- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
na megjött az email arról hogy a Bonus GOLD-tól elveszik az ingyenes BUD MasterCard Lounge belépést
év végi visszatérítést még megvárom és tiplizek az OTP-től mind a folyó, mint a hitelszámlámmal
kíváncsi leszek mennyire szopatnak majd meg a kilépéssel
-
dptrsk
addikt
válasz
ittakary #4945 üzenetére
Engem is nagyon zavart, sajnos az OTP net/mobil felülete megragadt a 20. században, csak a kinézeten csiszolnak, más bankok már tételesen, azonnal mutatják a kártyaforgalmat is, nem egy ömlesztett összeget, zárolás címszó alatt.
A hitelkártya rendszernél a jóváírás sem azonnali, hanem 24 órás, szerintem itt is a 20. századi megvalósítás és megragadás a gond... De ha kattintgatsz, akkor van, hogy időben megérkeznek az adatok, olyan, mintha a webes felület timeoutja nagyon alacsony lenne és nem érkezik meg időben a válasz, így inkább nem elérhetőt mond.
-
Ez a rohadt hitelkartya rendszer minden masodik nap elerhetetlen
Mi az istent csinalnak vele folyton? Evek ota ilyen meg az AMEX alatt is emlekszem ilyen volt
Miert nem fejezik ezt mar be?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki esetleg tudja, hogy ha végtörlesztéshez tartozásigazolást szeretnék kikérni azért kérnek-e pénzt és ha igen mennyit?
-
vnorbi
aktív tag
válasz
fireman123 #4937 üzenetére
Úgy keresd a számlacsomag hirdetményében, hogy "kártyafedezet biztosítására végzett átutalás" vagy "kártyafedezet biztosítására végzett eseti átutalás" vagy "kártyafedezeti utalás". A régebbi számlacsomagoknál még követhető, az új Bázis meg Junior csomagoknál épp csak említik részletezés nélkül, de ott valószínűleg az lesz, hogy a normál bankon belüli utalással egyezik a díja.
-
válasz
fireman123 #4937 üzenetére
A kártyás utalás az azonnaliságot eltekintve sima utalásnak számít tudotommal, azt pedig a hirdetményben megtalálod, hogy pl. saját számlák között mennyibe kerül vagy másoknak.
Ha esetleg Jumpod lenne, mint nekem: webkártyára ingyen, másoknak 37 forint -
fireman123
őstag
Sziasztok, nem találok semmit infót arról, hogy az "OTP kártyák közötti utalásnak" milyen díja van:
- ugyanazon számlához tartozó kártyák között (pl. saját webkártyára utalás)
- más személy OTP kártyájára történő utalás
esetén.
Tudtok erről valamit? -
Az otp a tőzsdei eladásaim után nem fizeti ki a nav-nak az adót? Anno az Erste ezt automatikusan rendezte, nekem nem kellett külön befizetni semmit a nav-nak. Pedig rohadt sokat levonnak ők is mindenre, de ezek szerint az otp még ebben is rosszabb.
-
dptrsk
addikt
válasz
pepe091 #4932 üzenetére
A legfiatalabb tulajdonos 28. Szülinapja után váltják át a csomagot.
"IV.4.7. Lakossági JUMP számlacsomag szerződés megszüntetése
1. Amennyiben a Számla legfiatalabb tulajdonosa is betöltötte a 28. életévét, és a havi zárlati napon számlának legalább az egyik tulajdonosa rendelkezik OTPdirekt szerződéssel telefonos ügyintézői és internetes alapcsatornára vonatkozóan, akkor az OTP Bank a számlacsomagot a továbbiakban a Net számlacsomag, ellenkező esetben a Tempó számlacsomag feltételei szerint kezeli, és az azokra vonatkozó, mindenkor hatályos Hirdetményben megjelent díjtételeket számolja fel. (Havi zárlati nap jelen esetben nem a Jump számlacsomagra meghatározott, hanem az Üzletszabályzat Általános rendelkezések részének II.9. fejezetében foglalt általános definíció szerint értendő.)" -
Sziasztok!
A feleségemmel közös Jump számlacsomagunk van, meddig tarthatjuk ezt meg, csak amíg mindketten 28 alatt vagyunk, vagy elég ha az egyikünk 28 alatti? Eredetileg az én nevemen volt, ha ez számít valamit, tehát nem közös nyitás volt. -
namenlos
tag
Új kártyát kaptam, amihez alapértelmezetten be van állítva az ún. Internetes biztonsági kód szolgáltatás, ami keretén belül megerősítő SMS-ek jönnek netes vásárlások esetén. Amint nézem, ezt nem lehet kikapcsolni - legalábbis nálam inaktív az a lehetőség a direkt-en. Ezek az SMS-ek olyan SMS-ek, amikért én hónap végén fizetni fogok, vagy ezek díjmentesek - tekintettel arra, hogy nem tudom lemondani?
-
Fandango
veterán
válasz
alex devil #4926 üzenetére
Zárlait díj 281 Ft/hó
Csoportos beszedési díja 91 Ft/utalás
Egyéb költség nincs, ha időben visszafizeted a hitelt.
De nézd meg a hirdetményt, és minden benne van.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! A Mastercard Bonus hitelkártya összes költsége mennyi havonta?
-
donmackó
addikt
Mit csináltak a Smartbank app-pal hogy mindig siránkozik a GPS-ért?
-
vnorbi
aktív tag
válasz
fireman123 #4921 üzenetére
Valahol volt már erről szó, és többen is megerősítették, hogy ez csak elvi lehetőség. Ha bemész egy idegen bank fiókjába az OTP-s kártyáddal, akkor nem adnak pénzt ki, hanem kiküldenek az ATM-hez. Ez egyébként a táblázat alapján még mindig lehet olcsóbb (2015 előtti szerződéseknél fix díj van), mint OTP-s ATM-ből felvenni, de ott meg az egy tranzakcióra kiadható bankjegyek száma eleve korlátos, és lehet, hogy az ATM még ezen felül korlátozza az idegen kártyára kiadható összeget is. (Az OTP-s ATM-ek pl idegen kártyára egy tranzakcióval max 100 ezer forintot adnak ki).
-
fireman123
őstag
Ok, köszi, így értem, sajnos az én számlám más, annál nem fix díj van kártya nélküli felvételnél sem, hanem %-os.
Viszont abból a hirdetményből ollóztam ki az egyik táblázatot amellyel kapcsolatban kérdésem, hogyan kell a jelölteket értelmezni?
OTP ügyfélként az Otp fiókban ha felveszek 5 milliót akkor levonnak 42672 ft-ot, míg ha más belföldi bankban veszek fel ennyi kp-t akkor csak 1400 ft-ot?....valószínűsítem, hogy a másik banknál is lenne még költségem ezen felül a saját díjszabásának megfelelően? ....vagy hogy kell ezt értelmezni a táblázatban?
-
vnorbi
aktív tag
válasz
fireman123 #4919 üzenetére
2015 előtti számlanyitás esetén a 7. oldalon kezdődik, újabb számlánál a 11. oldal.
Ebben csak az van benne, ha kártyával veszed fel. A kártya nélküli felvétel díja a másik hirdetményben van, amit bajaki linkelt.
-
vnorbi
aktív tag
Mindkettő pénztári készpénzfelvétel, de más az árazása, ha odaadod a kártyádat is hozzá (azaz igen, jól gondoltad).
Személyivel fix 1339 lett volna, bankkártyával százalékos díj, ami attól függ, mikor nyitottad a bankszámládat.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Múlt hét pénteken vettem fel egy nagyobb összeget OTP bankfiókban (tehát nem ATM-ből) Jump számlámról.
Ma reggel érkezett az SMS, hogy levontak 6765 Ft készpénzfelvételi díjat.
Most vagy én néztem el valamit, vagy változtak a díjak, de nem fixen 1339 Ft-ot kellett volna levonniuk? (Hatályos hirdetmény)
Amire még gondolni tudok, hogy elkérték a bankkártyámat is, innentől kezdve pedig nem pénztári készpénzfelvételnek minősül ez a tranzakció. (?) -
-
axioma
veterán
válasz
gzbotii #4911 üzenetére
A Vaci-Robert K. korut kornyeken egybol ketto Euro-t is kiado ATM is van: egyik del fele a bal oldalon, a River irodahaz elotti sarkon; a masik a Roberten setalva a Dunatol elfele, a bal oldalon a TB-s utca sarkan.
Mas kerdes, hogy azt nem tudom, hogy melyik az OTP-e es melyik nem. -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Az OTP ATM keresője csak két olyan helyet dob fel, ahol van lehetőség Eurót felvenni - kérdése, hogy ti tudok másról is esetleg? Mintha valamelyik topicban írta valaki, hogy lett még átalakítva Eurósra ATM, de nincs fent a térképen.
-
Keem1
veterán
A Rossmann nincs már benne a kedvezményprogramban (visszatérítés)? Most pörgettem át, hátha vannak engem érdeklő új szereplők, de meglepve észleltem, hogy az eddig legtöbb visszatérítést jelentő Rossmann nem volt a listában.
Valakinek van erről infója? -
headhunter
addikt
OTP-nél van most valami gond online felülettel?
Nem tudok utalni a webkártyára a terhelendő kártyaszám helye üres a mentett űrlapon, beírva sem fogadja el.
"Tranzakció állapota: Technikai okok miatt a tranzakció eredményét nem tudtuk megjeleníteni kérjük, később ellenőrizze a Tranzakciók ellenőrzése menüpontban, vagy hívja fel az ügyfélszolgálatot a 0613666666-os számon."
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ma olyan zizi voltam,hogy nem jutott eszembe a k.rva otp-s kártyám pin kódja, amit még ráadásul én is adtam meg. Ma 4 -szer próbálkoztam rossz pin kóddal. Ilyenkor most mi történik? Holnap újra próbálkozhatom vagy csak fiókban vagy új kártya kell?
-
axioma
veterán
99% hogy az tortent mint anno a szuleimnel: valami szolgaltatast (naluk azt hiszem a netbank volt) ami ingyenes volt nem kapcsoltak le rola, es igy nem szunt meg a szamla, terhelte a szamlavez dijakat.
Reklamaciora (pedig csak levelben, sot talan email pedig jo 10 eve volt meg) inteztem veluk, teljesen megszuntettek. -
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
Kb. egy hónapja megszüntetésre került az OTP prémium számlám, megszüntettük, minden költséget levontak és a maradék pénzt kifizették. A héten kaptam egy levelet, hogy megszüntetés után kb. 5400 HUF terhelés érkezett a bankszámlámra (ami már megszünt) és ezt 8 napon belül fizessem ki vagy átadják végrehajtó irodának.
Valaki járt már esetleg így? A levélbe nem írták le, hogy ki terhelt milyen címszó alatt - ezen a számlán csak megtakarítás volt, sose vásároltam vele semmit. Holnap tervezek bemenni, de vajon ki kell-e ezt fizetni?
-
dptrsk
addikt
válasz
tonyrulez #4900 üzenetére
7*24 esetén nem kap azonnal SMSt, de látszik a forgalom netbankban a zárolt tételek között. Előtte nézze meg, mert az ő kártyás vásárlásai negatív összeggel lesznek ott, s arra jön pozitívként a tied.
Sima utalásnál ha banki munkaidőben történik 3-5 perc az SMS megérkezése. Este 6kor is teljesülnek utalások, de arról csak másnap reggel megy SMS, de netbankban látszani fog.A pontos időpontokat nem tudom hogy meddig lehet utalni OTP-OTP között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Villanyszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest