Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Most komolyan, ahogy kiveszem a szavaidból, ő már neked inkább probléma mint az akivel nyugodtan elvagy. Hidd el, előbb-utóbb te készülsz ki, nekem is volt hasonló esetem, sokáig magam alatt voltam miatta, persze azóta jobb, semmi komoly, majd talán ha betöltöm a krisztusi kort.
-
A Victor-t vettem meg, majd lehet pár év múlva ha lesz kedvem (anyagi), akkor megy bele1 jó matrac.
Éjjeli lámpát nézek, mert a mostani 1 gagyi, alá meg ezt tervezemUI: Ha tervezel nekem 1 lámpát, az se lenne rossz
majd valamivel meghálálom
-
bnss
veterán
-
ClayMore
aktív tag
Kérem nálam az olcsó nyírók nem jók annyira sűrű a hajam! ennyire nagyon fiatalos vagymuk.
Kész a vacsora amit kb 5 személyre csináltam. cicákat szeretem, de kutyákat jobban megértem. Találkoztam már kutya lelkű cicával, na őt nagyon szerettem.
45-ös talpam van! biztonság érzetet ad a nőknek egy nagy talpú pasi. na? kell ennél több?
fogorvos? bah! sosem tett értem semmit. nem csak h minden fogam meg van, de mind a sajátom!
minden nap fürdök!
viccet félretéve, csak próbálom a topicot feléleszteni h ennyivel is elvonjam a figyelmed.
ToBey: érezd magad kitüntetve, h tűréssel és kis szenvedéssel hozzájárulhatsz egy csomó ágazat GDP termelő tevékenységéhez!
-
ClayMore
aktív tag
-
ClayMore
aktív tag
akkor vagy eleve nem volt neki jó ez a kapcsolat vagy vmi oka van. ebben az esetben bármi jó emléked van, tovább kell sajnos lépned.
keressél vmit ami leköt és abban ásd el magad. ha ez a luxus jachtok (jé hiba mentesen leírtam magyarszkíjban) akkor ebben.
én mivel szeretek multitaskingolni ezért több síkon próbálom lekötni magam:
főzök
meccset nézek
Ph!-zok
euronews
cuba-librevégülis Ő mondott fel vagy te?
-
ClayMore
aktív tag
nem lehet h vmi miatt bűntudata van és bármilyen indok kényelmes neki ami miatt szakíthatna?
amiatt vagy letört h egyedül alszol vagy amiatt vagy letört h konkrétan az adott pasi nélkül fogsz aludni? mert nem mindegy.
ne ijedj meg, én menedzsment képző programos meló interjúrára nem tudtam menni. 3 óra alvás után az egész napos AC-hoz nem volt kedvem.pedig a fizu. meg a kényelmes munkamorál..stb.
-
ClayMore
aktív tag
pottert nézném, mert még sosem voltam hajlandó, de engem sem köt le. dettó szakítás után.
2 napja.
z.borsós, Cluj szalonnás, tejszines fussili tésztás dolgot akartam csinálni, de semmi kedvem.
tegnap airsoftozni se mentem. az már nem jó jelén nem mondom h dobd, mert ha tudnám a héttér dolgokat akkor sem okoskodnék. butaság.
a kreatívozást szokták szeretni a jányok. séta? vmi kimozdulás? ha megeszed amit főzök átviszem ha adsz maps co-kat.féltékenykedős...sok oka lehet. én pl sosem vagyok féltékeny mert magabiztos vagyok. ha meg vkinek más tetszik meg akkor menjen. ha vki azt hiszi h megcsalom, stb akkor ha nem hisz nekem mehet. amíg több nő van a bolygón mint hím nem problémázom
de ez csak érzelem rejtegetős nagyfiús mellébeszélés a részemről ami az érzelmeimet rejti el magabiztosság mögé.
-
lujó55
addikt
Elmentek.
Mondtam nekik, hogy nagy vihar jön az idokep.hu szerint, erre ők: "nyitva hagyták a velux ablakot" és elrohantak. Itt hagyták amit összekészítettünk: sütit, bort, meg ami még a kosárban van.
Most már tényleg megnézem mit mond az idokep, mert holnap le kéne mosni a kocsit -
-
Igen, egyszer én is így csináltam, mikor a vonaton a fülkéhez közeledett egy olyan kinézetű illető, akin látszott hogy a fél életét a kocsmában töltötte. Szépen a füles a fülemben, halkan hallgattam a 30Y-t. Az "úr", láthatóan koordinációs képességeinek nem volt teljesen birtokában, de azért a fülkeajtóba kapaszkodva kinyitotta, majd bevonult a fülkébe. Ezután bekiabálva megkérdezte hogy van-e szabad hely. Én fejbólintással jeleztem hogy "igen"! Erre ő leült a hozzám legtávolabb lévő székbe és felkrákogta a torkán lévő összes váladékot. Azután egy fél órát ült csöndben, de közben éreztem hogy figyel. Azután hirtelen egyszer felállt és odahajolt hozzám, majd kihúzta a fülest a fülemből és beleordított a fülembe, hogy "azt kérdeztem van-e szabad hely!?" Láttam rajta hogy az elméje nem tiszta, az enyém meg kezdett elborulni. Akkor nem akartam hozzám nem illő trágár kifejezéseket használni, sőt azóta sem, egyszerűen felálltam, elkezdtem az ajtó felé menni, ahol ő előttem tipegett hogy elférjek (persze azt hitte majd kimegyek és otthagyom), majd ahogy kiért, bezártam az ajtót, persze utána nem ült vissza. Azóta olyan mértékben hangosítom fel hogy azért hallják a részegek is hogy zenét hallgatok, és ne szóljanak, persze azért előfordul hogy beszélnek, vagy hozzám érnek és kérdeznek és néha igazán nem jó ha egy hosszú nap után inkább pihenne az ember a több mint egy óra vonatút alatt, de pofáztatják a hülyeségről.
-
kételkedem
addikt
Én ennek pont az ellenkezőjét látom! A lányok nem vitatkoznak a nyelveket beszélő ügyvédúrral. Nem ülnek más székre, nem hajtják el. Az öreg meg csak tolja a rizsát, csak tolja megállíthatatlanul!
Egyedül az öltözéke lóg ki az imageból! Ma egy kék öltönyben feszített, amihez szimatszatyrot választott kiegészítőnek. Legutóbb a bőr baseball sapkája lógott ki a sorból. -
kételkedem
addikt
Ezért igazán kár írni egy hozzászólást!
Ma a vonaton ismét találkoztam azzal az idős(60+) ügyvéddel(?) aki főiskolásnak kinéző lányokat szokott kinézni magának. Valami ártatlan kérdéssel megszólítja őket, aztán elmondja, hogy ő ügyvéd(?), több nyelven anyanyelvi szinten beszél(?) és fordít(?). Átadja a névjegykártyáját és elkéri a lányok telefonszámát. A szöveg mindig ugyanaz. Kezdi a nyelvekkel, folytatja az ügyvédkedéssel, miközben szóba kerül a kínai horoszkóp, mint tuti biztos jövőlátó módszer.
Lehet, hogy minden szava igaz, ám én kételkedem! A beszéde választékos, tanult ember lehet, de nekem az a benyomásom, hogy szeretné befűzni a fiatal lányokat.
-
Cicero
őstag
Nekünk is kb 3 óra volt, és még akkor is kb mint a cipőtalp.
Nem szabad sózni, csak miután megfőtt!
Kuktában viszont egy óra alatt olyan lesz amit nyílt lángon soha a büdös életben nem érhetsz el, lehet ez volt nálunk a gond, a kuktás verzióhoz hasonlítottunk.
vikvuk: ucca, utcza. régen furák voltak az emberek
-
-
Cicero
őstag
Tömbház, társasház?
Lehet hogy túl alacsony az ingerküszöböm, de engem szörnyen zavar hogy szombat délelőtt 9kor, meg vasárnap délután képesek csak füvet nyírni a szomszédok, egyszerűen nem fér a fejembe hogy nekik nem fér a fejükbe: nem csak egyedül élnek egy szigeten!
Nem beszélve a seggfejről jobbra: neki nincs füvesítve a kert, helyette már vagy 5 éve építi a fellegvárát és minden ősszel meg télen a láncfűrészt kell hallgatni ahogy épp aprítja az építkezési hulladékot tüzelőnek...
-
Pisztillus
senior tag
-
bobsys
veterán
Marmint a tavoli asztal elerhetoseg? Az gondolom azert van, hogy a supportos csoka betudojn lepni a gepdre bar sok ertelme nincsen, mert a jelszod tudta nelkul a te loginoddal nem tud ha pedig mas accountal lep be akkor meg az eppen bejelentkezett felhasznalott kiuti. Ha a fonokod megakarja tudni, hogy miket nezel es belep a te nevedben ahhoz tudnia kell a jelszodat valamint vannak szofisztikaltabb modszerek is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Dell Optiplex 3050 Micro - 3 hónap próbagari
- Ingyenesen elvihető tárgyak
- Yamaha hs8 white studio monitor
- Thermaltake SWAFAN 12 RGB. Fehé 2 doboz 3 darabos ventilátor szett vezérlővel kábelekkel dobozával.
- Dell Latitude E5440 Intel i3 4GB Ram 120GB SSD 3 Órás Akku Pici Esztétikai Hibával Olcsón Eladó
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest