Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kemotox
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az nem azt jelenti, hogy folyamatosa annyian jatszanak. Plusz regiok is vannak
-
kemotox
addikt
Díva buffjával szerintem csak az a baj, hogy egy végtagok nélkül és halva született szifiliszes selyemmajom is el tud kúszni előle, mire felrobban. Legalábbis nekem a béta óta nem sikerült vele ölnöm. Vagy én vagyok nagyon béna, vagy mindig 6 Usain Bolt van az ellenfél csapatában...

-
kemotox
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Marketing rizsa, leírja, hogy mit fognak fejleszteni. Röviden: Mindent. Tényleg. Mindenre kitér, hogy ez meg az de jó lesz stb...
Lesz majd jobb "testreszabhatóság", a mostani pózok meg sprék meg ilyenek mellé, competetive módot hegesztik, PotG mechanizmuson javítanak.
A lényeges viszont, hogy 2017 elejéig nyomatni akarják folyamatosan a content patcheket, azaz lesz egy csomó új tartalom. Egy map pl már kész van, letesztelték, már csak a művészeken múlik, hogy mikor lesz kész, mikor fejezik be a szépítését.
Hősökre is rengeteg ötletük van, sokat kukáznak, sok prototípust csinálnak, stb stb, szóval megy ez is ezerrel. -
kemotox
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
Most akkor realisztikus legyen a játék, és legyen halálos a fejlövés, vagy ne legyen, és jó az otromba elkúrt hitbox? Esportra készül a játék, igen is legyen balanceolva a sebzés, még ha ez azzal is jár, hogy nem hal bele mindenki egy fejlövésbe, és igen is legyen nehéz eltalálni a másikat.
-
kemotox
addikt
Potg parody genyó
Elég gagyi, de a törpés annyira jó benne, hogy az miatt megéri megnézni
-
kemotox
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor a zsüsztin bíbör meg maga az isten ennyi erővel. Tehénszart is több milliárd légy zabál. Nyilván mert nagyon ízletes.
-
kemotox
addikt
Szerintem is nagyon jó, sokkal offenzívabb, mint Mercy, a speed buffja nagyon jól jön támadáskor. Lökdösés meg isteni, még ha nem is lehet lelökni az ellent akkor is tök jó kilökni a helyükről őket. Ellökni a tankot a healertől, vagy pontról, payload mellől kiszedni valakit. Ultija is nagyon jó támadós. Nem kell fegyverre váltania. Nekem a kedvenc healerem Zenyatta mellett.
-
kemotox
addikt
Én elég sok ládát vettem, kb majd 20-at (épp leszoktam a csé skinbuzulásról, erre jön ez, szuper
), és azokba volt 5 legendary, meg egyet még tudtam venni annyi pénz összejött. Szerintetek vett ládából nagyobb eséllyel esnek legók meg rózsazínűek? Vagy csak mákom volt? -
kemotox
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Meivel még nehezebb is. Most próbáltam S76-al és elég könnyű megcsinálni. Valamit rosszul csinálsz.
-
kemotox
addikt
Jajj én tegnap 3 WM el attackoltam.. Mondtam nekik a legelején, hogy nem lesz jó, de kiderült, hogy csgo silver vagyok és fogjam be
Persze kikaptunk, és még a másik csapatból is írták, hogy miért 3 WM?
Fú annyira utálom, minden játékban ez van. Mindenki a snipert erőlteti. Még ha egy halva született 3 hónapos szifiliszes majom is jobban tud nála célozni, akkor is. -
kemotox
addikt
Üdv!
Fel szeretnék kerülni a PC-s listára. kemotox#21526
Akinek van kedve végigszenvedni a noobkodásomat 20% xp-ért cserébe, az nyugodtan vegyen fel!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES RÉSZLETFIZETÉSSEL (CSÚCSKATEGÓRIÁS) LAPTOPOK- KÉSZLETRŐL!
- ÚJ Corsair HS80 RGB USB Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aki mást ír az fúj milyen ember.
Pedig tuti ő volt az egyik aki beszélt, a klopfolókalapácsos még meg is szólította.
TBT