Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz erdoke #12449 üzenetére
"Pff, pedig egy ideje szabad felhasználású a H.264."
Az. A tartalomszolgáltatóknak és a végfelhasználóknak, ahogy eddig is. A 2015-ös dátumot kitolták. De a többieknek (beleértve a böngészőgyártókat) továbbra is fizetniük kell érte keményen. És semmi biztosíték nincs rá, hogy később (a tartalomszolgáltatókon kívül, hiszen nem hülyék) másokon is bevasalják a jogdíjakat, amikor már annyira elterjedt lesz, mint az mp3 és nem tudsz tőle szabadulni.
Inkább legyen egy kicsit gyengébb, de fejlődőképes formátum, ami nyílt és jogdíjmentes, mint, hogy megint szerzői jogi kiskirályok uralják a web egyik alappillérét.
"Otthon továbbra is Safarin nyomja a CityVille-t a család, mert sok esetben összedől a legfrissebb Opera 11.01 előzetes is, főleg amikor ajándékot akarnak küldeni."
Flash és Zynga. A két halálos páros.
-
erdoke
titán
válasz Penge_4 #12451 üzenetére
"Flash és Zynga. A két halálos páros."
Na ja, de az összes többi böngészőn megy, ami fent van 3 gépen.
Jelenleg 100 M naponta ügyködő felhasználója van csak a CityVille-nek, úgyhogy statisztikailag ezzel az egy játékkal ~2 M ember szív, aki új Operát használ(na).[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Dictator^
veterán
Néha youtubenál pörgetés közbe, szétesik az opera, kilép, majd felajánlja , hogy elküldi a hibát.. mi lehet ez? Másnak is van? Elvileg elküldtem.
Épp várok az analyzálásra.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
G4bi89
senior tag
Nálam is csinálja pár napja
Tuti a YT-nál csináltak valamit ami miatt most összeomlik mert eddig jó volt..[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
p.pajtok
csendes tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni. Az a problémám hogy Opera-ban nem színhelyesen jeleníti meg a feltöltött képeimet. pl. Flickr-en sokkal sötétebb, és nem is olyan színű mint az eredeti, amit feltöltöttem. Ha más böngészővel nyitom meg minden jó, tehát nem a feltöltéssel van szerintem gond hanem a megjelenítéssel. Hol lehetne ezen állítani, vagy van-e rá valami megoldás? Nem szeretnék ezért más böngészőt használni.
Előre is köszi. -
pethYeti
addikt
Azt valahogy be lehet állítani hogy egy bizonyos domain alól az összes felugró ablakot engedélyezze?
-
Dictator^
veterán
válasz Penge_4 #12459 üzenetére
Thank you for reporting a crash in Opera.
The crash is being analyzed, the results will be shown as soon as they are ready, typically within a minute or two.
If you are experiencing frequent crashers, the following steps might help you avoid them.
...Megint Youtubeon való nézésnél dobott le. Még mindig senkinél nincs hiba?
Minek nézzek utána?
Flashplayer legujabb, Opera legujabb, Virusirtó van,És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Akkor legalább nem user specifikus probléma.
A report végigment 15 perc alatt majd: There is no detailed information available for this crash.Igen néha jön be, de van amikor egymás után 2x, van amikor 10 videó után csak.
-
Micka21
tag
üdv annó volt egy ilyen hsz-em:
opera 10.62 őt használok, a magyarorszag.hu oldalon folyamatosan jönnek a tanúsítványkérések minden alkalommal mikor belépek, és az oldalon belül is a különböző részeknél
hogy lehet ezt kiiktatni vagy mejegyeztetni az operával?
hiába pipálom be hogy jegyezze meg nem csinálljaezt a választ kaptam ami érdemes volt :
Valamikor 10.5-10.6 környékén hibásan működött ez a funkció, lehet, hogy még a 10.62 is érintett. Érdemes lenne felrakni egyúttal a 10.63-at is.
azóta a 11 es verziót használom és a probléma ugyanaz
valakinek valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
ErosenZold
senior tag
Az miért, van hogy Opera 11 ben konkrétan csak angol szótár van. A magyarra nem lehet rákeresni a menüből
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
dqdb
Topikgazda
válasz ErosenZold #12472 üzenetére
Az első hozzászólásban szerepel, hogyan kell magyar helyesírás-ellenőrzőt telepíteni.
Ha ezen már túljutottál, és az a problémád, hogy a megjelenő ablakban a telepíthető szótárak listája üres, akkor a következőt kell tenned:
1. lépjél ki az éppen futó Operából
2. menjél a profilod könyvtárába (az első hozzászólásban szerepel a helye), majd azon belüldictionaries mappába
3. töröld le a dictionaries.xml fájlt (valószínűleg 0 byte-os lesz)
4. indítsd el az Operát
5. az Opera menü > Súgó > Frissítések keresése menüpont hatására az Opera kiírja, hogy nincsen telepíthető frissítés, de ilyenkor a háttérben letöltötte újra az imént letörölt fájlt
6. most próbáld meg telepíteni a magyar helyesírás-ellenőrzőttAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
Topikgazda
válasz ErosenZold #12474 üzenetére
Arról az esetről szól a hozzászólásom második fele.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ErosenZold
senior tag
és tényleg, bocs debil vagyok
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok....hol lehet beállítani -ill keresni hogy full angolnyelvű oldalakat fordítson...? thx előre is!
430 pozitív , 0 negatív....
-
Cane
őstag
Hali! Van olyan kiegészítő a böngészőhöz, ami a fehér háttereket kicsit sötétebbre veszi, mert sötét szobában elég gáz sokáig olvasgatni a sötét betűket.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
steve24
aktív tag
Sziasztok!
mi lehet a baja az operámnak? 10.10 verziojú, de mikor a legujjab frissités volt rajta akkor sem lehetet a facebookon játszani, de viszont más böngészön lehet adobe flash playert töltöttem hozzá, javat, quick time, és ugyan ez, mi kell hozzá hogy minden tartalmat be töltsön hozzá?
köszönöm a válaszokat előre is!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
steve24
aktív tag
Sziasztok!
mi lehet a baja az operámnak? 10.10 verziojú, de mikor a legujjab frissités volt rajta akkor sem lehetet a facebookon játszani, de viszont más böngészön lehet adobe flash playert töltöttem hozzá, javat, quick time, és ugyan ez, mi kell hozzá hogy minden tartalmat be töltsön hozzá?
köszönöm a válaszokat előre is!üdv István
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Dictator^
veterán
History-val kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Nézegettem a www.sapphiretech.com oldalát, azon belül jópár kártyát végignéztem, tegnap, tegnapelőtt, stbstb.
Ma szeretném visszahozni azokat az oldalakat, ugyanis valamit elszurtak a kártyaválasztó oldalon. Az egyik kártyát meg is találtam a History-ban, viszont a többit nem, amit 100x, hogy megnéztem.
Mit nőveljek, hogy minden szaros aloldalt jegyezzen meg?
1000 Adresses-en van.
Disc Cahce 20mb
Memory Cache : automatic.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
audi100td
nagyúr
Udv,
csak nekem bolodnult meg a PH! Opera alatt? A lapozo nyilak el vannak csuszva, nem mukodnek a smiley-k, a teszteknel nem mukodik a legugro menu lapozashoz, eddig ennyi tunt fel.
Meg valami, neha elofordul, hogy kilepes uan valamiert nem zarodik be a progi, eszkozkezeloben latszik a folyamatoknal (Win7 x64 Ultimate). Ennek mi lehet az oka?
-
AtHoS
nagyúr
Lépésről-lépésre haladnak a srácok
read-only mode on the forum
-
F34R
nagyúr
Yeah _0_ nemsoká akkor végeleges verzió
Azt valaki meg tudná mikor kapunk jobb oldalkompatibilitást ? rtlmost csak maszkolással megy normálisan és még sorolhatnám , WebGL és HWA mikor lesz már ?
-
Penge_4
veterán
HWA 11.5-ben (esélyes, hogy lesz előtte 11.10 További Tab Stacking fícsörökkel és lehet, hogy 11.20 is (bár az szerintem már nem, tekintve a nagy nyomást minden oldalról).
WebGL pedig akkor, ha Release Candidate lesz belőle, lásd a Web Sockets-szel is hogy beszopták. A Google-nak van apparátusa ilyen faszságok implementálására, az Opera inkább kivár, elvégre
1: Nem ő diktálja a trendeket.
2: Attól, hogy Operában van valami még nem jelenti azt, hogy használni is fogják a webfejlesztők.
3: Amíg az IE8 és az alatti változatok ki nem pusztulnak a webes forradalom elmarad. Persze kicsit engem is zavar, hogy néhány játék a html5games.com-on nem olyan gyors, de ez van. -
AtHoS
nagyúr
Na megnéztem magamnak az RC1-et erre a címsávban lévő keresőmező nem dupla szélességű lett? Majdnem hosszabb, mint a címmező
Hogyan tudnám visszábbvenni a szélességét? sajna shift, alt, ctrl és ezek kombinációival csak odébbpakolni tudtam
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
-
Cicero
őstag
Azt hol tudom beállítani, hogy indításnál az előző munkamenetből megmaradt tabokat ne töltse be, csak akkor ha rá kattintok? Kicsi sávszél mellett ha bent maradt 20 tab nem tudok semmit csinálni amíg legalább 15 le nem töltődött.. Ez kicsit idegesítő..
-
AtHoS
nagyúr
válasz Cicero #12495 üzenetére
Ilyesmi lehetőség nincs a programban, de próbáld ki, hogy a opera:config#UserPrefs|HistoryNavigationMode beállításnak 3-as értéket adsz.
Ilyenkor nem tölti újra az oldalt, hanem a cache-ből olvassa vissza az adatokat. A böngészés közbeni visszalépés is be fog gyorsulni tőle.
Természetesen, ha a cache időközben ürítve lett (pl. ccleanr és társai), akkor újra letölti az összes nyitva hagyott tab-ot.read-only mode on the forum
-
swoody
senior tag
Sziasztok
Opera 11-em van és minden indításkor feljönn egy párbeszéd panel, hogy előző folyamat folyatatás,indítás kezdőlappal stb.
Ezt kilehet valahogy iktatni, hogy ne jöjjön fel és mindig azok a lapok jöjjenek be amikkel kiléptem?Illetve youtube-on amikor rámegyek a videóra meglehet azt oldani, hogy ne kelljen rákattinani és csak azután tudjam használni?
Köszi a választ.
-
Dictator^
veterán
válasz swoody #12497 üzenetére
Illetve youtube-on amikor rámegyek a videóra meglehet azt oldani, hogy ne kelljen rákattinani és csak azután tudjam használni?
Ezt csak én nem értem?
Ha lehet írd le mégegyszer ezt, mert számomra nem jön le, hogy mit akarsz.
-
Penge_4
veterán
Nem egészen. Ez azt mondja meg, hogy az előre-vissza navigációkor újratöltse-e. Automatikus (default), Gyors, illetve kompatibilis. Az automatikus az utóbbi kettő között váltogat. Itt a PH-n például a gemius script miatt minden alkalommal újratölt.
Amire te gondolsz az a opera:config#check%20expiry
A history arra van hatással, hogy az előzményekből (bezárt lapok, stb.) történő megnyitáskor hagyatkozzon-e a cache-re, a load pedig arra, hogy oldalbetöltéskor hagyatkozzon-e.0: tiszteletben tartja a szerverbeállításokat (tehát ha a gyökér webmester úgy állította be, hogy a reklámbannerek miatt mindig töltsön újra, akkor mindig újratölt.
1: nem tartja tiszteletben a szerverbeállításokat: ez annyit tesz, hogy a Ctrl+F12->Advanced->History részen definiált beállításokat veszi figyelembe.
2: soha nem tölti újra: ebben az esetben az F5 vagy Ctrl+R lenyomásakor töltheted újra, különben addig marad a cache-ben, ameddig ki nem üríted, vagy ki nem tolják a frissebb adatok.A 2.-es beállítás esetén egyedül az SG-vel kapcsolatban hallottam problémákat, hogy olyankor nem jelenik meg az új privát üzeneted jött doboz. De az SG alapból igénytelenül van megoldva, úgyhogy ott teljesen normálisan csak az 1-es beállítás (és documents: always) érték esetén működik.
Az Opera ezért gyors még gyári beállításokkal is, mert például a Firefox minden esetben újratölti az oldalakat.
Viszont emiatt bizonyos felhasználási szokások esetén rossz is, mert itt a PH-n nem frissül újraindítás után a nyitva hagyott fórum (csak a gemius script ).
További pozitívum, hogy crash után is megmarad ezen viselkedés miatt. Tehát olyankor sem húz újra 20-30 lapot egyszerre, ezzel használhatatlanná téve a böngészőt 40 másodpercig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest