- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Hogy miket nem lehet megtudni a világhálón...
Hogyan haltak ki a dínók... ***jútúb***
-
BlacKSouL
addikt
-
tildy
nagyúr
Igazi strandidő volt ma. Ti miért nem vagytok a strandon?
Megint elszörnyülködtem. Msot már értem, miért csak ilyen kisméretű bikiniket kapni... Kb 1 csajnak volt akkora melle , mint nekem,a többi mind egy szál 3szögben virított. Ultragáz... ha összeszedek valami gazdag pasit, első dolgom lesz, hogy feleekkorára műtetem a melleim.... -
ngabor2
nagyúr
keresek egy jútúbos videót. intellektuális kihívásokkal küzdőgizda kreolbőrű egyén "énekel" és táncol valami rikimartin számon (bájámó
) asszem a csávókát az elején csabikának szólítja a felvétel készítője.
-
AMD Power
titán
válasz
bolondember #7178 üzenetére
Hát igen sajnos.
Volt nekünk pár éve egy Peugeot 309 1.9D. Jó régi volt (89) és volt benne vagy 300K km. 2 évig nem is volt vele semmi baj. Eladtuk. Vettünk 3X annyiért egy 306-s Peugeot-t. Hogy az majd mennyivel jobb lesz. Az autó egy rémálom volt!
Pedig több mint 3x annyiba került.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
AMD Power #7159 üzenetére
mindennel lehet szívni, de minél öregebb egy autó, annál nagyobb az esély, h előjön valami.
Itthon meg a használt autók max 10%-ának nincsen visszatekerve az órája, tehát azt hiszed vettél egy autót 120k-val, aztán, kilogikázod, h volt az 300k is, természetesen ennek köszönhetően nem úgy és ahogy volt karbantartva...
Erre csak annyit tudok mondani, h nemzőm vett egy Mondedót, volt benne talán 130k az óra szerint, aztán megvétel után pár héttel takarította, és megtalálta a 200k-s nagyszervíz számláját.
Szerinted?
Nem akarok én Neked rosszat, de ez egy olyan szinten leharcolt verda lehet, h csak na.
ui.: Kata kolleginám nézegette a Főtöszokat, aztán meglátott egy kevés kilométeres verdát, nézegettük (~70k-t írtak), aztán közeli képeken lehetett látni, h a pedálok tükörfényesre voltak kopva, a kormány is, a váltógomb is - miközben az én Vekimen 128 alatt éppenhogy a kuplunpedál széle elkezdett kopni.
Szerinted?Nem bölcs dolog leharcolt autót venni, mert több nyűg lesz vele, mint nem. Idős autóban SOHA dízelt.
-
Bubu79
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #7173 üzenetére
miért ne lehetne? és ha a kérdés csak rá akarja vezetni az amúgy egyértelmű válaszra?
(eléggé jó válasz?)
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #7173 üzenetére
Akarsz róla beszélni?
-
venember83
nagyúr
Pl. Hogy vagy? Erre a Hogy lennék? szvsz korántsem válasz, mert semmilyen infót nem szolgáltatott a válaszoló fél. Ergó kérdésre nem lehet kérdéssel felelni, mert nem választ nyújtasz, hanem tovább kérdezel. Na mindegy, leültem.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #7169 üzenetére
Hol itt a probléma? Marha okosnak hiheti magát az ember, ha ilyesmire vetemedik...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #7169 üzenetére
olyat nem hallottál még, hogy valaki kérdésre kérdéssel válaszol?
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #7164 üzenetére
Miért kell rámfogni?! Nem is én voltam! ;-]
CsodaKék: Uram, értettem, Uram!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #7164 üzenetére
az ellen nem véd...
-
AMD Power
titán
válasz
bolondember #7134 üzenetére
Egy 400-500K diesel autóval is lehet szívni. Sőt még egy 1 milkás autó is lehet gázos.
-
Thrawn
félisten
Néz.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #7148 üzenetére
néha nem árt - nem?!
-
Csyppa
senior tag
válasz
venember83 #7151 üzenetére
Mér, ki aza David Jordan?
-
venember83
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #7151 üzenetére
nem tudod, ki az a david jordan?
hogy lehetsz ennyire nem-trendi...
nekem van annyi előnyöm, hogy még nem is hallottam róla, mert tévém csak fizikailag van, de be sincs dugva...
amúgy meg ha annyira érdekel, hogy ki ez a nagyontrendi ember, akkor ott a legjobb barátod, a gúgli.
-
venember83
nagyúr
A reklámokból jön rá az ember mennyire lemaradt a modernkori trendekről és újdonságokról. Azt se tudom ki az a David Jordan...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #7148 üzenetére
de jó nekem, hogy van még holnap délre is kajám. a holnaputániról meg remélhetőleg nem nekem kell majd gondoskodnom
-
Bubu79
addikt
Üdv ON Népe.
-
venember83
nagyúr
Csekély másfél órás keresgélést és járkálást követően végre kaptam fagyasztott pizzát, fene gondolta, hogy egy egész lakónegyed nagyobb üzleteinek a bejárása szükséges ilyesmiért... De a vacsi most már megvan, éhen nem pusztulok. Az ebéd még kérdéses.
bolond: Nem szólok be. Kellene?
-
norcsa88
csendes tag
Sziasztok! Bocsika hogy múltkor egyszer beköszöntem és eltüntem.
Mindenkinél ilyen fülledt meleg van? -
ngabor2
nagyúr
unatkozom...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7137 üzenetére
Nem vagyunk olyanok.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #7137 üzenetére
persze - mert Te nems zólsz be az emberpalántáknak, mint Tim pölö...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #7136 üzenetére
Csak az én utcámba nem jön senki...
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #7134 üzenetére
a hízelgést mindig szkeptikusan fogadom.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #7130 üzenetére
1-ha rövid idő alatt az értékének a felét (vagy többet) rákölt, akkor nemkicsit lehet veszíteni
2-ha olyan állapotban van, mint amilyennek kinéz, akkor lehet rejtett hiba
3-szutyuki, az az ami ennek a kritériumnak megfelel - és bárhol bárki ért hozzá, nem is romlik el
4-akkor inkább spórolni - olcsó húsnak híg a leve
5-röviden én se tudok mást hozzáfűzni...@Tim: szemééééét
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #7128 üzenetére
Csekk.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #7130 üzenetére
Pontosan így van! Helyes a meglátásod!
-
venember83
nagyúr
válasz
1. Nincs mit veszítsen az autón, hisz nagyon olcsón megkapja.
2. Nem eladni, használni szeretné. Amíg lehet, használja.
3. Most tanult vezetni, olyan autó kell, amiért nem kár.
4. Nincs több százezre autóra, olcsón pedig csak ilyeneket kapni.
5. Röviden ennyi, azt hiszem. -
AMD Power
titán
válasz
Köszönöm a tanácsot!!
Nem megvenni megyek csak megnézem.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
AMD Power #7125 üzenetére
nem a szídáson van a hangsúly - hanem azon, h ez egy ősöreg autó, kurva sok kilométerrel, amivel több lesz a baj vele, mint nem - ha mutat 320000-at az óra, akkor abban van 640000. Vagy több.
Nem azzal van a baj. h öreg dízel, hanem, h ÖREG - és hidd el, nem tanácsos megvenni.
természetesen ez csak tanács.
@véncsóka: háhá, benéztem a korát..
De az egyik épen elég kancsal a lámap, a bal, tehát lehet törve is volt...
-
AMD Power
titán
válasz
bolondember #7123 üzenetére
Mindennel tisztában vagyok. De arra rájöttem már ,hogy akik állandóan szidják a régi diesel autókat azok közül kb 1 embernek volt is a a 10-ből.
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #7122 üzenetére
Dacia 1410 - Suzukinál olcsóbb, többet fogyaszt, de az alkatrészek jóval jóárasítottabbak. De nekem az autó többet jelentené, mint közlekedési eszköz, azért nem is lesz a közeli jövőben négykerekű, motorral ellátott, kedvemre való gépjármű.
bolond: 1993 - 2008 - 15 éves.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
AMD Power #7121 üzenetére
23 éves dízel autó?
kifizetsz érte 200k-t, és még egy hónapon belül másfélszer ennyit. És végül ha el tudod adni 100k-ért, még örülhetsz is...
Ez az autó már nemhogy a Földet megkerülte, de a Nap-Föld távoságot is simán...
én azt mondom: "ne légy megőrülve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
-
AMD Power
titán
válasz
bolondember #7120 üzenetére
Persze ,hogy az. Tanuló autónak tökéletes lenne.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #7117 üzenetére
I love diesel Power. Nekem Benzines autó nem kő.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #7115 üzenetére
csekk.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #7112 üzenetére
-
ngabor2
nagyúr
no, megreggeliztem. eredetileg kolbászos lecsónak indult, de jó szokás szerint került bele egy kis gomba... nem rontotta el
valszeg a jövő hét is a gombás kajákról fog szólni, amit nem bánok.
azért remélem ,hogy ez a megfázás hamarosan lehagy engem, nagyon rossz
szedem a vitaminokat friss zöldség formájában, meg iszom a folyadékot, ami most sajnos nem hideg sört jelent (pedig ebben a melegben de jó volna...). teganp már arra vetemedtem, hogy orrspray-t vettem, annyira be volt dugulva az orrom. lázam legalább nincs.
de nem terhellek benneteket a bajaimmal, mikor itt a nyár, lehet menni kirándulni
hamarosan itt az év leghosszabb nappala is, már csak 3 nap. monnyuk ehez a legrövidebb éjszaka társul, de valamit valamiért.
rarri: kellemes bulizást neked is, a leányzónak is.
-
rarri
senior tag
Igazad van, hogy oda kell figyelni, mert most először lesz, hogy nem fogok inni. Eddíg mindíg úgy volt, hogy Kokó / férjem / ment a gyerekekkel a programokra, én pedig a kollégáimmal, barátaimmal beszélgettem , ittam az aztaloknál. És mikor vége lett a gyerekprogramoknak, Kokó leadta anyunak a gyerekeket, és jött ő is mulatni hajnalig. Ma ez máskép lesz, mert Kokó dolgozik, nagylányom a Balcsin, úgyhogy Bettikével ketten megyünk. Úgyhogy ma róla fog szólni a nap, nem rólam. Bár anyunak mondtam, hogy lehet hogy leadom a gyerekprogramok után Bettikét, és beállok a kollégák közé inni, nehogy azt higyjék, beteg vagyok .
Szerencsére a bulitól 5 perc gyalog anyukámékig az út.
AMD: helyes, valami más jóval töltsd el az időt szerintem is.
Robotka : örülök.
Mentem, mert Bettike szeretne játszani a gépen, én pedig készülődöm. Majd jövök !
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest