Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
- support kiveszi
- nem kell felhő, eszembe nem jutna bekapcsolni egy féléves szoftverben egy ilyen érzékeny funkciót
- ilyet nem tapasztaltam
- ilyet nem tapasztaltam
- ilyet nem tapasztaltam
- igen, csak annál, mert az az első origines játék, mivel a többit csak utólag beletetted, már amit lehetett, de a bf3 eleve originre jelent meg
- ilyet nem tapasztaltam
- megesett steamen is már -
oriic
HÁZIGAZDA
Na ezek közül egyedül a bf3 béta az ami zavar. De support az is eltünteti. Illetve ami zavar még hogy az ingyenes játékokat sem lehet törölni. (nálam véletlenül van egy sims 3 teaser)
Steam-hez hasonlítani nem lehet tényleg. Annak is voltak gondjai amikor indult, lassan 10 éves lesz. Pár év múlva az origin is stabil lesz szerintem. Én elvagyok most vele, ha pár hónapon belül behozzák az olyan akciózásokat mint steam-nél(féláras, negyed áras kedvezmények) akkor jó lesz ez is.
polonic:
Köszi, volt akkor egy kis képzavar.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Filmgyűjtés
- Dark Souls sorozat
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)