- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Szép jó napot mindenkinek!
ToBeY: Rajzolj egyet és színezd ki!
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudjátok honnan lehet szerezni ilyen törpöt amit ki lehet festeni?
-
rarri
senior tag
Szia Verus !
Én még nem érzem a meleget, nem nyitottam ki az ablakot, de biztos jó meleg lehet kint. Tegnap végre el tudtunk menni uszodába, nagyon jó érzés volt a hideg víz meg a meleg nap váltakozása a testemen.
Ma Conti napra / a gyár ilyenkor meghívja a dolgozókat enni inni, meg hömbölögni
/ megyünk a kicsi lányommal, már lélekben felkészültem a kánikulára .
AMD: A rendőrök szerint biztos hogy nem.
-
AMD Power
titán
Jó reggelt!
Kérdés. Éjszaka még 2-kor ittam a Whisky-t-.Éreztem már elég rendesen..
Haza jöttem nem ettem. Aludtam 8:30-ig. 12:00 körül már vezethetek szerintetek? Szerintem nem de kíváncsi vagyok más véleményére is. -
Tim82
félisten
válasz
bolondember #7087 üzenetére
Mert elfelejtettem, hogy hangzott pontosan a mondat.
Amúgy Neked is - látom, dolgos hétköznapot játszol szombaton.
-
rarri
senior tag
Sziasztok!
Szép napot szeretnék kívánni mindenkinek !
Épp kávézom.
Fehérholló: Remélem nem kell aggódnom érted?
Minden rendben ?
Katica: én nem bírnám kihagyni a reggeli első kávémat. / pszihésen is ez jelzi, hogy elkezdődött egy új nap /
És nem tudom miért, de jó érzés.
Raf: Utólag is Nagyon Boldog Névnapot Kívánok! Kapsz két vrtuális puszit, és kicsit meghuzigálom a füleidet .
Nálunk ma a melóhelyen Családi nap lesz, nem kellett gályázni menni.
-
bolondember
MODERÁTOR
ma ilyen kedvem van és a munához való hozzáállásom is ilyen:
|^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ | |____
|.THE WHO GIVES A | | |'""|""\_ ,_
| __ FUCK TRUCK __ l ||__|__|__|)
| (@)(@)* * * *(@)(@) * * * | ( @) -
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló #7085 üzenetére
Huh, az kicsit sok. Nekem egy nagyon kis pohár kávé sok tejjel a napi szükségletem, de pl. tegnap és 2 napja nem ittam. És érdekes módon, ahogy túl voltam a megszokott kávéidőn, nem is hiányzott.
Egyyelőre ne igyál mostanában semmi koffeinosat. Sok vizet azonban igen.
-
ngabor2
nagyúr
látom, kidőlt a nép kicsit. én meg ellépek a piacra minnyán.
-
FehérHolló
veterán
Megittam 2.5 napja 7 adag kávét egymás után. Azóta nem tudok aludni (6 órát aludtam a 3 éjszaka alatt). Ilyen az élet, nem vagyok hozzászokva a koffeinhez.
Jó reggelt egyébként!
-
csapos2
addikt
Szeretikatika meggyet, ketten szeretünk mi egyet...
Pájinkásat!
Mi van megint? Bővebb lesz vagy sem, ha igen, fel vagy oldalra? No! -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
venember83 #7076 üzenetére
jólvan ne haragudjrám..
mellesleg nem vagyok azérrt részeges... -
venember83
nagyúr
válasz
VoDaFoNe #7075 üzenetére
Hmm, normális keretek közt egyikhez sem lenne szabad semmi közöd legyen, de elmaradott vagyok, inkább el is maradok az ágyba, mindenkinek kellemes éjszakát, ha nem valósult meg ma nappal a terve, legalább álma legyen jó.
7077: Nincs miért haragudjak s részegesnek sem tartalak, ismeretlenül butaság is lenne.
-
VoDaFoNe
aktív tag
becsíptem....
modik: sextopic... -
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #7066 üzenetére
Csak látták, hogy jóllakottan és érdektelenül ülsz a TV előtt, ezért inkább tesznek rá, csak mehessenek már haza...
-
venember83
nagyúr
Éhségérzetemmel együtt elmúlt a csapatok támadókészsége is, hmm, ki tudja hogyan függhet össze a kettő? Lehet én leszek a következő Jurij Kaller?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #7063 üzenetére
térjél meg, megtévesztett gyermekem, hallowed are the Ori...
mivel úgy tűnik, hogy kissé kihalt az egész fórum, ezért elhúzok aludni. jóccak.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #7060 üzenetére
Akkor ezt bizony csúnyán elbasztam.
Kékszarvas: Igaz - ON
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #7060 üzenetére
akkor miért írsz off-ban?
-
1010
őstag
anyukátok picsája
Dear Sir,
Thank you very much for your email.
According to www.fifa.com the match will be played on Sunday, we will update this game as soon as we receive the result.soha többet nem fogadok 3.világ beli meccsre
-
ngabor2
nagyúr
punnyadás van. mindenki elment aludni?
-
nike_
addikt
Na, most már tényleg megyek aludni (legalábbis pihenni).
Sziasztok.
-
rootkiller
őstag
válasz
venember83 #7041 üzenetére
thx
-
1010
őstag
Ethiopia vs Mauritania, 20.06.2008 at 15:00
erről tud valaki valamit?
ma volt de nincs eredmény sehol -
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #7047 üzenetére
a fonera alapból közösségépítésre jó, de aki gonosz, az sima ap-ként is tudja alkalmazni.
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #7046 üzenetére
Nem akartam más routert, úgy voltam vele, hogy jó az ami van, akkor is, ha szakadozik, néha csak resettel kelthető újból életre, stb. Ha már voltam olyan hülye, hogy megvettem, akkor élvezzem a szolgáltatásait, legyen az feature vagy bug. De megláttam a napokban, szerdán, azt hiszem, ezt a WRT54GL-t viszonylag jó árban, olyan 3000 forinttal olcsóbban, mint ahogy másképp hozzá tudtam volna jutni s úgy döntöttem annyit megér. Hirtelen felindulásból született döntés volt, ami 3 napig érlelődött bennem.
Fonera ügyben teljesen tudatlan vagyok, azt hiszem utánanézek mire is jó.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #7037 üzenetére
stabil, a sávszélességet minél jobban kihasználó wireless router kellett,
épp ezért ajánlott pl. a dd-wrt. a gyári sokak szerint eléggé zsengére sikeredett. nekem is első dolgok egyike volt rápakolni.
ha meg szóltál volna, mikor itt vagy, az egyik fonerát hirtelen átflasheltük volna, és meg van oldva a probléma... harmadáron.
-
Hujikolp
őstag
Érettségi eredményem: Matek és Fizika 5-ös, Történelem, Magyar és Angol: 4-es.
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun #7040 üzenetére
Lehet azért, mert a Motkánynak jó az orra...
-
venember83
nagyúr
válasz
rootkiller #7039 üzenetére
Ban.
-
Winner_hun
félisten
válasz
rootkiller #7039 üzenetére
Az a lényeg hogy a neked címzett hozzászólásokat elolvastad.
Ülj le, egyes.Miért van nekem alapszínérzésem
-
rootkiller
őstag
Megkaptam a lelkes újonc rangot! Utána mi következik?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #7037 üzenetére
Az előző melómból én is úgy menekültem volna - mindegy hová, csak el... Akkor természetesen nem volt alternatíva...
Sorsszerű... De ez van...
-
venember83
nagyúr
válasz
ngabor2 #7034 üzenetére
Családtag lennék? Ez megtisztelő.
Nem nyomtam rá semmi 3rd party fw-t, nekem abszolút alap szolgáltatásokat nyújtó, stabil, a sávszélességet minél jobban kihasználó wireless router kellett, második választásommal remélem sikerült rátalálnom az igazira.
Vicc, hogy mikor az ember megtalál egy számára megfelelő melót, akkor hirtelen jön egy meghívás egy interjúra. Ha eddig megvoltak szerény személyem nélkül, akkor ezután is meglesznek. Bezzeg mikor akár utcát is elmentem volna seperni, csak húzhassak el az akkori melóhelyről, akkor mindig max ígéretig jutottam el.
-
1010
őstag
szóval egy foci mecss kezdődik 15:00kor most van 19:00
miért nincs még eredmény közlés?hova tünt a pénzem
lehet éhséglázadásba fulladt a meccs
afrikai meccs -
nike_
addikt
válasz
venember83 #7030 üzenetére
Nekem tesóm rakott Linuxot a routerre, ebben Ő a szaki, hardverben meg inkább én.
Így a WRT54G routerből képletesen WRT54GL lett.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
és milyen 3rd party fw-t tettél fel rá? azt ne mondd, hogy a gyárival nyomod, mert akkor kitagadlak a családból
basszusnyúl... megyek, veszek valami orrcseppet/orrspray-t, mert kerülget a takonykór
-
Tim82
félisten
válasz
Ezek a Linksys routerek már csak ilyenek - én is szívtam a magamé (WRT54G3G) beállításaival... már majdnem feladtam, aztán elmentem dolgozni, este hazamentem, bekapcsoltam és láss csodát, gond nélkül ment. Valószínűleg "human error, change user"-szitu volt - életem első routere.
Egyébként szép jó estét!
-
venember83
nagyúr
Üdvözlök mindenkit a zinterneten újból!
Megvan a Linksys, routerhez hűen jól kibabrált velem, alapállapotban zárva voltak a portjai, ezeket az automata konfig program sem nyitotta s beletelt jó másfél órába, mire rájöttem mi is lehet a gond. Lényeg, hogy sikerült, Advanced routingnál Interface WAN-ra állítva s kinyíltak a mennyei portok, minden mükszik szépen.
-
Bubu79
addikt
Cép jóestét On Népe
-
7
addikt
1: Egy teljesen elektronikai analfabéta ismerősöm felhív, hogy valami gond van a hűtővel. Személyes megoldás nem opció, mások hívása nem opció, telefonon kell rájönni a problémára, és megoldani azt.
2: Egy embernek problémája van a Lotus Notes-szal. Problémáról jelentés készítése beszélgetés közben, troubleshooting, továbbítás, ha nem sikerül megoldani.
3: Egy ember nem találja a reggel elmentett Excel-es dokumentumát. Problémáról jelentés készítése beszélgetés közben, troubleshooting, továbbítás, ha nem sikerül megoldani.
4: Egy idősödő ismerősöm felhív, mert fel akarja tölteni a telefonegyenlegét ATM-en keresztül, de nem tudja, hogyan kell, segítsek neki.
-
7
addikt
Hétfőn értesítenek. Kár, hogy izgultam és zavarban voltam. Mindenesetre azt hiszem, a 4 szituáció jól ment.
Az elsőt állítólag rekordidő alatt oldottam meg
-
tildy
nagyúr
Én a hőségre való tekintettel ma bikinit akartam venni, mert holnap strandolni akartam.
De ismét rájöttem, hogy az elöl deszka hátul léc csajok vannak előnyben, normális kosarú bikinit vagy nem kapni, vagy megfizethetetlen az ára.
Csak azt nem tudom a szilikonmellűek mit vesznek fel? (Jajj mondjuk nekik nem kell, hogy tartsa, nekik jó a 3szögféle is).Most szomorú vagyok... Mert oké súlyból még épp le tudok adni, de mellből?
-
1010
őstag
odakint süt a nap
egyre melegebb van most már én se nagyon viselem
lehet csak berakatom a kílmát
mert aludni is alig tudok,meg már a nap is jön fel fél négy körül reggel -
NoLF
veterán
mostanában egyre többször van ilyen, meg kell edződni
egyébként a titka az, hogy mértéket kell tartani. legalábbis megpróbálni
vagy kell egy barátnő aki ha látja hogy már elég lesz, akkor beléd tolja a soksok vizet a végén, vagy lefekvés előtt, így elkerülhető a másnaposság. na meg tényleg, nem kell annyit inni mintha másnap semmi dolgod nem lenne.
-
VoDaFoNe
aktív tag
oáááá emberek vodinak agymenése vaaaan
Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest