Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wuudstock
újonc
Sziasztok.
Tudna Nekem valaki segíteni abban, hogy mi lehet az oka, hogy az Origin-en nem tudom a barátomat meghívni a játékba. Engedélyezve van az Origin mindkettőnknek a játékban. Elindítom a játékot, nyomok egy Shift+F1-et, feljön az Origin. És az Invite to friend lehetőség szürke marad...
Nálam is, nála is. Tűzfal kivételekhez hozzá van adva, de kikapcsolt állapotában is ugyan ez a helyzet. Én routert használok, de az internet kábelt direktbe gépbe dugva sem változik a helyzet... 
Csak azért vásároltuk meg a jatákot/kokat, hogy együtt tudjunk játszani, de így nem sok értelme volt
Ha valaki találkozott ugyanezzel a problémával, vagy esetleg tudja, hogy mit kéne csinálni, kipróbálni, amire én nem gondoltam, és segítene megoldani, azt megköszönném

Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm

Üdv.:
Wuudi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam is, nála is. Tűzfal kivételekhez hozzá van adva, de kikapcsolt állapotában is ugyan ez a helyzet. Én routert használok, de az internet kábelt direktbe gépbe dugva sem változik a helyzet...