod2-vel, de már unom, szeretnék váltani.
Jónak tűnik az OW, csak ha mégsem tetszene, akkor elment a semmibe 40euróm.

köszi !
-
saen
veterán
A video inkább arról szól, hogy milyen hibákat követnek el azok akik alacsonyabb szinten vannak.
Én anno lenyomtam a placement meccseket, 49 lettem, aztán itt néhány ph-ssal toltam egy kicsit, de visszamentem 46-ra a leaver penalty miatt főleg. Mostanában tervezek újra nekiállni, de a solo-t mindenképp ki akarom próbálni. Kiváncsi vagyok meddig tudok eljutni, tudok-e egyeltalán felfelé menni. McCree-ben most bízom, tegnap jól ment vele, volt meccs amit carry-zni is tudtam. Persze ha beválasztja valaki akkor majd mással megyek.
-
knoxhu
senior tag
Elég clickbait a cím, szerintem túl új még a játék, hogy Elohellről beszéljünk.
Jelenleg 56 - 58 között ugrálok napok óta, ami elvileg a top 15 - 20%.
Ha megnézem ezt a százalékot, akkor elégedett vagyok az elért eredménnyel, hiszen nem veszem olyan komolyan a játékot. Mint az előbb említettem, "sok" meccset mentem e két szint között és úgy gondolom ennél jobb vagyok, viszont még nem annyival, hogy egyedül tudjak meccseket nyerni.
Az elég siralmasra sikeredett placement games után 43-ról indultam. -
batai15
félisten
Most amúgy hány giga a játék ? Hősökhöz új skinek is várhatóak ?
Blizzard mit ígér ? Hosszú támogatást ?
A rankeden témába eggyet értek ,kivéve ha valaki jól játszik az adott champel akkor tehet meg ezt azt . -
saen
veterán
Rank 45-ös játékossal interjú.
Szerintem elég tanulságos amiről beszélnek, főleg az, hogy megemlítették az overbuff.com nevű oldalt ahol a saját statisztikáidat nagyon részletesen össze tudod vetni a többiekével, sokkal áttekinthetőbb, mint a masteroverwatch.
Megnéztem a saját adataimat és nagyon tanulságos volt. Eddig pl mindig azt gondoltam, hogy tankokkal vagyok a legjobb, erre azzal a legkisebb a winrate-em. Igaz kevés offense-t játszottam, de azzal meg a legjobb. Közben tegnap toltam elég sok McCree-t és elég jó statokat hoztam meccseken, most megnéztem és quick play-ben pl shot accuracy-ban top 2% vagyok, critical hit-ben meg top 1%. Ez még akkor is meglepő volt, hogy a profik competitive-et játszanak már csak. Persze vannak kevésbé jó statisztikáim is
Szerintem ha valaki átnézi a statjait, lehet belőle okulni, én pl sokkal jobb Roadhog játékosnak gondoltam magam, mint amilyen vagyok... -
whitezo88
nagyúr
az megvan, hogy Lucióból pókot csináltak a patchben? [link]
-
törölt tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Te viccelsz? Az ilyen mentalitás nagyon gusztustalan viselkedés rankeden. Gyakorlatilag elvárod 5 embertől, hogy carryzzon, mert te szórakozni akarsz abban a játékmódban, ahol belead mindenki apait - anyait???? És te szét trollkodod, mert ezek szerint countert se picklesz amikor kell o.O Amiről beszélsz az a QM semmi keresni valója ilyen gondolkodásmódnak kompetitívben.
-
-
Mister_X
nagyúr
Picsába a metával, szembe kell néha hugyozni a szélben, ha a kedved úgy tartja. Én buff előtt is imádtam D.Va-t (quick play 2nd hősöm, 1st az Hanzo, kb. fél óra playtime eltérés), pedig itt a fél topic temette. Vagy csak egy ember? Fene emlékszik. A lényeg az, hogy ez egy játék, én a többi kompetitív cuccban (League of Legends, Heroes of the Storm, StarCraft II, R6Siege, stb.) hozom azt a hőst/csinálom azt a buildet, ami nekem szimpatikus és érzem vele a kezem alatt a meccset. Ha neked nem állnak kézre a jelenlegi meta karakterek (ami nagyon képlékeny és szubjektív), akkor vagy gyakkrolsz vért izzadásig, vagy jössz azzal, amivel jó vagy/szeretsz játszani. Végtére ezbis csak egy játék.
-
Mottie
őstag
válasz
üzenetére
Most léptem Level 33-ra, még nagyon messze vagyok a rankedre elfogadható szinttol. Viszont rohadt nehéz rávenni magam, hogy "meta" karakterekkel játsszak, amikkel nem vagyok még annyira sem értékelheto, mint néhány másikkal. Van erre valami okos trukk? (pl mindig menjek a random sorsolt hossel?!)
-
törölt tag
válasz
batai15
üzenetére
Én nem szoktam tolerálni rankeden ha valakinek az a kifogása, hogy nem tud játszani valamelyik karakterrel. Leoltom, hogy húzzon vissza qm-be funolni, gyakorolni. Könyörgöm mit keres rankeden valaki akkor, ha nem ismeri legalább a meta legfontosabb karaktereit játszható szinten.
-
Raysen623
veterán
Valaki meg tudná mondani hol lehet kikapcsolni a zöldeknél a szájbatekert 60fps lockot??? Akárhogyan állítom be a játékot nem engedi feljebb, pedig ki van kapcsolva a monitor képfrissítési lock is.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
batai15
üzenetére
Bocs hogy csak most reagálok, de ritkán látogatom a topikot - egy hete én is ilyen kártyával játszok, medium-low közötti beállításokkal fullHD 100% render scalen. A kártya erőből bírna többet is, csak az 1GB RAM-ot megeszik a textúrák nagyon hamar (ezért van kikapcsolva pár effekt), így ha VGA-t cserélnél mindenképp 2 GB GDDR5-s modellt keress! Amúgy van pár benchmark a neten, 750Ti/260X kategóriás kártya már elég szép látványt varázsol röccenésmentesen high/ultra beállításokkal is, de szerintem a nagy különbség low-medium között van, onnan felfelé már nem olyan szembeötlők a plusz beállítások (epic meg kb. tényleg csak e-peen méregetésre jó, de a local reflections, dynamic ambient lighting, ambient occlusion meg egyéb dolgok sem nagyon adnak hozzá sokat az összképhez).
-
torik
senior tag
sztornó, lehet törölni ezt a hsz-t
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
"A cowboy meg szintén, végre visszatért a kedvencem
így azért már elfogadhatóbb"Kell a metába olyan sniper, mint pl. a McRee. Végül is ez egy FPS és annak a fogalomkörébe bele fér a skilles ~one shot. Én a widow-ot is buffolnám kicsit, nem a lövését, az jó ahogy van inkább a kötél cooldown-on javítanák.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Kipróbáltam Ana-t... Hát nem az én hősöm lesz az is tuti
Már most belefutottam olyan lobbyba ahol main healernek hozták Ana-t... persze ki is kaptunk ahogy kell.
De ettől függetlenül szerencsére sok lobbyban viszont már az elején írják a chatbe hogy "no Ana" 
Zeny tényleg jobb lett, erősebb sokkal.
A cowboy meg szintén, végre visszatért a kedvencem
így azért már elfogadhatóbb -
kuLi_
tag
McCree/D'Va/Zenyatta kombóval egyet tudok érteni, nagyon jól, sőt, túl jól sikerült számukra a patch.

TviQ az elmúlt napokban szintén aktívan streamelt. Egyik éjjel egy nézői kérdésre elmondta, hogy a csapata a patch óta kizárólag Genji/Tracerezteti. Ők is aktívan Zenyattáznak, Discorddal a Genji/Tracer pedig szétbont mindent azonnal, ami nem tank. Ami viszont érdekes volt, az azon megállapítása, hogy Ana egyelőre a nagyobb csapatoknál - beleértve saját magukat is - mintha nem is létezne, ugyanis az ESL aktuális legújabb-legjobb 100k-s ligájában bizonytalan ideig nem engedélyezett, így egyelőre nem is számolnak vele komolyabban.
-
saen
veterán
Ismét nézem az IDDQD streamjét, érdekeseket mond a metáról:
McCree miatt kiesett Pharah és emiatt Mercy is nagyon gyenge most, túl könnyen meghal. Földön kell játszania és ez nagyon nem kedvez neki. Szerinte az alap most a McCree/D'Va/Zenyatta hármas, talán még Reinhardt a negyedik és a maradék flexibilis. Zen mellé healernek szerinte Ana most jobb, mint Mercy, bár ez nem hangzott azért annyira meggyőzőnek. Ettől függetlenül Mercy gyengeségét többször is taglalta...
Leggyengébb hős: Mei, egyedül nem sok mindenre megy. -
mycso
veterán
Volt-e már?
Overwatch Open. -
knoxhu
senior tag
Leköteleznétek ha megosztanátok velem, hogy jelenleg milyen rank-on helyezkedtek el:
Válassz itt!
Csupán furdal a kíváncsiság, teljesen névtelen a dolog, szóval talán jobb mint kommentelgetni itt.
Köszönöm!
-
leviske
veterán
válasz
batai15
üzenetére
Hidd el, jobban jársz azzal, ha competitive-en nincs a csapatodban két Genji. Nagyon jó karakter, én is lassan megtanulom használni, de arányaiban nem oszt le akkora damage-et. Seagull rohadtul ügyes és nagyon erős supportja van, azért tud ilyen játszásokat nyomni. Viszont pubon nem fogsz ilyenekkel találkozni. De még egy már működő, összeszokott csoportban sem feltétlen, ha nem szeretnének a Genji körül forogni.
Amúgy trollkodni Mei-el szokás, ill mostanság az Ana pick-kel. A Genji/Hanzo pickekre inkább az a jellemző, hogy nem mérik fel, hogy mennyire lesznek hasznosak az adott szituációban és az adott enemy ellen.
(#4904) f3rdzs0: Én is így vagyok vele, bár nem szoktam foglalkozni a flame-el, ha váltok az alacsony dmg miatt. Átlagban a nagyon salt játékosokra pár hsz után blockot nyomok, aztán lehet rinyálni.
Eleinte én is igyekeztem mindenkinek megfelelni, de rájöttem, hogy olyankor meg én leszek feszült és salt.

-
f3rdzs0
senior tag
válasz
batai15
üzenetére
az pickel először aki pickel

Genji mainekkel nagyon nagyon sok gond van, ahogy a hanzo és widowmaker mainekkel is. lehet akármilyen jó, ha counterelik vagy nem illik a saját teamedbe, akkor muszáj váltani, és sokan ezt nem teszik meg

gyakorlatilag a competitive játékaim nagyrészét tankként vagy healerként vagyok kénytelen játszani, mert azt sose pickelnek. ennek köszönhetően nem is vagyok mobilis hogy váltsak más herora ha valami nagy gáz van, mert akkor nekem flamelnek hogy miért váltok el healerről (tank esetében mindig ott van Zarya, egy féligmeddig kompetens healer mellett elviszi a hátán a teamet)
szerk.: ránéztem Zarya statjaimra, Eu szinten top 10% az átlag energy levelem, ami elég elkeserítő (csak 37%, és ezt nagyon kevésnek érzem, még a downtimeokat is belevéve)
-
Qru
MODERÁTOR
Fejezzétek be az offolást és a veszekedést.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- iPad topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én kíváncsi vagyok rá, bár TF2-t nem játszottam, így nem tudom milyen egy ilyen karakter ellen játszani 
a tf2 úgy lett kitalálva hogy a spy beleférjen a játékmenetbe, itt nem passzolna (abban a formában legalábbis ahogy ott szerepel). A stealth ellen nincs kifogásom, valahol Reaper is az, de hogy folyamatosan spy-checkelni kellett anno pyro-val, na attól herótom volt.

eddig is sok roadhog ultit láttam, most már minden másfél percenként van egy

A mi megszokott kis csapatunkból is többen nyaralnak/fesztiváloznak/stb. Beszéltük is hogy itt komolyabb csapatozás szeptembertől lesz ismét, addig meg ha beesünk páran online egyszerre akkor lenyomunk pár kört funolásból.

TBT