Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
a következő patchekben szerintem dva kap valami változatást
jelenleg a defense matrix túl erős, és az ultija is elég kemény tud lennia legnagyobb probléma hogy nem nagyon van countere. mei nagyon gyenge, winstont kb darabokra szaggatja, zarya meg nem feltétlen elég erős, ha nincs legalább fél charge-on
-
saen
veterán
Akit érdekel, hogy milyen egy átlagember vs profi meccs, érdemes nézni Mendo streamjét. Most csinált egy alt accountot, az előbb volt level 1 és nézőkkel játszik. Első meccs vicces volt, Hollywood attackon McCree-vel végigrohant a pályán és halomra lőtt mindenkit. A végén már azt mondta, hogy sajnálja az ellenfelet, nem éppen fair fight. Igaz kapott egy pocket Mercy-t az segített neki, de az ellenfél hozta az összes béna trükköt (Rein/Torb/Bastion), de hát mivel előre kitámadtak, így esélyük se volt felállni. Második meccs most kezdődött, korrektség jegyében Mercy-vel tolja a kis pötyögővel

-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
50 köré dobna be, ahol ha nem vagy túl tapasztalt, akkor elég kellemetlen élményben lesz részed, ahogy midnenki mondja, elég könnyű lefelé menni
rank 40 körülről vissza lehet mászni (már 3szor sikerült nekem
), de nem kifejezetten jó mókaha csak a placementeket csinálod meg comp pontokért azt mondjuk megértem, és mondjuk ez nem is rossz ötlet

ahogy knox is itt sír, hogy a lvl30asok miatt bukik, ez azért egy általános dolog, hogy sajnos nem tudnak eleget rank50 fölött (bár azt azért megemlíteném, hogy knox csak azért szív, mert nem vagyok ott hogy carry-zzem
) -
Shadowguard
senior tag
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Voltaképpen elég nekem a QM is, csak érdekel, hogy jelen helyzetben hová dobna be, aztán hagynám is a competitive játékot későbbre. Csak azért kérdeztem, mert ha nincs teljes reset és berak mondjuk 40re akkor onnan nagy szívás lenne visszakapaszkodni.

Mire elérem a lvl35-40et vége is lenne az első szezonnak ... Nem is tudom az első pár szint óta volt-e olyan, hogy egy nap egynél több szintet léptem
-
func93
senior tag
hü skacok... lvl 30 körül vagyok, bedobott rank 55-be, de úgy érzem, hogy rohadt kevés vagyok oda. úgy kiszednek egyes playerek, hogy szemem-szám tátva marad.
-
JSaN
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Diabloban es starcraftban is 2-3 het szunet van mindig seasonok kozt, itt is igy lesz.
-
Kanczy
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Két hét szünet lesz, ha jól emlékszem.
-
saen
veterán
válasz
f3rdzs0
üzenetére
Azért ennyire nem hülyék az ellenfelek sem. Nem egy kupacba áll mindenki, hanem szétszórva, de egymásra rálátva. Mondjuk Bastion/Rein együtt és egy-két turrett itt-ott + még a maradék csapat. Ezt csak összehangolva lehet kiszedni, de random emberek egymás után egyesével próbálják ezt megoldani. Nincs az a Junkrat aki ezt egyedül megoldja.
-
f3rdzs0
senior tag
a bastion + rein + torb kombót egy junkrat egyedül el tudja intézni, legalábbis ez a hármas elég immobilis, úgyhogy simán le tudja őket foglalni
junkrat jó rein shieldje ellen, pikk pakk leszedi, utána meg szétszedi őket mert egy helyben állnak. segítséggel meg ugye még könnyebb
a probléma általában az, hogy ha rein pajzsa fenn van, akkor a kutya nem akar rá lőni, pedig ha áll is mögötte egy bastion, általában van olyan szög ahol te a shieldet tudod lőni viszont téged nem tudnakaz évad vége után lesz érdekes a quick play, mert ugye compról leszabadulnak azért az emberek akik komolyabban veszik a játékot, és ugye a qm nem erről volt soha híres, most csak rosszabb lesz
-
törölt tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
A két öcsém most 7-es szinten játszott 89-es ellen.
-
saen
veterán
Utóbbi napokban quick play-eket nyomtam sokat és kezdett elegem lenni a Torbjörn/Bastion/Rein hármasokból. Normálisan kezdődnek a meccsek, aztán amikor már majdnem nyerünk, váltanak erre a szuper kombóra, gyakran több törpe is van és bukjuk az egészet. Tudom, hogy ezeket lehet counterelni, de így normálisan gyakorolni se lehet + random emberekkel nem lehet taktikázni. Jellemzően egyesével mennek meghalni... Emellé jött még az is, hogy a king of the hill térképeken alig tudok nyerni. Valszeg valamit rosszul csinálok én is, de erre is kellett megoldás.
Lényeg a lényeg, elkezdtem Torbjörn-t játszani, attackon is és hatalmas. 9-4 eddig a mérlegem, attackon is remekül működik. A turret teljesen megszivatja a flankelőket, nagyon nem tudnak vele mit kezdeni. Tudom, hogy magas szinten ez a taktika nem működik, de itt az alvégen nagyon lehet szivatni. 2-3 aranyérem minden meccsen megvan, ez általában az elimination és a damage, de a 4 se ritka... Kedvencem az egyik meccs után az egyik ellenfél megszólalt, két Pharah van a csapatban, de a turret az mindig aktív
Attackon már az is megzavarja az ellenfelet ha ledobsz egy turretet és csak lődözől mellette olyan, mintha egyel többen lennénk. Ráadásul a törpe elég jól sebez, lehet vele aratni, ráadásul a molten core meglepően jól felturbózza amikor nyomulni kell. Asszem innentől sokat fogok törpézni
-
f3rdzs0
senior tag
azért egy lvl25öt aki bevallottan nem ismeri a hősöket, nem nagyon bíztatnék (no offense), főleg az új hero limit mellett
a system valahova rank 50 köré fogja berakni, ami a lehető legtoxicabb része a játéknak, ahonnan csak lefele fog menni, ami meg végképp kiábrándító
szerintem érdemes várni lvl35-40ig a comppal
-
saen
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
A competitive teljesen resetelődik, nyugodtan játszad, nem lesz hátrányod belőle. Legalábbis most még így tudni, de mindig nem végleges a rendszer.
-
zola09
aktív tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
De ki lehet, van rá gombkombó, asszem ctrl shift f, de beállításban is be lehet pipálni hogy írja.
-
Shadowguard
senior tag
Tegnap meglett a lvl25 (megjelenés óta van meg a játék, szóval nem siettem el
), most már csak annyit szeretnék tudni, hogy ha vége a szezonnak akkor lesz teljes reset, vagy csak valami soft, mint odaát a HotS-ban? Mert utóbbi esetben még hanyagolom a competitive módot, úgyis gyakorolni kellene még (a hősök cirka 30%-val egy percet nem toltam még QM-ben sem, de van akivel még AI ellen se), de azért érdekel vajon mennyire vagyok sz*r 
Egyébként az normális, hogy idáig ritka kivételektől eltekintve max lvl 1-30 közötti emberekkel dobott össze, tegnap meg ahogy megléptem a huszonötöt bevágott egy rakás 70-80as közé?
És ezt eljátszotta többször is. Annyira nem zavaró, bár egyik meccsen folyamatosan beszólogatott az egyik csapattárs, hogy lowlevel noob vagyok és miattam fogunk kikapni, meg Junkrattel csak a noobok mennek. (Anubis defense, nyertünk, 3 medálom és PotG-em volt)Ja igen, latencyt a játékon belül nem lehet kiíratni valahogy? Néha erősen olyan érzésem van, hogy magasabb a kelleténél...
-
törölt tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Az eredeti valtozat
Meg is nezem valamikor 
-
Mad_Wolf
aktív tag
ezen besz@rtam

"Pista bá egy félkezű cowboy, akinek leszakította a kezét egy megvadult tehén, amikor megijedt és elszaladt. Azóta fémből van az egyik keze. Pista bá nagyon pontosan tud lőni nappal is, mert a cowboy kalapja miatt nem süt szemébe a nap. Mást nem igazán tud csinálni, mert már öreg. Lehet vele hemperegni a porban, de azt nem szereti, mert mindig fáj a háta utána. Van egy kovaköve, amit hozzávághatsz másokhoz akik ettől csillagokat fognak látni és ijedtükben nem mozdulnak. Ilyenkor Pista bá előveszi a flintáját és beléjük ereszt egy sorozatot. Nem tud repülni, ezért a pálya szélén le tud esni, úgyhogy vigyázz vele. Az ultimate képessége, hogy bemondja az időt, hogy mások is tudják hány az óra."
-
tibee77
őstag
-
saen
veterán
Működik már a top500-as jelzés, hátha valakit érint

-
Ellia
addikt
Ma Monkey Power volt. Néha egy-egy jó pickel meg lehet fordítani egy vesztes meccset is.
Mondjuk a mai napi kedvencem az amikor hanzo/window/ana és genji is együtt bandázott. Igazán hatékony volt.
Ja és Mei nerf esetleg várható? Iszonyat troll az a karakter...

-
f3rdzs0
senior tag
eljutottam arra a pontra, ahol arról kell beszéljek, hogy Lució main vagyok, mikor nem is szeretem a karaktert

mmint 64%os a winratem vele, és a második legtöbbet játszott karakterem, úgyhogy viszonylag nagy a minta amiből ez a százalék összejön
gyakorlatilag minden létező healert felül tudok múlni vele, és rendszeresen megdícsérnek az ulti időzítéseim miatt.
kicsit irritáló hogy messze nem a kedvenc karakterem, de effektíve vele vagyok a legjobb
-
kuLi_
tag
Régen lehetett vele bontani irdatlanul, de mellé rendkívül papír is volt, ezen jelenlegi formájában pedig szerintem sikerült nagyjából a Blizzardnak összehoznia azt, amit eredetileg terveztek neki imho.
Az aktuális szerepe ugyanis nagyjából az amúgy szintén nem elhanyagolható healje mellett (tedd fel egy jobb képességű Tracerre vagy Genjire mikor beszáll, imádni fognak érte) az az, hogy instant behívja a többieknek, hogy kire repült a Discord, kit kell asap fókuszolni, és ha figyelnek rád a többiek, akkor az óvatlan delikvens iszonyat sebességgel borulni fog. Lehet, hogy tuningolnék rajta annyit, hogy a discordot talán kicsit nerfelném (-10%), illetve talán gyorsabban töltődik az ultija a kelleténél, úgy már nem lenne annyira egyértelműen instant/fix pick.
-
Redcaster
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Dehogyis én

-
Redcaster
őstag
Ezt érdemes elolvasni! Egyszerűen zseniális

-
saen
veterán
Néztem a streamedet egy picit tegnap este, pont ezt a meccset is láttam. Jól toltátok, tetszett a csapatmunka.
Zenyattánál arra gondoltam, hogy nekem esett az accuracy-m vele, illetve a damage is jelentősen ami a sebzés nerf meg accuracy miatt egyszerre volt. Lényeg a lényeg, régen sokkal több damage ment vele nekem. Ettől függetlenül a discord orb továbbra is brutál erős és mivel kevésbé hal most Zenyatta, mint régen, így tök jó karakter lett ismét.
-
kuLi_
tag
Hja, tegnap toltunk pár himi-humi meccset így nagyjából 2 hét kihagyás után és ugyanez a feeling;
- Ana nem rossz, de egyedül kevés,
- McCree szerintem teljesen rendben van, az új FtH nagyon frankón használható de nem lett OP
- Zenyattán pedig őszintén szólva nem vettem észre, hogy nehezebb lenne vele bármi is. Iszonyat erős. -
Pocok256
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
Kanczy
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Van a képen tetkó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
saen
veterán
válasz
KaraDani
üzenetére
Egyetértek.
Ana buff is érezhető, bár nem játszok vele, de csapatban volt sok meg ellenfélként is, jobbnak tűnik. Meglátjuk ott is, hogy mennyire lesz a végleges.
Hitboxokról még annyit, hogy Hanzo nem tűnt el, találkozok időnként egész jókkal is, viszont Zenyattánál nagyon érezni a variálást. Sokkal kevésbé lehet vele terminátorkodni, ami nem feltétlen baj, de nagyon érezni.
-
Edem05
őstag
Ehh nem is olyan ronda ez a Roadhog.
kép -
saen
veterán
Toltam jónéhány meccset az új McCree-vel, szerintem teljesen használható maradt. Érezni a range csökkenést, szóval sniperkedni már annyira nem lehet, viszont a fan the hammer jobb lett, ott is érezni, hogy gyorsabb és emiatt pontosabb is vagyok vele.
-
kuLi_
tag
válasz
leviske
üzenetére
Windows 6/11 no acc; 400DPI 11-es sens, widowmakerrel a "zoom sensem" 38 (CS-ben ez kb 3.3-as sens és 0.85 zoomsenssel megegyező érték).
Eleinte mikor még fogalmatlan voltam, az akkori CS sensemnek megfelelő értéket lőttem be, ami 7-8 körül volt. Soldierrel, McCreevel 8-as senssel iszonyatosan aprítottam, alig lőttem mellé, de muszáj volt növelni, sajnos annyira gyors a játék hogy egyszerűen kényelmesen kell 180-at fordulnom. Genjivel eleinte 14-es sens volt érzésre az isten, viszont nem jó, ha karakterenként mást használok (RIP muscle memory) ezért jelenleg szép lassan szoktatom magam minden karakterrel 11-re. Mondjuk nagyjából patch óta nem volt időm normálisan OW-zni...

-
f3rdzs0
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
sensitivity 15ön van ha jól emlékszem. ami a default (ha nem az a default, akkor whatever a default azon van
), nem szoktam azt állítgatni, van szép DPI gombom, azon pontosítok 
jelenleg 2000 és 2400 DPI közt váltogatok (vettem egy QCK egérpadot, ami control, így a szokásos 2000ret néha flejebb kell állítanom ha nagyon kell pörögnöm).
claw grip mellé nekem ez a legkényelmesebb, még ha nem is a legpontosabb (bár Battlefield 4-ben azért csak benne voltam a top 1% headshot kill ratio játékosokban, úgyhogy annyira nem lehetek rossz
) -
0karmacoma0
senior tag
válasz
leviske
üzenetére
Én az utóbbi 6-8 évben totál hanyagoltam az fps-eket és 3200dpi-12sens beállítással 1 hónapig lövöldöztem a semmit, aztán láttam mennyire más beállításokat használnak a komoly játékosok és azóta 800/6 nálam a deafault(szerencsére volt régről egy Mantis padom, így van elég hely az egérnek). Próbáltam nagyobb senst adni pár heronak (pl Pharah), de inkább zavart mint segített. Azóta szép lassan kúsznak felfelé a számok a béka segge alól. Mindenképpen ajánlom a low sens beállításokat. Érdekességképpen itt van pár pro setup és beállítás.
-
leviske
veterán
Kinek milyen egérbeállítások váltak be a játékban? Nekem 1600DPI mellett a 15% érzékenység már kissé kevésnek tűnt a McCree próbálgatások során, de 20%-ra felemelve meg a Genji érződik használhatatlannak.
(#5031) batai15: Nem mindnek. A Lúcio-nak jelenleg igen, meg még akad pár akiknek igen. Viszont a Widow-nak van 4, Ana-nak van 5, plusz az OE skinek miatt az összes érintettnek 4 modellje van. Ráadásul a skinekből (és a modellekből is gondolom) nem ez a végleges szám.
-
batai15
félisten
amúgy jól látom hogy minden hősnek van kb 3 különböző moddelje, és ezek vannak texturával variálva?
illetve minden hős alapból elérhető, vagy unlockolni kell? -
Redcaster
őstag
Szóval a Walt Disney ihlette a Blizzardot

-
saen
veterán
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
nem igazán hiányzik az életemből, hogy hanzoból fontos karaktert csináljanak

-
saen
veterán
Érdekességképp.
Egyik fejlesztő Anáról:
"That said she is showing to be a little on the weaker side overall so she will be getting a some love soon."Jeff Kaplan McCree-ről ma:
"We're trying some balance tweaks internally right now. If we like how it feels, we'll try them on the live servers." -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Shadowguard
üzenetére
Pontosan ez pl. egy jó megoldás lenne egy ilyen OP ulti ellen ha lenne
-
Shadowguard
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
a videóban elfelejtik, hogy nem szokták a hősök most se normálisan calloutolni a hősöket akiket látnak
snipereket és turreteket mondanak, nem mondják hogy milyen turret pl vagy melyik sniper, így simán belefér hogy sombrát is csak ellenségként kezelik, és nem a nevén szólítják
plusz ugye logikus arról a részről is, hogy ha valakinek van láthatatlan technológiája, akkor másnak is lehet, még ha a játékban nincs is

ha másokat is láthatatlanná tudna tenni, az nagyon op lehetne, és még így sincsenek counterei
-
AD4MINATOR
nagyúr
vagy egy szinte akármilyen pl. reaper, dva, roadhog, ,s76, phara ulti
lehetne parázni rendesen mikor bemondja a karakter a cloak-hoz szóló ult-ready szöveget (lásd: [link])de valószínűleg a voice-overek alapján a cloak ulti a saját karakterre lesz, nem csapattársra szerintem (bár a videó épp az ellenkezőjét mondja)... ha egyáltalán lesz ilyen karakter / ulti
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Klasszikus FPS-ben nem férne el, de mivel az Overwatch (és amúgy a TF2 is) inkább akciójáték vagy akció-FPS, ha ügyesen csinálják, talán. De az a baj, hogy én nem igazán látom, hogy lehetne egy ilyen karakter úgy megoldani, hogy ne borítsa fel a metát és a noobok meg prok között ne legyen óriási szakadék. Meg amúgy TF2-ben is rüheltem a spyt, szóval jobban örülnék annak, ha nem lenne. Vagy ha lesz, akkor sem ilyen backstabbelős pillangókéses genya, mert az Overwatch világábá az valahogy szerintem kevésbé passzol - inkább valami midrange S76-szerű hős, aki defenzív módon használja a láthatatlanságot.
-
torik
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az elég durva lenne, Szinátra kap egy cloak-ot, elsprintel az ellen között majd mögéjük lerakja a teleportot
vagy ott terem egy bastion a semmiből 
-
AD4MINATOR
nagyúr
Sombra Uncovered: Overwatch's First Stealth Hero ???? (csak duma, találgatás)
szerintetek? van rá esély egy tf2-spy féle hősre? ha nem is totál cloak de valami hasonló ultimate az új hősnek ? (vagy úgy mint Ana-nál, hogy valakire rádobja az ultiját, ez esetben pl. cloak-ot)
-
Edem05
őstag
Nincs semmi, lehet így is. De mint mondtam én is inkább már a kalapossal megyek.

(#5015) Ellia: Pach előtt én szinte csak Pharah-val mentem, ha volt Widow és Soldier az ellenséges csapatban akkor sem volt sok esélyem, de megpróbáltam érvényesülni. Ha nem ment váltottam másra. Most már meg sem próbálom elsőre bepickelni Pharah-t mert tuti van egy McCree a másik csapatban is. Az meg 2-3 golyóból leszed azt kampó.
-
Pocok256
veterán
Kifejezetten örülök a sok mccree picknek pharat mindig nehéz volt winstonnal counterelni míg mcree legtöbb esetben hátul mercy mellett ólálkodik így két legyet 1 csapásra eset áll fent
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Edem05
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hülye cowboy! Miatta nem lehet most meg normálisan Pharával játszani.
Úgy kellett volna hagyni ahogy a patch előtt volt. De mivel nem hagyták így én is inkább ezt a hülye f@szkalapost választom. 
-
zola09
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Miert ne kotottem volna, mikor toppoltam eliminationt, dmg-et es illett is a setupba?
-
Ellia
addikt
Most toltam pár quickplay-t, az egyik Kings Row attack volt. Egyik csapattárs hőbörög, hogy miért nincs support (ő beválasztott egy második widow-t), letolták páran, hogy ő is választhat mást. Választ is Mercyt dérrel-dúrral. A legjobb az egészben az volt, hogy eleinte nem találtunk fogást az ellenfelen. Fentebb említett játékos pajtin nyomott is egy kilépést anyázva, helyette jött egy játékos helyből, bepickelte Luciot és onnan egyszerűen tükörsimán sikerült végigtolni a kocsit.
A slusszpoén amiért leírtam ezt az, hogy a kilépő játékos Looser néven játszott
Úgy látszik a név kötelez. -
saen
veterán
Nálam ma olyan volt, hogy már azzal indult a csapatösszeállítás, hogy két srác veszekedett, 3. meccsük volt zsinórban és nem kedvelték meg egymást. Igazából játék helyett csak egymást szidták, természetesen nagyon csúnyán kikaptunk. Nagyon kedvem lett volna kilépni már a csapatösszeállításnál...
-
sittes79
addikt
Szevasztok,
Casual gémingre keresnék társakat, akik tényleg nem versenyre készülnek, mint itt egysesek

Vegyetek fel: Baluka79#2199
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az OW jófej: ha leesésről van szó elég pár meccset veszteni és máris a pokol alján vagy ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), most már csak annyit szeretnék tudni, hogy ha vége a szezonnak akkor lesz teljes reset, vagy csak valami soft, mint odaát a HotS-ban? Mert utóbbi esetben még hanyagolom a competitive módot, úgyis gyakorolni kellene még (a hősök cirka 30%-val egy percet nem toltam még QM-ben sem, de van akivel még AI ellen se), de azért érdekel vajon mennyire vagyok sz*r
És ezt eljátszotta többször is. Annyira nem zavaró, bár egyik meccsen folyamatosan beszólogatott az egyik csapattárs, hogy lowlevel noob vagyok és miattam fogunk kikapni, meg Junkrattel csak a noobok mennek. (Anubis defense, nyertünk, 3 medálom és PotG-em volt)

Amugy nem vägom miert nem jo az ha mondjuk 2 lucio van.Nem csak a heal-je miatt jo hanem mert nagyon jol tud koth-en pontot tartani, payload-ot feltartani illetve tolni.2-szer 3-szor tuti szereztem mär vele 5 gold medalt.

Úgy kellett volna hagyni ahogy a patch előtt volt. De mivel nem hagyták így én is inkább ezt a hülye f@szkalapost választom.
TBT