- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Mindenki elment kajálni?
Akkor jó étvágyat az ebédelőknek
Lassacskán letelik a munkaidő is
-
ngabor2
nagyúr
én eddig 1x adtam vért, de a melóhelyen rendszeresen ellenőrzik a májfunkciót is. abból néhány elég a határon táncikál...
no, el, reggelizélődni...
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #7289 üzenetére
A lovaglásra gondoltok Rafival, igaz ?
Le is lettem fényképezve, majd benn lessz a képgalériámban.
/ Tényleg ló volt alattam.
/ na, ezt már magyarázhatom !
/
Vénember, remélem a Te napod is szép lesz, mi az uszodába megyünk majd délután Bettikével.
Raf: szegénykém, neked meg dolgoznod kell.
1010: Mi a baj? Ennyire beteg vagy?
jobbulást Neked!
-
1010
őstag
hello
emberek
ki*ott beteg vagyoksztem jövő héten itthon leszek
-
rarri
senior tag
Sziasztok!
Szép napot szeretnék kívánni mindenkinek !
Olyan boldog vagyok, mert tegnap Continentál napon / a dolgozók családi napja / a kisebbik lányom Bettike megnyerte a rajzversenyt.
Lovagolt is, / én is / , hajtogatott neki a bohóc uszkárt / lufiból /, a lányok kifestették kutyusnak,és a végén táncoltunk is. Nagyon meleg volt, jó pár üveg ásványvíz elfogyott.
Éjjel a nagylányom csalt el a Pressoba, de kivételesen nem téptem be, csak 1-2 sört ittam, meg 1dl. vodkát./ tessék megdícsérni/ Úgyhogy nem vagyok másnapos.
-
Olcsi
senior tag
válasz
bolondember #7284 üzenetére
Hát igen...szép délelőttünk van, ilyen zenékkel: [link]
Egyébként nem leszek gonosz, részvétem a jelenleg is dolgozóknak, átérzem a dolgot, barátnőm is dolgozik sajnos, így csak délután lesz szánsájn, meg frídom, meg mindenféle... -
Olcsi
senior tag
Nem, már nem volt pénz nálunk!
Attól féltem, h a táskám fog leesni, de annyira szorítottam a hónom alatt (ez de hülyén hangzik), hogy esélye sem volt.
Ott egyébként egész évben dolgoznak diákok, vagy csak nyáron? Ahányszor eddig voltam az elmúlt években, mindig diákokat láttam szinte mindenhol. -
Tim82
félisten
válasz
bolondember #7276 üzenetére
Valóban, de az maradt meg bennem, hogy tavaly nyáron még négy éve volt.
Most, hogy melózom, nem érzékelem, hogy nyár lenne, csak a dögmeleget...
-
Bubu79
addikt
Dikk - pálinkás jóreggeltet
Vidámpark? Láncos körhinta, plusz halálfélelem kombó, mert imbolygott, mintha mocsárra telepítették volna - mindezt hat évesen egy vurstliban megélve
Nem volt kedvem mégegyszer felülni rá, inkább elmentem pecázni
Jahm, meló egyébként - ólom lábakon jár az idő...
-
Olcsi
senior tag
válasz
tiv83us #7271 üzenetére
Jó reggelt!
Én tegnap ültem először a bp-i vidámpark looping starján...Nagyon nagy élmény volt, bár amikor vontatták fel a kocsikat, rámjött a "kell ez nekem?" érzés. De szerencsére egy kis ordítozás enyhítette a hatást, és baromi jó volt utána. Harmadszorra sikerült sokk nélkül kiszállni. Jó volt, kár lett volna kihagyni, bár ez kismiska a lentebb linkelt vasúthoz képest... -
ngabor2
nagyúr
minek keltem fel... asszem inkább visszafexem egy kicsit.
-
bolondember
MODERÁTOR
Tiszteletem, kellemetes jó reggelt...
Hát, vajon kit kapnak az oroszok ma? Jól játszottak az Orosz Medvék, riszpetk nekik...
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us #7221 üzenetére
En sem szeretek idegen emberekkel egy vizben azni, ennek ellenere a Santa Claus-ban /ez egy varos neve Indianaban, nem vicc
/ tett latogatasunk alkalmaval a Holiday World-ben a hullamfurdot kifejezetten elveztem
De igazabol ez volt az ami nem volt piskota
/Kulso nezetbol/
"Roller coaster enthusiasts from around the world voted The Voyage the #1 Wooden Coaster on the Planet in 2007! The world's top "air-time" wooden coaster is the main course at Holiday World's Thanksgiving section, with three steep drops topping 100-feet each and five underground tunnels."
-
7
addikt
Múzeumok éjszakája.
Hazaertem.
Hulla vagyok.
Ma 15-kor gyülkező frizbire. Hogy fogom én kialudni ezt? -
tiv61us
őstag
telapo az olasz mecsre gyere vissza mer nagy botranyt csainalok
joccak -
Thrawn
félisten
válasz
venember83 #7266 üzenetére
Attól még, hogy nem látnak a jövőbe még lehetnek szakemberek nem?
Vannak itt fura dolgok ezen az EB-nVerus: Az kizárt, egy hét kínzás után sem adtam ki
Jó éjt! -
venember83
nagyúr
Inkább nem írok semmit azokról a szakemberekről, akik Hollandiát tartották a csoportmérkőzések után az EB legnagyobb esélyesének.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #7261 üzenetére
Miben?
#7264: ez már nekem túl elvont, tényleg megyek...
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83 #7257 üzenetére
Hát, ha neked Verus fenyegetést jelent akkor igen
Verus: Meg ne sértődj itt nekem
Jó éjt Bubu!
-
Bubu79
addikt
Jó éjt Népek, el, aludni...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #7252 üzenetére
De miért?
Verus: Látom nem vettek komolyan - mivé lesz így a világ?
-
Lortech
addikt
Ketten leszünk kiccsaládommal. Ő is pályakezdő, de sajnos neki nincs olyan szerencséje / és keresett szakmája, hogy tárt karokkal várják a munkaadók. Ha már ketten keresünk, akkor oké lesz.
Végülis nem panaszkodom, mert ki fogunk jönni, csak azt gondoltam - hogy is mondjam -, hogy egy kicsit jobban el leszek eresztve. Aztán épphogy elleszünk az elején. Na de örüljünk, hogy lyuk van a ... ott.
-
ToBeY
nagyúr
Hehe peterke írta a blogot Katica helyett,jó lett! Jókat derűltem rajta
-
ngabor2
nagyúr
Verus érkezése várható... mivel én húzok egy kis bőrt a szemgolyómra. jóccakát.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #7243 üzenetére
Biztos?
-
venember83
nagyúr
Igen.
-
Lortech
addikt
Nézd már.. Nektek lehet ilyet is? Milyen poén lenne egy két blogba belepofázni.
Lehet, hogy a végén még jogokat szerzek magamnak. Lehet, hogy épp te leszel az áldozat!
Más: hú de nehéz egy normális albérletet találni BP-n. Még leírás alapján se, és mi lesz, ha személyesen megnézem. Meg azt nem értem igazából, hogy hogy lehet megélni BP-n albérlőként, ha egy kis 1-1,5 szobás lófütty garzon fenntartására is elmegy kb. min. 80 ezer is havonta, normális lakások árairól nem is beszélve. Ha beleszület valaki, az más, ahogy én is vidéken beleszülettem egy nagy családi házba, és most elég fura, hogy ennyi pénzt el kell tapsolnom csak azért, hogy legyen egy hely, ahol élhetek. Eddig ez olyan természetes volt. That's life.
-
AMD Power
titán
válasz
venember83 #7224 üzenetére
Semmi. Olyan másnapos voltam ma , sőt reggel még fél részeg ,hogy el se mentem.
-
Thrawn
félisten
ladybug hogy megváltozott: Link
-
venember83
nagyúr
1. pizza elment, jöhet a második. De azt hiszem jobban járok, ha megtanulok pizzát sütni, ezek a bolti, fagyasztott pizzák ritka semmilyenek. Pedig nem a legóccsóbbat vettem. No mindegy.
-
Bubu79
addikt
Édes Istenem remélem senki nem NET-ezik jelenleg a Paksi Atomerőműből - ahogy elnézem ennyi negativitással simán blokkolni lehetne a reaktorokat fékezőrudak bevetése nélkül...
Ne piszkáljátok már Egymást "lányok"...
#7231: Az biza meglehet...
-
Lortech
addikt
Most lehet rossz lesz a példa, de képzeld el, hogy ha akkora lenne a csomagod, hogy a normál gatyák leszorítanák, nagyobbakat meg alig lehetne kapni na, szinte vadászni kéne rá.
Nekem elképzelni se kell, pont így vagyok vele!
Basszus olyan izomlázam van két napja, hogy alig bírok felülni, járni. 10+ év foci, majd 4 év totális kihagyás után, csütörtökön egy halovány bemelegítést követően teremfoci ezerrel. Hát jó hülye vagyok.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7227 üzenetére
Hagyd már abba. Senki sem illetett kritikával, én is csak elélcelődtem a szüneten.
-
venember83
nagyúr
Fél óra se volt. Múltkor azt hiszem több óráig sikerült passzivizálnom a topikot. De azt hiszem jobb lesz, ha jobban meggondolom a hsz-eim, gyűlnek körém a viharfelhők s a negatív megítélésben részísítő fórumtagok. Bár nem zavar annyira.
7228: Nem rád gondoltam, kicsit sem. Kis egoista.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7224 üzenetére
Ma este asszem, Te nyerted a topikgyilkos kitüntető címét...
-
venember83
nagyúr
AMD Power: Mi a helyzet az autóval?
Különben meg ökör iszik magában, egy jó meccsre s egy szebb holnapra!
-
Verus
senior tag
Hejhó!
Mekkora sebbességtúllépés után veszik el a jogsit? -csak ezen vitatkoztam - Mekkora az a százalék miután igen?
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us #7211 üzenetére
A szerelemben nem zavart.
Bikinivásárlásban viszont nagyon!!!! (És ez nemcska múltidő, a fürdőrucimban kiment a gumirozás, így kénytelen leszek sürgősen venni valami másik úszóalkalmatosságot, eddig próbálkozásom sikertelen volt)Most lehet rossz lesz a példa, de képzeld el, hogy ha akkora lenne a csomagod, hogy a normál gatyák leszorítanák, nagyobbakat meg alig lehetne kapni na, szinte vadászni kéne rá.
Na ez nekem a bajom....
Amúgy én is utálom a meleget, de ha már légkondiba nem tudok menni, akkor legalább a vízbe menjek... -
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #7215 üzenetére
Persze - másoknak, akik visítva röhögnek azon, ahogyan lehömbölgök az orromon csúszva a pályán...
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83 #7215 üzenetére
eleg hulyen mutatna a nagykoruton siszerkoban
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #7212 üzenetére
Tél? A hideg ok, de a havat utálom, csak a gond van vele...
-
BlacKSouL
addikt
Ma van az év leghosszabb napja, 16 órán keresztül süt a nap, vétek nem kihasználni. Én pl haragszom is magamra, hogy a tegnapi buli miatt csak 10-kor keltem, és nem élvezhetem ki most sem a szabad levegőn ezt a napot onnantól hogy északkeleten kibukkan a hegy mögül, odáig hogy északnyugaton eltűnik a domb mögött. Pedig innentől már lassan ismét elkezdi átvenni hatalmát az éj, egyre többet harap el az értékes időből, és a boldogsághormon termelése is csökken majd. Úgyhogy azt mondom, hogy használjunk ki mindent, minden kínálkozó lehetőséget, minden szabad percet. A május-június az év legjobb két hónapja. A tavasz még túl zsenge áprilisban, augusztusban meg már hidegek az éjszakák, és már messze nem tart olyan sokáig este a világosság. Most még 9-kor simán világos van, ősszel meg 5-6 óra körül sötét. Én nem szeretem a sötétet és a hideget. Csak a fényt és a meleget.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #7201 üzenetére
Már megint beleolvastam...
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #7203 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest