Hirdetés
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
üzenetére
Végül mindenki le vagy felkerül oda ahova való.
Sajnos nem éppen, mert a sok gyökért csapattárs miatt (pl. akik nem akarnak váltani és görcsösen ragaszkodnak a saját kis karakterükhöz vagy az örök duplikátorok akik akkor is hoznak egy karaktert ha már van a csapatban egy olyan...vagy csak a szimpla retardáltak akik az ölésre mennek és nem tolják a kocsit/foglalják a CP-t, stb) én is lekerültem pedig annyira nem vagyok béna de egyedül lehetetlen betolni a payload-ot/elfoglalni a CP-t....
ja meg az is bosszantó, hogy 1 vereség az -1 rang, de 1 győzelem még nem feltétlen +1 rang... nem tudom mi alapján számolja ki de eléggé unfair -
törölt tag
Ezt az oldalt szoktátok követni?
Heti átfogó report a metáról. Érdemes elolvasni a legfrissebb elemzéseket. -
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jövőhétre le fog tisztulni a ranked, már elég elviselhető. Végül mindenki le vagy felkerül oda ahova való. Még ezen a hétvégén szőnyeg bombáztak a hétvégi játékosok, akik a múlt hétvégéről bent voltak. Lassan el lehet kezdeni komolyabban venni, szerintem.
-
Rison77
senior tag
Valaki tudja pontosan, hogy működik ez a leavelés rankeden? 4-en voltunk , aztán meccs vége fele leavelt a 2 random, ki is írta, hogy mindenféle büntetés nélkül leavelhetünk, oké, hát akkor leaveljünk, feleslegesen ne szivassuk magunkat. Leave game-re kattintva kiírta, hogy ha sokat leavelek -75% xp blabla, továbbra is számolt vissza, hogy 1 percig büntetés nélkül leavelhetünk. Leaveltünk, erre 1 teljes szintet visszadobott minket.... lose-ért nem vesztettünk volna ennyit..
-
-
saen
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem ma a QM egy tragédia volt. Kihagytam most pár napot, így nekem sem ment túl jól, de az első meccs egy hisztiző reaperrel egy csapatban volt, aki hiányolta a supportot a csapatban... Persze ő a reaperrel semmit se csinált, de váltani se akart... Utána is sorba jöttek a meccsek ahol rendszeresen a tank/support volt a legjobb játékos a csapatban, úgy meg nem lehet nyerni, ráadásul kezdenek kihalni a supportok megint... Jövő héten a placementeket már be akarom fejezni, remélem jobban megy majd a dolog...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
whitezo88
üzenetére
Payload-ra nem hülyeség Bastion-t vinni amúgy. Nem egy meccset nyertem már úgy hogy felhoppantam a payload-ra egy Rein-el és ketten kb. betoltuk a célba míg a többiek körülöttünk ugráltak ide oda
de maga a comp. játékmód tényleg kész vicc még quick-playhez képest is, zsinórba 10 meccset vesztettem, most már beestem 50 alá is...
így sosem lesz meg a 100
inkább megyek QM-be és a competetive módot meghagyom lnb-nek 
-
whitezo88
nagyúr
Hetvegen eleve felhigul a mezony, hetkoznap este is, a hetvege este pedig maga a katasztrofa. Miutan egy vesztes vedekezes r66 utan, ahol egy pocket mercys pharah es egy genji daralta a csapatot, tamadaskor a 100+ ember attackra bastiont hoz ott leptemki mara. Ezek elott Holly attackot se tudtuk beszedni es arany kill voltam Winstonnal (2) mert ott se csinalt senki semmit csal kivulrol lovoldoztek befele. Borzalom.
-
warcat
veterán
válasz
kzolee216
üzenetére
A social fülön elvileg megtalálod akivel nemrégiben játszottál.
A jelentgetés önmagában a kilépésért nem hiszem,hogy sokat érne, a rendszer így is figyeli,és ha nem üti meg a büntis mértéket,akkor a report után is mondhatja (ha rákérdezne pl a GM vagy a support) hogy "kigyulladt a ház" vagy "elkezdett nyüszíteni a kutyám,vinni kellett sétáltatni mielőtt összepisil mindent" egyéb kreatív kifogásokat már másra bízom.
Állítgatni fog ezen még Blizzard de idő kell hozzá,hogy legyen elég adat,tapasztalat.
Amúgy arra mindig figyelnek,hogy ne kezdjenek el bedarálni ártatlanokat a szabályaikkal,ezért nem lehet csak úgy nekiugrani,mert akkor meg azon menne a panaszáradat. -
kzolee216
senior tag
Remelem minnel elobb tesznek valamit a jatekbol kilepok ellen. Rohej, hogy azert vesztem a meccseket, mert az idiotak kilepnek jatek kozben. Legkozelebb minden meccs elejen felirom a csapatok jatekosainak nevet, hogy utana tudjak reportokat dobalni ezeknek a szemeteket.
-
torik
senior tag
válasz
Raysen623
üzenetére
Genji annyiból áll hogy dobálja a csillagokat és néha levág valakit low hp-n, aztán ultizik, kb. erre van kihegyezve. Mei ulti meg csak akkor tűnik hosszúnak ha te ragadsz benne, ez ilyen
ha hallod a kínai szöveget ami megelőzi az ultit és elkezdesz futni egy random irányba esélyes hogy nem kap el vele. -
Raysen623
veterán
Úgy érzem érik a genji nerf, mert ez valami undorító. Gyakorlatilag állandóan ultit tolnak vele. Mei fagyasztása meg nálam nem működik úgy és nem tart olyan sokáig mint másnak. Ezt is majd egyszer valaki magyarázza meg nekem.
-
saen
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Level 77 vagyok és eddig ez jött:
17 Antique Bastion
26 500 €
41 Blackbeard Torbjörn
52 500 €
65 Night Ops: 76
67 Abominable Mei
77 Industrial ZaryaKicsit átlag alatt vagyok és nagy része hulladék a skineknek amit kaptam, de hát ez már csak ilyen. Vettem egy Sigrún Mercy-t eddig, van még egyre pénzem, de megvárom az új hőst. Ráadásul utóbbi időben elég sok kiesett nyaralás miatt, úgy tervezem, hogy most lesz nyitás bőven, főleg ha meglesz a 100-as szint.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Soon. Blizzard Soon.

-
torik
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Amikor Zenyatta buff

-
AD4MINATOR
nagyúr
DVA buff mikor lesz? ha lesz?
-
pachito
őstag
-
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Külső TPS nézetnek van gombja?
Amúgy játszok a játékkal,tök jó daralás stb.. Viszont amit nem értek,hogy minek van a rang fejlődés?
Tehát minden hős megvan az elejétől,uj fegyver,kiegészítő nincsen,csak skinek. -
killer095
őstag
Van olyan youtubeos aki nagyon jól tolja hanzoval?
seagull-ön kívül, elégjól megy vele csak szeretnék megnézni pár vidit hátha látok valami jokis taktikát
-
AD4MINATOR
nagyúr
Hanzo engem is idegesít.

Végre volt időm lejátszani a 10 helyrerakó meccset rankedbe és..... katasztrófa.
maradjunk annyiban, hogy most egy pár napig a közelébe se megyek a játéknak -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Hanzo-t már lassan annyira utálom, mint Mei-t. Legalább 50%-ban a kill cam szerint csak random lövöldözgetve lő le, vagy teljesen másra céloz. Rosszabb esetben az van amit linkeltetek az előbb. Amikor meg a csapatunkban van egy (rossz esetben 2-3), akkor meg mintha 5-en lennénk. Biztos vannak, akik nagyon kenik-vágják a hőst, de QP-ben ritka. Én is még szar vagyok vele, bár kiszedni se nagyon tudom, mert mint mondtam, mindig van már egy.
Vele van a legrosszabb statom 2w-5l, legjobb meg tracer 11w-1l.
Mi alapján nézi a masteroverwatch a winrate-et? Azt a hőst nézi, amivel a legtöbbet voltál az adott meccsen?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Meg a profik szerint is hulladek, a coinflipet meg kiveszik a kov szezonban. En csak qm-ezek, nem er meg annyi idegeskedest nekem egy darab szam. A golden fegyokat meg magasrol. Lego skinek erdekelnek ma szerencses napom volt, jott egy 500as, (megvettem a Chopper Tobleronet) es egy Devil Mercy is.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ezt a mostani competitive módot remélem kukázzák úgy ahogy van.Döntetlen esetén az éremfeldobás az idegeimre megy, mert a defendelés sokkal könnyebb mint a támadás....
Egy pontfoglalós játéknál mi a francnak kell kettővel nyerni, vagy megvárni azt, hogy öt meccsből ki nyer háromszor...?
Hanzo hitboxával is tele van a tököm.Kamuba lő egyet, majd eltalál fedezék mögött.
Ranked meccsen kilép a srác, majd a gép felajánlja, hogy te is kiléphetsz büntetés nélkül...aha, csak a gond az, hogy neked is beírja vesztes meccsnek, köszi!
Hype lement, ez a játék nem ér 7 pontnál többet.Sok rá az agyonosztogatott 9 pont... -
whitezo88
nagyúr
Hiányoltam a Hanzot a 3. helyről
[link] -
Redcaster
őstag
Más is találkozott már azzal at érdekes jelenséggel, hogy 60 helyett csak 50 FPS-e van? A legutóbbi patch óta nincs meg a 60 FPS, bárhogy állítom a grafikát, minimumon és maxon is 50 FPS-t mutat a Shadowplay is és a játékbeli számláló is

-
Bazsi1987
őstag
Tolom a competitive módot egy valamit furcsálok hogy mikor pár hónapja néztem róla híreket akkor láttam hogy minden nyert kör után kaptál x pontot ha kikaptál akkor meg levont és több osztályba lehetet igy feljutni kb olyan volt mint a halo5-be de most csak a skill ratingel találkoztam 😕
-
NyxNyxNyx
addikt
lvl 40 és össz-vissz 2 legend esett (tracer ultraviolet és lionhardt). Goldból eshetett összesen 1000, nem tudom mit csinálok rosszul.

Kár, hogy nincs jó widowmaker lego. -
f3rdzs0
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
Ki hogy all a lego skinekkel? Magasabb szintuek foleg. Osszehasonlitaskepp: en 112 vagyok, 9 van meg. Ami esett: countess wm, arany lucio, daredevil76, safari winston, young hanzo, t.racer. Amit vettem: stoneheardt, gambler mccree, sharkbait roadhog es van most asszem 600 penz. Vagy 400 lehet de nem kevesebb. 500as lego money drop egyszer volt.
-
Juleshu
tag
Én nem szoktam felidegesedni, és bírom ha veszítek, komolyan. Avval sincs bajom, ha nem vagyok topplayer, sőt, az átlag vagy kicsivel az alatt vagyok valamiben. De ez a ranked így komolytalan. És iszonyat felb*szott agyilag. Soha semmilyen játék így még nem, pedig a Wolfeinstein meg a Doom1 óta sok víz lefolyt a Dunán.
Oké, a besorolók végére berakott 44-re. De annyira szar nem lehetek, hogy már több, mint 10 szinttel vagyok lejjebb! Folyamatosan: vagy mindig csak egy kicsivel kapunk ki, de egy teljes vagy háromnegyed szintet visz le. Amikor nyerünk, akkor nahát! milyen érdekes! pont kilép valaki, vagy csak simán olyan pályán nyerünk, ahol b*zdm*g egytizednyit megy fel a csík. Hiába nyerek egyhuzamban 3-ategy fél szintet sem lépek. Aztán veszítek egyet (többet), és rögtön egy full szintet leesek. És már olya nmélyen vagyok lent a sz*rb*n, hogy minden második játékban van leaver, minden páratlanban meg két hanzo megy egy widow, akiknek a játék végén van egy killjük, az is véletlenül elkapta az ulti széle valakit.Elkaptam az elején egy pechszériát - ehhez elég vlt egy olyan 8-10 játék, ahol pont én voltam a rossz végén, mindig csak egy lehelletnyivel, de kikaptam, volt kb. 2 win, és ez elég volt ahhoz, hogy úgy lehúzzon, hogy onnan egyedül felevickélni lehetetlenség.
Nem tudom, lehet hogy már nincs helyem az 50 pont fölöttiek között, a fene sem tudja már, de hogy az alsó 2%-ba legyek, na az is tuti, hogy kizárt.

Ez a ranked így, ahogy van egy vicc. Várom a következő seasont és a revampot.
-
-
leviske
veterán
Vannak itt még lvl25 körül emberek? Mert a felvettek közül többnyire elég magas szintűeket látok. EMS-nek majdnem megörültem, míg meg nem láttam a csillagot.

-
f3rdzs0
senior tag
beindult a hétvége, 4 leaver egymás után, majd egy lvl 29 widow only team mate... (mmint a porfilja alapján 13 óra widow és összesen kb 2 óra minden más)
ha valaki akar játszani premade-ben írjon rám nyugodtan, mert ez így felejtős
-
.LnB
titán
-
törölt tag
Def védéskor vagy cap-nál az utolsó mp-en is jó Za ultija. A fekete lyuk kihúzza az enemy-t és csak nézik toporogva ahogy letelik a számláló. Nem egyszerű az igaz

-
Bazsi1987
őstag
Az új hőst hivatalosan juli 21-én jelentik be☺
-
torik
senior tag
válasz
tepenzed
üzenetére
Az ultinak akkor van a legnagyobb esélye 1-2 embernél többet leszedni ha hátulról mész nekik miközben a csapat többi tagjával vannak elfoglalva, és/vagy sikerül esés közben bemérni az ellent (ez utóbbira pl. Lijiang Tower féle Control Center erkélye megfelel). Ha ezek a tényezők megvannak akkor onnantól kezdve reménykedj hogy nem szúrnak ki időben

-
pachito
őstag
Na, hát azt hiszem hogy megtaláltam a karakterem...ez a Mccree zseniális.
Alacsony szinten próbálgattam, akkor nagyon nem tetszett így viszont lvl50+on, ismerve a map layoutokat és a classok erősségeit és gyengeségeit nagyon kézre áll és öröm nézni flanket védve a soldiereket és reapereket ahogy elfekszenek a stunom alatt
Nem tudom, hogy milyen volt nerf előtt a Fan, mert épp ekkor vettem meg a játékot de nekem nem tűnik annyira gyengének azért. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Raysen623
üzenetére
haha én 50ről estem 41re vissza
egy hétig ott voltam, most meg valamiért elkezdtem újra felfele menni (46 másfél nap alatt)
és szerintem valahol 41-2 körül még egész normális a közösségsőt ma kettő (!) picsogó ember is megdícsért. végig panaszkodtak hogy ilyen rossz a team meg olyan rossz a team, meg hogy ők jók egyedül, majd a végén az egyik aki szidott egy tracer-t, mondta hogy igazából Zarya a carry a mostani meccsen (60% energy átlagom volt szóval nem tévedett
), utána meg egy hasonló alak a Mercy teljesítményem dícsérte meg (25% resurrect 
nem is értem, szerintem a toxic trollok elfogadtak és mostantól hozzájuk tartozom
-
Mister_X
nagyúr
-
Raysen623
veterán
No, ma végre sikeresen visszagyilkoltam magam Level39-re competitivban
Junkrat-el akkorát toltam mint állat, imádom a karit. Pedig még az elején lázadtam ellene...Lesz akkor ma este valami?
-
.LnB
titán
"prau" dva ulti. [link]
-
f3rdzs0
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
Forsen SoloQ-zik, van náluk egy ember, 326os...
ez csak szerintem beteges?zola: tudtommal az 24/7-es osztott acc nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Arch Linux
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- BestBuy topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja meg az is bosszantó, hogy 1 vereség az -1 rang, de 1 győzelem még nem feltétlen +1 rang... nem tudom mi alapján számolja ki de eléggé unfair
Egyikünk se olvasta végig teljesen, mi is a helyzet ilyenkor, csak megláttuk hogy 1 perc nincs büntetés, oké akkor gyorsan leave.... Ezt akkor mi is megjártuk, nem csak a leavelő..

inkább megyek QM-be és a competetive módot meghagyom lnb-nek 

és a baj az hogy sokan erre is építenek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TBT