- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #13423 üzenetére
Nyilván nem, de a háta mögött puffogok. Enyhén kiidegel webszerkesztés közben, amihez nem ártana odafigyelni, hogy ne csesszem el, hogy kész óvoda vagyunk néha. Nincs suli, nincs bölcsi nyáron, mindenki cígöli magával a visító kölköket. A recepciósunk le szokta foglalni őket, ráér, úgyse csinál semmit egész nap, de most szabadságon van.
Nem szeretem a gyerekeket, nem tudom hogy lesz nekem saját. Azt is tudom, hogy én is voltam gyerek, de engem is inkább lepasszolt anyám a nagyinak, de attól hogy én votlam gyerek, még nem szeretem ha nyavíkolnak. Majd ha összekarcolják a többmillás cuccokat, akkor a főnöknek se fog tetszeni ez az óvodásdi. -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #13423 üzenetére
HI!
VEDD FEL A Q MOBILTTTTTTT!!!!
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Megújult a PROHARDVER!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple Airpods 3. Generáció - Spigen tokkal
- Fujitsu LifeBook U729 8. gen. i5 laptop (8X3900 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN11 Ready)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- AMD Ryzen 9 7900X 12-Core 4.7GHz AM5 Box - Számla & Garancia - Ingyenes szállítás
- Okos konnektor WiFi-s, fogyasztásmérős, Tuya kompatibilis, 16A
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest