- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Szólánc.
- Itt az új LOGOUT!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD árfolyam
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
válasz fatal` #11896 üzenetére
Értem, pöpec. No és, hogy tudtad beimportálni a NoAds-ba az ajnasz és
hufilter-t? Mikor az alsó opcióval importálni akartam, nem csinált semmit se.
Igaz most a 11 alpha-ba az új kiegészítős módszerrel próbáltam,
ezekkkel a címekkel: http://pete.teamlupus.hu/hufilter.txt http://ajnasz.hu/adblock_element/recent http://ajnasz.hu/adblock/recent. -
fatal`
titán
válasz vv5204 #11894 üzenetére
Szerintem egyik sem blokkol semmi olyat ami fontos, legalábbis FFben nem volt problémám vele. Én most párhuzamosan használom a beépített urlfilter.ini-t, be van importálva a hufilter meg ajnász filter a noadsba és talán az Easylist is meg a Fanboy is, meg van még felvéve pár egyéni szűrő és sehol nem találkoztam olyasmivel, hogy tiltott volna valamit ami kellene.
-
vv5204
senior tag
Van arról valami tapasztalat, hogy a NoAds-ba a Fanboy vagy az EasyList a hasznosabb? Főleg az lenne a fontos, hogy ne blokkoljon olyat amit nem kéne.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Sanyix #11892 üzenetére
lehetőség 1: megvárod, amíg kijavítják a hibát (ezt már többször megtették, de eggyel többször elszúrták, mint az oldalra görgetést)
lehetőség 2: driverrel rendelkező egérnél beállítod, hogy az előre/hátra egérgombok lenyomásakor Alt+Left és Alt+Right billentyűlenyomást emuláljon a driver (én a Logitech egeremet így használom egy ideje)
lehetőség 3: az előzőt az AutoHotkey programmal teszed meg. Ha visszakeresel, akkor nemrég valaki gyártott hozzá ilyen scriptet[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Sanyix
őstag
opera 11 alpától megszűnt működni operában az egerem vissza gombja. Erre valami megoldás?
Configoltam a gombokat, button3-9-ig próbáltam, semmi reakció nem volt rá.szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
hack69
aktív tag
válasz fatal` #11885 üzenetére
// ==UserScript==
// @name Linkify html files (9+)
// @author Jan Martin Pettersen
// @description Makes text http/https/ftp URLs clickable (for version 9.0+).
// @namespace http://userjs.org/
// @version 1.0.0
// @include *
// ==/UserScript==
/*
* Copyright © 2006 by Jan Martin Pettersen
*
* This program is free software; you can redistribute it and/or modify
* it under the terms of the GNU General Public License as published by
* the Free Software Foundation; either version 2 of the License.
*
* This program is distributed in the hope that it will be useful, but
* WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of
* MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. See the GNU
* General Public License for more details.
*
* You should have received a copy of the GNU General Public License
* along with this program; if not, write to the Free Software
* Foundation, Inc., 59 Temple Place, Suite 330, Boston, MA 02111-1307
* USA
*/
/*
All global variables and functions is prefixed with hd_zzzzzz_ to avoid
conflicts.
*/
//var hd_zzzzzz_urlRegex = /\b(((https?|ftp|irc|rtsp|mms[tu]?|unsv|uvox|icy|shout|scp?|sftp|gopher|nntp|telnet|tn3270|msbd|file|s?news):\/\/|(mailto|s?news|data):)[^\s\"<>\{\}\'\(\)]*)/g;
//^^^The above line has many protocols defined. Make sure you comment the lines you won't be using.
var hd_zzzzzz_urlRegex = /\b(((https?|ftp|irc|file|s?news):\/\/|(mailto|s?news):)[^\s\"<>\{\}\'\(\)]*)/g;
//^^^Medium version
//var hd_zzzzzz_urlRegex = /\b(((https?):\/\/)[^\s\"<>\{\}\'\(\)]*)/g;
//^^^Small version
//Set this to a class name if you want it to use a style from a stylesheet.
var hd_zzzzzz_linkClass='';
var hd_zzzzzz_preCreatedA=null;
function hd_zzzzzz_LinkifyNode(node,mydoc){
var i,tmpData,foundPos,matchedText,middleText,endText,v;
var newLinkElement,linkTextNode,skip=0;
if(node){
if (node.data){
tmpData=node.data;
foundPos=tmpData.search(hd_zzzzzz_urlRegex);
if (foundPos>=0){
matchedText=RegExp.$1;
middleText=node.splitText(foundPos);
middleText.deleteData(0,matchedText.length);
if (hd_zzzzzz_preCreatedA){
newLinkElement=hd_zzzzzz_preCreatedA.cloneNode(false);
} else{
newLinkElement=mydoc.createElement('a');
newLinkElement.setAttribute('target','_blank');
if (hd_zzzzzz_linkClass!=''){
newLinkElement.setAttribute('class',hd_zzzzzz_linkClass);
}
hd_zzzzzz_preCreatedA=newLinkElement.cloneNode(false);
}
newLinkElement.setAttribute('href',matchedText);
linkTextNode=mydoc.createTextNode(matchedText);
newLinkElement.appendChild(linkTextNode);
node.parentNode.insertBefore(newLinkElement,middleText);
v=node.parentNode.style.display;
//Check if we have a block element, and if not, flash it to
//avoid the redraw bug.
if (v!='block'){
node.parentNode.style.display='none';
node.parentNode.style.display=v;
}
skip=1;
}
}
}
return skip;
}
function hd_zzzzzz_Linkify(e){
document.removeEventListener('DOMContentLoaded', hd_zzzzzz_Linkify, false);
var elms = document.evaluate('//body//text()[not(ancestor::a)][not(ancestor::script)][not(ancestor::style)]', document, null, XPathResult.UNORDERED_NODE_SNAPSHOT_TYPE, null);
for (var i = 0, elm; elm = elms.snapshotItem(i); i++) {
hd_zzzzzz_LinkifyNode(elm,document);
}
}
if (!window.location.href.match(/\.(txt|js|css|nfo)$/i) ){
document.addEventListener('DOMContentLoaded',hd_zzzzzz_Linkify,false);
}[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Melyik a stabilabb ezek közül ?? 10.70b9071 vagy 11 alpha ? Átvitték egy az egybe a 10.7-t 11 be?
on-demand plugin miatt lenne jobb mint a stabil 10.63,előre is kössz F34R
-
fatal`
titán
Van valami linkifier script vagy kieg ami mindenből tud linket csinálni és működik a 11es verzióval?
-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
Opera-10.63.3516 alatt olyan hibával találkozott valaki, hogy bizonyos oldalakat hibásan vagy egyáltalán nem jelenít meg ?
pl: szoftverbazis.huha rá klikkelek valamelyik linkre az oldalon ezt a hibaüzenetet kapom :
Bad request
Your browser sent a query this server could not understand.ez mitől lehet, ill. hogy tudnám orvosolni ?
a telepítős és a portable változatnál is előjön a hiba ! már vagy 5x újratelepítettem, úgy hogy a
C:\Users\...\AppData\Local\Opera ill. C:\Users\...\AppData\Roaming\Opera könyvtárat is töröltem már !
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz troller #11873 üzenetére
Szabadon választott, attól függően, mennyi olyan userJS-ed van, ami használja és azok mennyi adatot tárolnak.
Például ha a NoAds-ban feliratkozol 3-4 listára is, akkor a 2-3-400kB-ot is elérheti.
Ha még megadsz mellé egyéni szabályokat is és használsz más scripteket is, amik itt tárolják az adatokat, akkor állítsd be többre. Mondjuk 1000-re, akkor baj nem lehet.Az opera:webstorage oldalon tudod megnézni, hogy mennyit tárol a script.
Amúgy 11-ben néhány userJS meghalt. Konkrétan ezek: Flashblock, Adblock+ (a userJS változat, ami helyett ott a NoAds), a NoAds (ami helyett ott a NoAds extension formájában) és az External Scripts userJS (ami helyett ott az External Scripts extension formájában, ami viszont nem működik egyszerre a NoAds-szal).
Ezen kívül: google translate (van helyette userJS, viszont nincs benne magyar nyelv és a keresőstringek sem a szokásos módon tárolódnak benne, google images, snap-links (utóbbira szintén van már extension, viszont az bugos kicsit, a lenyitott dropdown menüket nem lehet ismételt bal klikkel visszacsukni, csak Esc billentyűvel, illetve az oldal üres területére történő klikkeléssel), valamint a GM kompatibilitásos userJS is szarakszik (random oldalakon "Completed request" után a következő F5-ig NSL-t okoz).
Egyelőre ennyi.
-
troller
senior tag
Sziasztok!
Opera 11-ben a User JS Storage Quota értékét mekkorára kellene állítani? Mert alapértelmezetten 0, ilyenkor viszont minden oldal betöltésénél figyelmeztet, hogy állítsam be. Viszont, ha megadok valamilyen értéket, akkor meg nem tölti be az oldalakat...Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
jericho69
tag
Hello!
Bocsi, hogy ide írok, de mobile fórum elég inaktív. Tehát az lenne a kérdésem, hogy opera mobile 10.00-án, hogy tudom szerkeszteni a kezdőlapot N97-en? Hozzáadni tudok oldalakat, de a meglévőket törölni, illetve helyükre másikat tenni már nem
-
Lajkó22
csendes tag
Hogy lehet megcsinálni, hogy a Fülsáv és a Címsor között legyen a Személyes sáv? Vagy legalábbis úgy, hogy a Fülsáv legyen legfölül.
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #11866 üzenetére
Uhh azt hittem Operára nyargaltál át rövid időre
-
Penge_4
veterán
Ha már itt tartunk, ezt nem rég találtam.
Sikerült működésre bírnom vele az XHR-t és még pár GM specifikus megoldást, beleértve a Local Storage sajátosságokat.
-
F34R
nagyúr
válasz WonderCSabo #11863 üzenetére
Azt hogy van Greasmonkey userjs és tudod azokat a scripteket futtatni , ergó az Youtube-s js azért nem működött, nézz szét itt
-
sekli
addikt
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy a pdf-ek tízből csak egyszer nyílnak meg az adobe pluginnal az operában? Egyébként meg tök fehér oldalt bámulok...
-
vv5204
senior tag
válasz WonderCSabo #11857 üzenetére
Más.
A 11-es alpha általános használat mellett nem is tűnik durván bugosnak.
Az oldalszerkesztős kiegészítő valamiért azonban nem mindig hajlandó
működni.[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Tudtok olyan userscriptről, ami automatikusan a legnagyobb felbontásra állítja az embedelt youtube videókat? Ez nem műxik.
-
dqdb
nagyúr
válasz Penge_4 #11827 üzenetére
Közben nekem is sikerült a user JS-t életre lehelni: valami.user.js-ről átneveztem valami.js-re, és a load event helyett a DOMContentLoaded eseményre raktam handlert, így az az adott oldal összes IFRAME-jére és magára az oldalra is meghívódik, nem csak az első IFRAME-re.
-
Dictator^
veterán
10.63nál, hogy lehetne azt beállítani, ha mondjuk be vagyok jelentkezve a ph-ra és figyelmetlenségből újból megnyitom, hogy belépve legyek? mert ha újból megnyitom egy másik tabon akkor kéri a jelszót.
Ugyanez XDA fórummal is..ötlet? Tehát amig nyitva van egy másik tabon, újbóli megnyitásnál ne kérdezzen már jelszókat.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Clemi
veterán
Próbálgatom én is a 11 alpha verziót, és a kiterjesztéseket. Tudja valaki, hogy reddited kiterjesztés mire jó?
-
cousin333
addikt
válasz vv5204 #11851 üzenetére
"Kíváncsi leszek ezek a telepítős kiegészítőktől mennyivel fog több erőforrást
igényelni az Opera, az eddigi .js, .css-ekhez képest."Annyit biztos nem, mint az FF. Mivel a kiegészítő-rendszer a Chrome-ra hajaz leginkább, ezért a lassulás is kb. annyi lesz.
"Illetve a kiegészítők frissülnek-e automata módon?"
Még nem. Elvileg a végleges 11-re már frissülnek majd.
"We spared no expense"
-
vv5204
senior tag
Kíváncsi leszek ezek a telepítős kiegészítőktől mennyivel fog több erőforrást
igényelni az Opera, az eddigi .js, .css-ekhez képest.
Ha annyit mint az FF-ben, lehet sokan maradnak az utóbbi jól bevált módszernél.
Illetve a kiegészítők frissülnek-e automata módon? -
dqdb
nagyúr
Kint van az Opera 11 alpha.
-
MODERÁTOR
Üdv!
Gmail fiókomhoz állítottam be hírcsatornát mely 5 percenként ellenőrzi az új leveleimet (mint a gmail cheker).
Kérdésem lehet-e ehhez a felugró ablakhoz valamilyen értesítés hangot beállítani.
Köszönöm.20 éve a Prohardveren
-
vv5204
senior tag
Hírek a nagyvilágból.
http://www.sg.hu/cikkek/77587/tamogatni_fogja_a_kiegeszitok_hasznalatat_az_opera_11 -
VINIKOR
senior tag
Hali!
Már régóta gondom, hogy néha 20-30 másodpercre így lefagy a böngészőm: [link].
Bezárni sem tudom. A legújabb Operát használom és Wifi routeren keresztül netezek. Mi lehet a baj? -
brd
nagyúr
válasz SURFACE #11842 üzenetére
Innen az OS-t megfelelően kiválasztva és az Other Browsers-t választva is ez a helyzet? Mert kétféle FlashPlayer van, egy IE-hez, egy pedig a többi böngészőhöz.
A javascriptekkel nem szórakoztál esetleg valamit (letiltogattad, bizonyosakat szűrtél)? Itt mit ír ki (ha ír egyáltalán) telepített verziónak?
Esetleg próbáld meg eltávolítani a Flash Playert ezzel, és újraindítás után újratelepíteni (de előbb válaszolj a kérdésekre, mert valószínűleg nem ez a baj).The only real valuable thing is intuition.
-
SURFACE
csendes tag
Hali! Az Opera böngészőm nem játssza le a videókat mert az írja frissíteni kell a adobe flash playert , de már vagy 50x felraktam meg maga az operát is frissítettem és semmi még mindig az írja , hogy frissítsem a adobe flasht....... Mit csináljak ???
-
pethYeti
addikt
Ha az új adblock megoldásnál a |^http://api.mywot.com/$ -ot hozzá adtam a fehér listához, akkor miért blokkolja még mindig a wot.js-t?
-
Penge_4
veterán
A K-Lite felrakja a DivX Webplayert ha úgy telepíted. Ha 10.70-et használsz egyszerűen letilthatod az opera:plugins oldalon, ha 10.6x-et, akkor pedig az opera:plugins oldalon megkeresed a vonatkozó részt, kimásolod az útvonal végén lévő DLL nevét és a .dll kiterjesztést és beleszerkeszted a Program Files\Opera\defaults\plugin-ignore.ini fájlba egy sorral a legalsó alá.
Utána újraindítod a böngészőt és már nem lesz DivX Webplayer.
Az időintervallum passz. Fél év múlva még maximum csak a 11 készül el, de pontos dátumot a fejlesztők se tudnak. Remélem nem sietik el, mert akkor megint bugos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
"a fájlrendszerbe nem képes írni (biztonsági oldalról csúnya is lenne ...)."
De ha például egy felhasználó/szerző által dedikált, user jogosultságú mappába képes lenne és csak a userJS, és az is csak akkor, ha opera:config-ban engedélyezed, a JavaScript továbbra sem, az miért lenne biztonsági probléma? Eltekintve persze a user errortól, ami most is megeshet, ha például olyat telepít az illető, ami figyeli milyen jelszót írt be melyik oldalon.
(#11834) F34R:
1: Kikapcsolod a DivX Webplayer plugint.
2: Elmész arra a movshare-os linkre, ahonnan a kívánt filmet szeretnéd letölteni.
3: Amikor megjelenik a videólejátszó ablak helyén egy placeholder (a hiányzó beépülős bizbasz), arra rákattintasz.
4: Akkor feldob egy dialógust, amiben megkérdezi, hogy szeretnéd-e telepíteni a beépülőt.
5: Miután kijelölted és kimásoltad a dialógusban megjelenő. http://-vel kezdődő címet, a Mégsére kattintasz és a vágólapon lévő linket, amit korábban kimásoltál megnyitod és ekkor elkezdi tölteni az avi kiterjesztésű fájlt."Más mikor lessz HW-gyorsítás az operában ??"
Lehet, hogy a 11-ben, de legkésőbb a 11.50-ben. A Chrome 8-ban viszont nem lesz, csak a 9-ben. Vagyis benne lesz, de a stabilban gondolom gyárilag letiltva, vagy csak kikapcsolva, mivel nem tartják elég stabilnak.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Egészen pontosan movshare-ről szeretném kihámozni az oldalból a videót ami dvix kódolású
Más mikor lessz HW-gyorsítás az operában ?? IE9 , FX4 , Chorme mind készen állnak (Chrome az ami a legközelebb áll a megjelenéshez náluk sztem ebben az évben számítani lehet rá ) Opera meg sehol vááj??
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Egy user JS csak az éppen betöltött oldalba tud belenyúlni, a fájlrendszerbe nem képes írni (biztonsági oldalról csúnya is lenne ...).
Pontosan mit szeretnél? Egy teljes site-ot vagy annak egy részét lementeni? Mert arra ott van például az Offline Explorer. Vagy csak egyetlen oldalt képekkel együtt? Akkor Ctrl+S és fájltípusként válaszd ki a Web csomag vagy HTML fájl képekkel formátumot.
Ajaxos oldalt nem fogsz tudni semmilyen módszerrel lementeni, a Flash esetén lehet minimális esélye, hogy az Offline Explorer boldogul vele (streaming esetén az sem).
arnyekxxx: első lépésként Ctrl+F12 > Haladó > Böngészés > Eszköztippek megjelenítése opciót kapcsold be. Második lépésként a státuszsort kell eltüntetni a Shift+F12 > Eszköztárak > Állapotsáv opció kikapcsolásával.
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Feltettem a magyaroperablogról a portable pro 10.62-t és ebben az istennek se tudom beállítani, hogy ha a linkek fölé viszem a kurzort akkor megjelenjen az url a nyíl mellett. Valahol a configban kellene állítgatni vagy hol?
-
F34R
nagyúr
Létezik olyan userjs , hogy az oldalról minden tartalmat le tudok menteni ??
-
pethYeti
addikt
Visszaraktam a 10.63-at, így már nem fagyogat a bet365, és még a youtube videóknak a kezelőfelülete se villog teljes képernyőnél
-
Penge_4
veterán
válasz pethYeti #11824 üzenetére
Ha az urlfilter.ini-ből kigyomlálod a UniqueID-ket (Notepad++->RegExp Replace), nem szórakoztál túl sokat az új levelező panelen történő áthelyezgetésekkel és beépülőt sem tiltottál le az opera:plugins oldalon, akkor igen.
Ha ezeket megtetted, akkor kiszeded az operaprefs.ini-ből az erre vonatkozó részeket, az utolsó két előzetes esetén átállítod a Preferences Version-t 3-ról 2-re (vagy törlöd az egész fájlt, minden beállítást elveszítve), akkor igen.
De ahogy elnézem az oldalt, AJAX-os, lehet, hogy csak a Flasht kéne letiltanod és nem omlana össze.
szerk: A b9071-et használod?
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Penge. 10.70-ről vissza tudok "biztonságosan" állni 10.63-ra? Sajnos 10.70 rengetegszer kifagy a bet365.com-on:S
-
Penge_4
veterán
válasz vv5204 #11821 üzenetére
Kipróbáltam 10.63-ban is, letöltöttem a két listát és sem a PH-n, sem az ITCafén nem jelenik meg semmilyen reklám. Az urlfilter.ini üres és userCSS vagy egyéb userJS sincs.
A két opera:config beállítást elvégezted, mielőtt letöltötted a listákat?
Nincs letiltva véletlenül egyik oldalon sem oldalspecifikusan a userJS?
A bejegyzéseket a Script Storage-ba menti (a profilodban pstorage mappa), operán belül itt látod, de csak a méretét: opera:webstorage
Kiexportálni pedig a sima Ctrl+C-Ctrl+V kombóval tudod a Global Preferences alól.
-
vv5204
senior tag
WTF? Asszem van még mit fejleszteni rajta. Ha nyomok egy Delete Private
Data-t kitörli az összes css filtert.Update:
2 beállítás elvégezve, nincs oldal spec. script.[ Szerkesztve ]
-
vv5204
senior tag
válasz Penge_4 #11805 üzenetére
10.63.3516-ot használom, de csak félig meddig működik ez az új csoda.
Letöltöttem vele a felkínált listák közül a RuAdList (Russia) + EasyList és a
Fanboy's List-át. De a Prohardver-en is oldalt villog az arcomba egy flash
reklám. Ha a régi módszerrel bekacsolom mellé a Fanboy-os .css-t mindjárt
eltűnik. Mit tölt ez le tulajdonképpen? Ami az Operában az urlfilter.ini-nek
felel meg? Egyébként nagyjából ezt-azt eltüntet.
Hova menti helyileg a bejegyzéseket? -
dqdb
nagyúr
válasz Dictator^ #11817 üzenetére
A Windws tűzfal nem zavarhat be, azt kapcsold vissza nyugodtan (én XP + WM5 + 3rd-party tűzfal trióval szívtam korábban szépeket).
Itt próbálja meg valamit bűvölni: "Ha ez megtörténik, csúsztassa az ujját a Kezdőképernyő [B]Beállítások lapjára, érintse meg az Egyéb > USB - PC elemet, majd törölje a Gyorsabb adatszinkronizáció engedélyezése jelölőmezőt. Ennek hatására a számítógép a telefonnal létesített USB-kapcsolatot használja."
update: igen arra, kapcsold ki, vagy be, az a lényeg, hogy másik állásában is nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
Akkor rajta csapodik le.
Windows tűzfal kilöve, most vettem routert- de mivel a probléma fenn áll már régóta, így nem a router hibája.
Az egész windowst újraraktam és akkor is ahogy rádugok egy eszközt onnantól az operának vége. NEM lehet bezárni a feladatkezelőből sem!!! Csak gép újraindítással éled fel!
Mit tiltsak hol?!
-
dqdb
nagyúr
válasz Dictator^ #11814 üzenetére
Én HTC Touch Pro 2-t, egy régebbi WM2003-as PDA-t és pár egzotikus eszközt szoktam csatlakoztatni. Szerintem ez nem az Opera problémája lesz (ismerve a WMDC-ben lévő rengeteg bugot és problémát), csak valamiért rajta csapódik le.
Ötletelés: milyen tűzfalat használsz? WM5+ esetén a PDA külön hálókártyaként viselkedik, és ez bezavarhat. Unite megy? Próbáld meg esetleg, hogy a PDA-n a beállításoknál az USB kapcsolatnál letiltod a fejlett hálózati részt.
-
kovaax
őstag
Tegnap újraindították a tűzfalunkat, és onnantól kezdve nem tudott semmit betölteni az opera, míg újra nem indítottam...
-=- There's no place like /home -=-
-
dqdb
nagyúr
válasz Dictator^ #11812 üzenetére
Nálam két gépen Windows 7 x64 van, a WMDC rendesen működik többféle PDA-val is. Bár megjegyzem, ezek egyike sincsen összepárosítva a PC-vel. Próbáld meg így te is, bár ilyenkor pedig a szinkronizálásról kell lemondani ...
-
Dictator^
veterán
Már ez a 3. win7 x64 telepitésem és akárhányszor rádugom a pda-kat a wdmc kiakasztja az operát.
Szürke az ablak a program nem válaszol.. akárhányszor rá van dugva és a WDMCbejön ez történik.. (Ha disk driveként dugom rá akkor oké minden, csak akkor nincs hozzáférésem a memókártyához pda-ról)
Szóval mi kezdheti ki?
-
Penge_4
veterán
Van ott több probléma is. Az új snap-links csak az első kijelölt linket nyitja.
A NoAds pedig (ez nem tudom bug-e vagy sajátosság) a scriptben végzett módosításokat nem alkalmazza újratöltés után, vagyis nem frissíti a Script Storage tartalmát.
-
dqdb
nagyúr
válasz Penge_4 #11805 üzenetére
A b9067-ben valamit elrontottak a user JS-ek környékén. Két scriptem állt le, egy ideig azt hittem, hogy a PH struktúrája változott, de nem ...
window.addEventListener("load", f, false)
A fenti hívással beállított eseménykezelők csak a beágyazott oldalakra hívódnak meg, magára az oldalra nem. A b9053-ban még jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
Jhericho
tag
Na feladtam. Vagy én nemavgyok hatékony googlezó avgy nemtudom. Az az én nagy kérdésem hogy, hogyan lehetne megoldani azt, hogy amikor pl. rainmeterből, de sajnos minden programnál ezt csinálja, hogy NE privát fülben nyissa meg azt a linket amit egy külső alkalmazásból nyitok meg? sehal nemtaláltam semmit előre is köszönöm a választ
üdv JH
Windows lefordítva apacsra: Sápadtarcú várni homokóra.
-
Penge_4
veterán
Adblock Plus Operában - Ezúttal tényleg. Importálható filterlistákkal, RegExp szűrőkkel, Fehérlistával!
-
vv5204
senior tag
Angol nyelvre van nálam is állítva az Opera (a szótár az magyar) és az
add word-öt szoktam használni, de valamiért egy ideje nem müxik.
Ledarálom aztán meglátjuk. Csak azt sajnálom, hogy már rengeteg szót
hozzáadtam, így ha törlöm akkor kezdhetem elölről. Lehet egy idő után
nem lehet többet hozzáadni, mint egy mobiltelefonnál?[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
Másnál is szemetet hagynak maguk után a widgetek? Egyszer ott van az Operás Roamingban, másodszor az Operás Localban és harmadszor simán a Roamingban is és nem tűnik el uninstall után teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külpolitika
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest