Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz
#14955008 #4921 üzenetére
Most léptem Level 33-ra, még nagyon messze vagyok a rankedre elfogadható szinttol. Viszont rohadt nehéz rávenni magam, hogy "meta" karakterekkel játsszak, amikkel nem vagyok még annyira sem értékelheto, mint néhány másikkal. Van erre valami okos trukk? (pl mindig menjek a random sorsolt hossel?!)
-
KaraDani
addikt
válasz
#14955008 #4781 üzenetére
Pont ezt mondom, hogy a palcementek után lefelé és felfelé is eltérhetnek a tudásodtól, az csak 10 game. Ha valaki 56 on kezd az se jelenti automatikusan, hogy lefelé fog menni, lehet, hogy az illető amúgy egy 70+ os player lesz.
Szóval nem kell rögtön megmondani, hogy az illető lefelé vagy felfelé fog haladni, nem tudhatod ismeretlenül az elején. -
KaraDani
addikt
válasz
#14955008 #4777 üzenetére
Mondjuk, azt nem veszed figyelembe, hogy mi van, ha valaki a placement meccseken peches? Én pl 46-ra lettem berakva, azóta 52-n vagyok soloque-val, és lefelé nagyon nem mentem csak 1-2 rankot a legelején még amikor a koth bugos volt, és sorba nem kaptam ugye semmit a winekért, mert volt egy olyan szériám ahol minden winem kothon volt valami 6-7 mecsből
Szerintem egyáltalán nem szentírás, hogy az emberek esni fognak a palcement után, ez csak attól függ a placementen szerencsés vagy peches volt-e inkább.
-
KaraDani
addikt
válasz
#14955008 #4698 üzenetére
Rimánkodás téren nekem múltkor az a srác volt a kedvenc aki sírt, hogy persze már megint csak egy tank van (én voltam rein, ő genji), mondtam neki, hogy ezellen talán ő is tehetne. Válasz, ja hát ő csak genjivel és reaperrel játszik.
Közöltem vele, hogy akkor talán pofája lapos lehetne a teamcompot illetően...
Ha rank 70+-al Genji mainel, ám legyen akkor biztos tud már vele legalább jól játszani. De 49-es szinten, no komment. -
k-adi
nagyúr
válasz
#14955008 #4622 üzenetére
Megmondom őszintén, én mindigis szartam a statokra, sosem azért játszottam valamit is, hogy több legyen valami vagy nagyobb % legyen valamelyik statom.
A competetive rang is csak azért zavar, mert az arcomba tolja minden meccs végén, de ha nem tenné, azt is leszarnám - így csak félig tudok elmenni mellette....
-
k-adi
nagyúr
válasz
#14955008 #4498 üzenetére
Végül mindenki le vagy felkerül oda ahova való.
Sajnos nem éppen, mert a sok gyökért csapattárs miatt (pl. akik nem akarnak váltani és görcsösen ragaszkodnak a saját kis karakterükhöz vagy az örök duplikátorok akik akkor is hoznak egy karaktert ha már van a csapatban egy olyan...vagy csak a szimpla retardáltak akik az ölésre mennek és nem tolják a kocsit/foglalják a CP-t, stb) én is lekerültem pedig annyira nem vagyok béna de egyedül lehetetlen betolni a payload-ot/elfoglalni a CP-t....
ja meg az is bosszantó, hogy 1 vereség az -1 rang, de 1 győzelem még nem feltétlen +1 rang... nem tudom mi alapján számolja ki de eléggé unfair
-
whitezo88
nagyúr
válasz
#14955008 #4269 üzenetére
Csakhogy ma is volt egy troll Bastionnal Nepalon. 0-3 0-100ra sose valtott semmit se csinalt. Az ilyen menjen qmre ne tobbi komolyan jatszot huzza le. Ja es nem noob volt hanem szandekosan trollkodott mert chaten meg huzta is a csapat idegeit a kotekedo szovegeivel. Utana meg 4-2 vesztesre Volskayan kaptam team bonussal egyutt kemeny 4400 xpt negyed ora kokemeny tryhardolasert. Inkabb megyek qm-et. Azt hittem kevesebb idiota lesz de tevedtem. Este amugy sokkal rosszabb mint napkozben.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
#14955008 #4191 üzenetére
nem lehetetlen, de a valós skilledet solo-ban nem fogod elérni. a játék 50-50%-os arányra törekszik, viszont ha veszítesz, akárhogy teljesítesz igen sok pontot le fog vonni, míg ha nyersz mindenképp kevesebbet kapsz vissza
néztem olyat aki 50+os szintű, a kiemelt átlag statjaim duplái(!) az övének, és én 43 körül stagnálok
egyébként azt hozzáteszem, hogy 40-es szint körül kicsit elviselhetőbbek az emberek mint 47-50 környékén, bár nagyon sokan még kb lvl30-asok, úgyhogy szerintem a chatet se nagyon találták meg, talán azért
amúgy a discordja megváltozott a topicnak, mert nem sok embert látok gyülekezni rajta :/
ez a topic szerintem jogos, mert jelenleg sokan nem boldogok
-
-
zola09
aktív tag
válasz
#14955008 #4158 üzenetére
Az eddigi blizzard játékok nem ilyenek, de gondolom azért mégsem mindegy mert nem hiszem hogy amcsi vagy ázsiai bejelentkezéskor európai szerverre dobna be.
Szerk.: Megnéztem, amerikai loginnal ugye a friendlistem is üres, meg a pingem is 160-nál kezdődik, azért szerintem ez nem mindegy.
-
saen
veterán
válasz
#14955008 #4091 üzenetére
Ha ez így szándékos akkor az vicc kategória. Nem szabadna ilyen különbségnek lenni pályák között.
Edit: kicsit utánanéztem a hivatalos fórumon, ott azt írta Jeff, hogy top prioritásként dolgoznak ezen a BUG-on és ha nem tudják gyorsan megoldani, akkor letiltják ezeket a kérdéses pályákat. Ja és elkezdtek beszélni Zenyattáról is...
-
.LnB
titán
válasz
#14955008 #4063 üzenetére
Mondtam már akkor is, hogy PTR-re azok mennek akik rá vannak függve, és értelmesebbek. Sok "nagytudású" azt se tudja, hogy mi az a PTR. Na most ők is rászabadultak a Ranked-re. Csak ők vannak többen, mint az értelmesebbek.
A fix 6-os team az előny. A random fórumos 6-os team nem. Utóbbi ugyan úgy pug csak egy nyelvet beszélnek. Egy laza "fix mix" csapat azért esélyesebb. És ott meg van az a nyugalmi helyzet, hogy megpróbáljátok, aztán ha nem megy, akkor nem megy. Természetesen a pre csapatok fognak uralkodni, ez egyértelmű. A profi teamek pedig (ha foglalkoznak majd a versenyek mellett a rankeddel is) akkor elérhetetlen magasságokban lesznek.
Ha három részre osztjuk a rankedet low - mid -high skill-re akkor lesz némi átmenet (lesz meccs mikor már már elhiszed, hogy ez milyen jó is, élvezni fogod) de általánosságban mid és high között akkora a szakadék, hogy normál halandó átlagember ne is álmodjon a high-ról. Annak elérése már annyi befektetett idővel, energiával és elszántsággal jár, hogy egy dolgozó embernek szó szerint ki van lőve.
Én boldog lennék ha mid skill-ig el tudnék jutni. De már az se gyerek játék szerintem. De ezek csak tippek, csak a nagy számok törvénye alapján ez szokott lenni.Nekem néhány játékban volt szerencsém világklasszis játékosok ellen játszani. Szerencsém volt legtöbbször. CS-ben ESEA-n dobott velük egy-egy meccsbe a játék, Quake-ben meg mert kicsi a közösség belépett ellenem egy egy, vagy én hozzájuk. És tudod abszolút más érzés megtapasztalni is, hogy mekkora a szintkülönbség közte és közted mint streameket nézni. Kegyetlen az mikor felmossák az emberrel a padlót úgy igazán. Amikor köpni, nyelni nem tudsz. Bennem nagyon megmaradtak ezek a meccsek. Egyrészt örülök, hogy játszhattam ellenük. Másrészt jó lecke, hogy akár mit is csinálok, egy senki maradok.
-
.LnB
titán
válasz
#14955008 #4001 üzenetére
Minden ranked ilyen, és az eleje még gázosabb. És sose lesz jó mindenkinek.
Van aki ezt elfogadja, van aki majd ez miatt fog itt minden héten ragelni egyet.
A játékfejlesztőknek szinte kivitelezhetetlen feladat egy normális ranked rendszer felállítása, ami mindenkinek jó. Mert azért top szinten, vagy magas szinten a ranked rendszer általában sokkal jobban működik. Alsó szinten is nagyjából, mert aki nagyon rossz, az nagyon rossz társakat is fog kapni. De középen (ami a legnagyobb halmaz) túl sok a változó. Szinte az összes ranked az Élő-pontrendszerre épül. Így nehéz.
Az sem túl bíztató, hogy még Quake-ben sem (1v1) működik tökéletesen. Pedig ott a változók száma csak két playerre korlátozódik. Szóval akkor OW-ben ahol a változókat be lehet szorozni 12-vel?!Én biztos nem is fogok competitív mód felé nézni addig amíg nem fix 6-ossal megyek. Akikkel korábban eleget gyakoroltunk. Én ezt nem meccsszámban kell mérni meg szintben. Hanem mikor eddig megoldhatatlan feladatokat is meg tudunk oldani. Mert korábban volt pár felállás (az ellenfél részéről) amit egyszerűen nem tudtunk counterelni, lekezelni. Ezekre pedig a gyakorlás a megoldás.
-
KaraDani
addikt
válasz
#14955008 #4029 üzenetére
"Erre írtam én pár napja, hogy rohadt szigorú a rank rendszer. Ami jó! Azzal semmi baj. "
Ja csak per pill nem kicsit dühítő, hogy 2-3 winnel megyek annyit előre, mint amit utána egy leaver miatt bukok egy meccs alatt. Remélem ezek záros határidőn belül megkapják a bannjukat
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
#14955008 #4029 üzenetére
igen...
van valami leírás hogy mi alapján méri a dolgokat? mert egyelőre inkább unfair-nek tűnik mint szigorúnakmondjuk most egy vereség után ugyanennyit vont le, ahelyett hogy leszedett volna tőlem két szintet, és még csak nem is játszottam jól (sőt!!!), úgyhogy végképp nem értem
-
Juleshu
tag
válasz
#14955008 #4006 üzenetére
Srácok, az addig oké, hogy itt mindenki azt mondja, hogy "nahát, milyen emberekkel kerülök össze, toxik vérpistik meg beszólnak hogy ne ezt vagy azt hozzak, pedig...", stb.
De amikor ti nevettek ki, vagy hitetlenkedve szóltok be valakinek valami miatt, akkor ti is ugyanezt csináljátok.
Konkrétan nem kell kategorikusan kijelenteni semmit szerintem: azért mert Bastion alapesetben elsősorban defenzív kari, attól még simán lehet vele is támadni, sőt, nem csak noob szinten, igen hatékonyan, ha valaki elég ügyes és fifikás vele. Igen meglepő dolgokat lehet alkotni, ha valaki elég kreatív és ügyes is hozzá
. Konkrétn zsinórban négy meccset nyertünk egy Quick Play-es random csapattal, ahol az egyik leghatékonyabb karakter egy offenzív bastion volt.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mi ne essünk ugyanabba a hibába, ami miatt másokat pellengére állítunk vagy ami miatt mi is bosszankodunk. Adjunk esélyt mindenkinek, hátha valami új és cool kombót vagy ötletet tanulunk tőle.
Persze ha már a második meccset veszítjük el a másik _egyértelmű_ hülyesége miatt, az más kérdés.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
#14955008 #4001 üzenetére
hát igen, de azért PTR elég egyértelmű volt hogy mire van, és nem hiszem hogy nagy volt ott a community
itt is ki fognak halni azok akik rosszak valamilyen okból, meg ugye MMR-t ha már kapsz akkor kiegyensúlyozottabb is lesz (egy meccs alatt fel is dobott egy egész szintet O.o)
off: most látom hogy enyém volt a 4000. komment
-
.LnB
titán
válasz
#14955008 #3866 üzenetére
Ezzel várjál még. Kíváncsi vagyok mit fogtok szólni majd a low level ranked szinthez. Az még rosszabb lesz mint a mostani QP. Aki nem ad majd bele kellő energiát, hogy kitörjön abból az alacsony szintű fertőből, az ugyan úgy fog sírni mint most.
Nehogy azt higgyétek, hogy az maga a mennyország lesz. PTR-en értelmesebb emberek játszanak, de majd mikor éles lesz és midnen marha rászabadul... nem lesz jobb az sem. -
BandiHUN
veterán
válasz
#14955008 #3866 üzenetére
Iszonyat emberek vannak,és elég sok a szólózás,marhára tudom imádni amikor viszem a medicelést,erre a másik 5 5 távoli sarokba beáll védeni.Szaladgáljak,ja.Aztán meg jönnek az élesztések 3-4esével.De sokat nem segít,tolják a payt szépen csoportosan.Tank dettó,viszem a pajzsot,golyózápor,erre beáll mellém 2 marha lődözni,de nem ám a pajzs mögé,csak tudnám,mit gondolnak,mire van?
Persze hogy 2 másodperc darabja,aztán pislogok egyedül a pajzs mögött,jó esetben a pay takar annyit,hogy lehessen tölteni,míg valamelyik iqharcos spawnol és visszaér megint megdögleni
A reaper és a junkrat azért elég durva OP szerintem,mindkettö túl nagyot irt az ultijával.Főleg a junkrat.A sok kis majom csak gránátozik,oszt jóvan ezerrel,a rohadt kerék pedig megöl egy reinhardtot pajzsostul+még vagy hármat.Reaper dettó,beugrás,még célozni se kell,és persze belebeg szellemként,hogy ki se tudd védeni.A többi ok,szerintem.Erre a kettőre nem tudok ellenszert igazán.És persze mindig ilyen potg megy.Eddig mondjuk 3x sikerült az angyalkával nekem is,mondjuk látszik,micsoda csapatok jönnek össze néha,ha az a potg,hogy megunom a banánt,pisztoly és ölök kettőt.Mondjuk attól nekem Mercy-Reinhardt lesz kedvenc szerintem sokáig...az legalább csapatmóka.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
#14955008 #3800 üzenetére
Elvileg valamelyik ISP traceroutejával van a gond, mert USA-n keresztül akarja elérni az EU szervereket, sajnos ahogy nézem ez már elég sokszor előjött (én Telekomos vagyok - ha mindenki más az, akinél probléma van, akkor valószínűleg ők a ludasak). Egy router újraindítást érdemes megpróbálni, mert az megújítja az IP-t, (ha nem fix IP-s kapcsolat), bár nálam nem lett foganatja. Elvileg VPN is segíthet. Szerintem holnapra vagy legkésőbb hétfőre elmúlik magától.
-
warcat
veterán
válasz
#14955008 #3791 üzenetére
Már jött hír róla,hogy rankeden ha kilépsz,először egy időre letiltanak ranked meccsről,ha ismételgeted,akkor meg az egész szezonra letiltanak és viszlát.
Meg is találtam:
Competitive bans up to an entire season for leaving repeatedly. -
-
torik
senior tag
válasz
#14955008 #3551 üzenetére
Pl. Írom egyik játékban kellene tank, mert esélyünk nem lesz. Azt mondja nyugodjak le és élvezzem a játékot...just for fun...
Na ettől tud eldurranni az agyam egyébként egy pillanat alatt
ez kb. azzal ér fel mintha lemennének focizni a térre és pár ember csak egymásnak passzolgat míg a többi játszana rendesen.
Remélem én is hogy a ranked majd megoldja ezt a problémát, addig pedig csak a pre-made hozhat megnyugvást és korrekt játékot. Ha esetleg bekeveredek egy pugba és látom hogy a másik ötből se healer se tank viszont 2 widowmaker attack-ol már alapból úgy megyek ki hogy "na akkor bohóckodjunk"
-
kuLi_
tag
válasz
#14955008 #3549 üzenetére
Lehet, hogy sosem éri el, de törekedni kell(ene) rá, Seagull pedig tökéletes edukációs stream; Beszél, válaszol, elemez, elmagyarázza, mi történik, teljesen ideális. Ha ezt valaki nem fogja fel agyilag, akkor nincs miről beszélni, ellenben ha valaki tanulni akar, akkor annak továbbra is ajánlom figyelmébe a fenti Twitch link csokrot.
Jobb szerintem, ha kapásból kapsz némi ízelítőt abból, hogy melyik karakter pontosan mire képes, tehát ha valaki olyasvalaki játssza meg, aki jóval kompetensebb az átlagnál. Inkább ezt nézze és tanulja, majd próbálja meg "mimikálni". Eléggé sok időt megspórolhattam volna, ha hamarabb képben vagyok (maradván a Seagull - Genji példánál) a triple-jumpot, a melee-kombókat vagy a kevésbé ismert flank-útvonalakat illetően, ugyanis ebben a játékban nekem maximum annyi előnyöm van, hogy talán jobban tudok lőni, mint az átlag.
-
kuLi_
tag
válasz
#14955008 #3544 üzenetére
A legtöbbet szerintem abból illetve attól lehet tanulni, aki valóban mesteri szinten űzi a játékot.
Itt van mondjuk Seagull, csak hogy a példádnál maradjunk; Nyilván botrány jól lő, viszont amiben nagyon erős, az a helyezkedése a pályán és játékismerete, amiből pillanatok alatt le tudja szűrni, hogy az ellenfél hogyan fog reagálni, melyeket amúgy élvezhető módon kommentál is folyamatos jelleggel (avagy közli előre, mi fog történni, vagy hogy miért rontotta el, mert másra számított).Iszonyatosan jól kihasználja a karakterekben rejlő lehetőségeket mozgás téren, nem véletlenül mondják/tartján a világ legjobb Genji-jének. Megnézed 3-4-5 játékát amikor kicsit komolyabban veszi a dolgokat (és épp nem arról szól a game, hogy ott lóg a valagában a dedikált Mercy és defense során végig fejeli az ellenfelet, hanem esetleg egy tryhard solo Genji) és teljesen újraértékeled azt, amit eddig tudtál a játékról. Nagyon látszik az az előny, amit closed bétákban töltött, a fent felsorolt közeg fényévekkel előttünk jár, így mikor nézem őket, néha bennem is felmerül a kérdés: "Jézusom, ezt így lehet megjátszani?".
-
kuLi_
tag
válasz
#14955008 #3516 üzenetére
Ha valamit okulni is szeretne a játékból, akkor engem hanyagoljon szerintem, én még eléggé csicsó vagyok a többiekhez mérten (is).
Releváns jófajta streamerek szerény listája, szigorúan szerény véleményem szerint:
Seagull - Yep.
MOONMOON - Egész jó képességű tank a Seagull stackben.
Internethulk - EnVyUs csapatkapitány, hivatalosan flex.
Talespin - EnVyUs player, világTOP1 Pharah.
Poke - Igen ügyes Genji (99%-ban azt pickel).
reaver - C9, minden ami nem tank/support.
Renbot - Reinhardt stream.
GODS - LG player, Hanzo main.
clockwork - SPLYCE player, TF2 veterán, többnyire offenzív hősök.
Surefour - C9 player, McCree, Tracer, Genji.
cooller - Quake Isten, ANOX player, Genji main.
steel - Ex IBP CS:GO player (banned 4 life), jelenleg Splyce, flex.Ők viszonylag aktívabbak, többen most is streamelnek, szerintem őket érdemes követni.
-
sirszevenap
addikt
-
prokxy
veterán
válasz
#14955008 #3150 üzenetére
Lehet, csak sokkal ritkábban, mint premade-del. Nekem is volt már nem egy jó köröm pug-gal, de a jóval többet veszítettünk. A sírásért meg bocsi, de ez az egész úgy felcseszi az agyam. Meló után leülne az ember kikapcsolódni, de ehelyett csak szívás van.
Gyorsban megnéztem, 12 órám van benne, ha majd 112 lesz, akkor meglátjuk, h mi a vélemény róla. -
Balion
senior tag
válasz
#14955008 #2354 üzenetére
Nyomattad a GW-t?
Shooter, igaz nem fps. Minden fajta karakternek 3 képessége van, csapat alapú, ráadásul a kocsi tologatós rész is megvan benne, ha közel vagy hozzá, akkor tolódik, a másik csapat meg kell állítsa
Elég komoly game, a látszat ellenére. Egyébként sok Overwatch tesztnél megjelenik a kommentek között a GW neve, ha valaki hasonló játékot keres, így jutott eszembe nekem is, hogy Origin accesshez jár a gw1. Érdemes kipróbálni
De nem akarom elvinni a topikot másfelé, csak reagáltam.
zola09: "vissza tudsz rabolni". Azért ez kicsit erős. Aki rossz indulatú, előre utalással is ki tud csalni bármiért pénzt, aprón mégsem vágja senki egymás fejéhez, hogy nem utalok előre, mert azzal meg tudsz rabolni... -
k-adi
nagyúr
válasz
#14955008 #2275 üzenetére
Az a baj ezzel a demote (lefokozás) módszerrel, hogy egy csapatjátéknál a te (egyedi) teljesítményed elvész. Azaz ha te überjó vagy de a többiek bénák, a csapatod veszít akkor a játék a végén mit lát? defeated... egymás után sok vereség = demote... pedig TE (meg ÉN!
) überjó játékos is lehetsz akár de a játék a rangok kialakításánál nem a kill-ek és assistok számát hanem a meccs eredményét figyeli... tehát csapat-alapú játéknál ennek nincs értelme... vagyis értelme van, csak igazságosan megvalósítani nehéz.
SC2-ben is csak 1v1-ben volt értelme (és fair), amint bejönnek a társak (2v2, 3v3, stb.), onnantól kezdve lehetetlen megmondani (vagyis ha végignézed a meccset akkor emberi aggyal el tudod dönteni de mint gép nem) hogy most te megérdemled-e a lefokozást, mert vesztettél, vagy ugyan vesztettél és a képlet alapján ha egymás után 5x kikapsz akkor lefokoz, de most mégsem, mert ez a vereség a társad miatt volt és nem miattad...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest