Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
"Munkahely nem biztosít napi egyszeri meleg étkezést?"
Hol élsz te? Ez a nap vicceNem vicces egyébként, sajnos nem. Egyik kolléganő azt mondta az úttest túloldalára se lehet átmenni a büfébe (nincs csippantónk), pedig ugye a kajaidőt le kell dolgozni, de ma se volt főnökség, ezért ugrottam át a büfébe. Mondjuk kár az ilyet megkérdezni, fogni kell magam és kimenni és ha szólnak, majd akkor lehet mondani a főnöknek, hogy akkor lesz szíves nekem főzni, vagy melóhelyen büfét biztosítani vagy venni legalább egy mikrót nekünk, vagy nem ledolgoztatni a kajaidőt, ha egyszer nincs mit enni, vagy beleírni a leírásomba, hogy nem teketem ki a lábam az ajtón kívülre. Mondjuk nem akarok pattogni nyilván, de nem nagyon értem, az is lehet csak a kolléganő kis tréfája ez a kis újonccal.
Valami rizses kellene, mert az jó hidegen is, de hús nélkül nem ér semmit, az meg még fagyott. Neki is kezdek, a sör már elfogyott. A cimborája még megvan, átköltöztettem a kishűtőbe, holnapra vettem
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest