- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Minek neki melltartó, az van beleépítve, nem? Amúgy javítsatok ki, ha tévedek (én sem vagyok kimondottan expert a témában), de ezeket a túlméretezett dudákat egy idő után megunja a tulajdonosa, és akkor kiveteti, vagy cserélgeti, nem? Illetve másik kérdés, ami felmerült bennem, hogy mennyire tartósak vajon ezek a cuccok, vagy mennyire veszítehetik el a formájukat, tartásukat, akármilyüket? Nyilván van rá valamennyi garancia, de gondolom azért aki ilyet bevállal, ott benne van a pakliban, hogy úgyis hozzá kell megint nyúlni.
És most nem a maszektómia, vagy a kórosan kicsi, vagy felemás mellek kapcsán elvégzett orvosi beavatkozásokról beszélek, hanem kimondottan a képeken is látható gigalufikról.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest