Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
-
Lortech
addikt
Hát, esetleg meg kell rendezni, de csak tiszta szeretetből ám. Csak nehogy körmérközést játszanak a bennmaradásért.
Nagy dilemma, megigyam az utolsó söröm? Holnap is meleg lesz ám reggel. Most meg pont jó idő van, hasam is tele, alszom is mindjárt. Eldöntve.
Nyertes érv: nincs kedvem kimenni a hűtőig.
Ja és szülők nem mérnökök, habár apám hajlamos azt gondolni, hogy atomfizikus - tervező. Tervező azért, mert kedvenc szava a majd.Télapó feldobta a labdát, de nem leszek rosszmájú, legalábbis remélem itt a sok italtól se leszek az.
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
Lehet, de a sört többre böcsülöm náluk, pedig van ám respectjük nekik is.
Van itt má' egy asszony a szobában, elég is. Még jó hogy vizsgára készül, nem kell osztozni vele.
Na de holnap megjárjuk a völgyet (igen, a szépasszonyét), 4 éves évforduló alkalmából, és csuda lesz ha hazatalálunk.Csak megiszom azt az egyet. Reggel meg a vizet, csak nem leszek rosszul tőle.
Thank you to god for making me an atheist
-
-
Racecam
nagyúr
Az rendben van, hogy leközvetítetted, de én meg nem láttam.
Otthon vár a felvétel, de az eredményt így sem tudom.
De azt most már igen, hogy nyertünk.Vegyél notit.
Ezt is megtarthatod, ha már ennyire a szívedhez nőtt, de vegyél egy használhatót is.u.i.: Gambit: Ez is benne van a 10 parancsolatban?
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
-
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
-
Verus
senior tag
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz tiv61us #1520 üzenetére
'82 körül, fenn éjszakáztunk Pesten, nem tudtunk hol leülni sem igazán /pár 17 éves osztálytársammal/ reggel metrónyitáskor lementünk a metróba, mert ott legalább nem volt hideg /november/ ültünk valamelyik állomáson, bóbiskoltunk, de a tréfás kedvű metróvezetők gyakran dudáltak, nehogy jól érezzük magunkat.
Erre beültünk egy kocsiba és föl-le utazgattunk a kék metrón. Nagyon álmos voltam, KöKi -ről indulva elaludtam, a Pöttyös utcánál már felébredtem, aztán újra elaludtam, majd minden megállónál ugyanez . A Nyugatinál az egész kocsi rajtam nevetett már...... -
rarri
senior tag
válasz tiv61us #1530 üzenetére
A lényeget nem mondtad. betartottad az ígéreted? Nekem az egyik pasimnál 7 volt a maximum. / de ez azért jó pár óra volt, mire megvolt a 7. is / a többi kevesebbel is beérte.
Hát igen, volt mikor az ember napokig csak ivott, elájult, hömbölgött a koncerten, aztán megint ivott, megint elájult...stb. csak a helyszínek változtak. akár egy országot végig lehetett így inni, meg hömbölögni.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest