Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
1. Nem te regisztráltad a játékokat valamilyen módon korábban? (Pl a pár hozzászólással fentebbi linken) Nem tudom ez mennyire látható a support oldaláról.
Nekem ez volt a problémám, és segítettek rajta, miután előadtam a teljes sztorit.
2. Ha valaki más beregisztrálta, de te legális helyről vetted a játékot, és ezt tudod igazolni, pl fizikai példánnyal vagy hasonló módon, akkor a másik regisztráció illegális, és nekik le kéne azt tiltaniuk, a tiedet pedig beregisztrálni. Ez szükségképpen nem egy pár perces folyamat, mert valószínűleg kell nekik küldeni képeket vagy fénymásolatokat igazolásként, de szvsz kell hogy legyen rá valami eljárás.Ja és ha kiderül, hogy tényleg lenyúlták a kulcsaidat, akkor ne vásárolj onnan többet ahol ezeket vetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Tanuljunk angolul!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest