Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én is így gondolom... Ha benne van a játékban és mindenkinek elérhető lehetőség akkor az nem csalás, mert arra az előnyre bárki szert tehet HA felfedezi azt a lehetőséget / szemfüles. De ettől még nem lesz csaló, csupán ravasz.
Nyilván ha hirdeti az már más téma, de még az se büntetendő, max. többen fogják használni és/vagy hamarabb eljut a fejlesztők fülébe és patchelik, tehát végülis csak maga alatt vágja a fát ha még hirdeti is.
-
herrkoser
tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Jó kis játék ez. Korai szakaszában tart a játék, vastagon alakulóban a játékos bázis is, kezdetleges a meta, így természetszerű, hogy a public élmény sem kiforrott még. Nyilván itt is van egy tanulási fázis, meg ahogy haladsz előre a szintekben azért érezhető lesz a változás. Lvl20 körül vagyok most én is, de felfedezni vélek egyre többször olyan elemeket, amikor tényleg objective-re próbál játszani a full random team. Ez nem jelenti azt, hogy mindig életképes, az adott pályára a lehető legjobb pickek lesznek, nem jelenti azt, hogy ha elég sokat játszol, akkor a társaid úgy lőnek majd hogy beszabehu, de változni fog ez sokat pozitív irányba.
Én személy szerint élvezem is a pubolást, ha jól megy a játék, csinálom amit kell, nem különösebben zavar ha kikapok. Én is még tanulok, kísérletezek karakterekkel adott pályákon védekező/támadó oldalon is, keresem a hozzám legjobban illő hőst. Sokszor én is szarláma vagyok, de furcsa lenne ha beugarnék a játékba és azonnal nyernék minden meccset. Egy szónak is száz a vége, ha érdekel a zsáner, tudnál szórakozni vele, akkor adnék neki egy esélyt. Magyar közösség úgy is alakul majd, ha valaki komolyan akarja venni, akkor fog tudni találni skillben hozzá illő társakat, haveri alapon meg lehet majd funolgatni skilltől függetlenül is sokakkal.
-
prokxy
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem tudom, amikor összejön pár ember, akkor még ok, de most így, h publicozok, semmi értelme az egésznek, sok idióta balfasz játszik, 0, azaz 0 kommunikáció, 0 csapatmunka. Nagy ritkán ki lehet fogni egy jó kört, de amúgy szar. Megint defeat streakem van, mert a sok barom nem tudja, h mit kell csinálni...
Ja meg TDM-et játszanak a pontfoglalás helyett, biztos másnap suliban mutogatja a statját...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja meg TDM-et játszanak a pontfoglalás helyett, biztos másnap suliban mutogatja a statját...
TBT