- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poczabence
tag
"Egy fájlt töltöttem éppen Operával a tabra, aztán megfagyott és kikapcsoltam. Azóta, ha bekapcsolom, akkor csak fekete képernyő van, droidboot nem működik, viszont a phone flash tool felismeri... "
Tehát még egyszer picit részletesebben: Háttérben nyitva a youtube app + opera (asszem 4 tabbal) és elkezdtem letölteni egy közel 400 megás (tömörített) fájlt, már majdnem a végén járt, amikor át akartam váltani a youtube-ra. Itt fogta magát és lefagyott. Picit vártam, mert a telón is van olyan, hogy megfagy néha, aztán akkor megkérdezi, hogy bezárom az alkalmazást, vagy várok. Mivel ilyen nem volt, ezért kikapcsoltam. Azóta, ha bekapcsolom (nem tudom, hogy mikor van bekapcsolva, mivel hangot nem ad, illetve nem is rezeg), akkor sincs semmi. Ha a sz.gépre dugom, akkor hallom, hogy lecsatlakozik, ha 10 mp-ig nyomom a bekapcsoló gombot, tehát gondolom ilyenkor kikapcsol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest