- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz
ngabor2 #49153 üzenetére
nem szurta ki a szemed a 2 narancsos? (feljebb/lejjebb)
egyébként kezdem már azt hinni hogy minden akkor van jól mikor nem ugy van csak majnem.
azok a jo dolgok amiket meg lehet magyarázni. mosolyogva."Az benne a gyanus, ami nem gyanus."
(kicsit kezd elmenni a kedvem attól hogy kitegyem a lábam...szerencsére van még pár ember akihez el lehet menni vagy akivel el lehet menni 1-2 helyre ahol az az 1-2 ember jól bánik velünk...és pontosan ez lesz holnap....jól megtömöm a bendőt aztán beülök egy kis sarki cukiba, egy jó kis kubai szivarral és spongyabobot nézek. alig várommá...)
-
raskolnikoff
őstag
Üdv! nekem már közel másfél éve csak winyón van minden adatom. Ha meghallom hogy baja van vagy sentinel ír vmi gubancot azonnal veszek egy másikat és már másolom is. Sztem ennél olcsóbb, tartósabb megoldás nem nagyon van...
Ez is mágneses, az tuti, de ha ez sem a legjobb akkor meg ott a papír. -
raskolnikoff
őstag
Jé! Örülök hogy ngabor2 ismét modi!
-
raskolnikoff
őstag
Jaj jaj jaj jaj jaj jaaaaj.
Köszi a figyelmet csak ennyit akartam mondani. -
raskolnikoff
őstag
válasz
philoxenia #247 üzenetére
ááááá ezzzz...ezzzz uhhh, na ettől má menek is az ágynak...Good light
-
raskolnikoff
őstag
Én biztos kocka lehetek, de szerintem gáccijó ötlet!
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest