Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
1. Nem te regisztráltad a játékokat valamilyen módon korábban? (Pl a pár hozzászólással fentebbi linken) Nem tudom ez mennyire látható a support oldaláról.
Nekem ez volt a problémám, és segítettek rajta, miután előadtam a teljes sztorit.
2. Ha valaki más beregisztrálta, de te legális helyről vetted a játékot, és ezt tudod igazolni, pl fizikai példánnyal vagy hasonló módon, akkor a másik regisztráció illegális, és nekik le kéne azt tiltaniuk, a tiedet pedig beregisztrálni. Ez szükségképpen nem egy pár perces folyamat, mert valószínűleg kell nekik küldeni képeket vagy fénymásolatokat igazolásként, de szvsz kell hogy legyen rá valami eljárás.Ja és ha kiderül, hogy tényleg lenyúlták a kulcsaidat, akkor ne vásárolj onnan többet ahol ezeket vetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest