- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #47072 üzenetére
Nem, inkább lezabálja a stresszt.
Tim82: Kedv lenne, de tahóság lenne elhúzni a csíkot unokatesóméktól, ritkán tudunk együtt sörözgetni, sajnos.
@mod: Meg gondolom vigyem a barátnőit is, mi?
Soha nem tanulsz...
Nem kell nő.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #47094 üzenetére
Jó társaság voltál, máskülönben lennék annyira tahó, hogy nem köszönném meg, mert annyira nem adok az udvariasságra. Amúgy meg tudod, hogy van mit.
Ha van kedved, Te is csatlakozhatnál.
mod: hozd el őt is, pasistul.
mod2: Tudod, ugyanazokat a hibákat szoktam elkövetni, pl. nem nyergeltem át a homoszexualitásra.
-
venember83
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia #47087 üzenetére
csontozás után még többen
-
bnss
veterán
válasz
philoxenia #47089 üzenetére
Az messze van és ráadásul kevés is...
-
bnss
veterán
Holnap szlalomverseny, csak legyen hó...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt 35-en elférnek...
-
NoLF
veterán
na, csak hazaértem végre ázzek. ez a bp-i közlekedés... halál. jussál be budaörsről időbe ázzzzzzek
szisszentek is egy barna starot
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #47043 üzenetére
Ez is megfordult a fejemben, egy kis szórakozás sosem árt.
Verus: ilyen fiatalon reumás tünetetek?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #47035 üzenetére
Jah, ha Fogarasi út Fogarasi utca helyett, akkor tuti.
Most azt kamuzom, hogy Bubu eltévedt idefele jövet.
kételkedem: mit ad isten, pont egy reklámpszihomókus előadása alatt söröztünk, ő használta ezt a kifejezést.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #47070 üzenetére
sör , 8, serpa.
-
Tim82
félisten
A mai nap kifejezése a gasztro-intesztinális maszturbáció.
-
bolondember
MODERÁTOR
este mikó?
a hó oks, csak tudjam mikó.nagyon elintéztem magam tegnap este - csak 3 és 1/4 órát késtem...
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #47067 üzenetére
Há Gazsó tudod é hogy a hamis tanuzás büntetendő?
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #47062 üzenetére
Anyám, add el a házat és vegyél rajta férfi melltartót nekem!
Mert hülye azért nem vagyok! Vagy mégis?
-
BITBOYS
addikt
válasz
philoxenia #47061 üzenetére
goni
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #47061 üzenetére
Hát a mostani valódi arcomhoz képest még a jelenlegi avatarom is depis
Nem mondom meg mit szedtem, és nem is adok belőle -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #47059 üzenetére
Az túl optimista....
-
sNORh
addikt
válasz
philoxenia #47057 üzenetére
jajah.. nő
-
kételkedem
addikt
válasz
philoxenia #47057 üzenetére
A sofőr próbál szabadulni a kínos szituból, néha felengedi a féket, hátha sikerül átgurulni a gyalogoson
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #47052 üzenetére
Nem is emós
---------------------------------------------
ehhh? Sírjak vagy nevessek?! -
sNORh
addikt
válasz
philoxenia #47045 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
Az első videóban milyen elkeseredett, és hiábavaló küzdelmet folytatnak a fizikával azok, akik a kocsiból kiszálva puszta testi erővel próbálják megtartani a kocsit
A vezetéstechnikai része pedig csak annyi, hogy álló kereket fodíthat akármerre, a kocsi még véletlenül sem fogja megváltoztatni a haladási irányát. -
Pisztillus
senior tag
válasz
philoxenia #47049 üzenetére
Na ez igen! Mikor fogok tudni így vezetni... (Sóhaj. Hosszú.)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez viszont baró...
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Ngabor2: Nagyon mondják ezt a tél dolgot, így már kezd gyanús lenni... Mert én az ilyenekkel úgy vagyok, hogy hiszem, ha látom... S az utóbbi évek telei után azt hiszem, van rá okom...
Amúgy mégsem mentem az ubi topicba, mert a madwifi driver viszi az atheros karimat, így működik az ubi a kisgépen. És valahogy megpróbálom megszokni a KDE 4.1-t...Verus: Itt meg meg van kergülve mindenki...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #47043 üzenetére
Hölgyek persze jégen is tudnak...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #47041 üzenetére
asszem ma még jöhettem volna bicajjal, de holnaptól már nem. mindegy, van bérletem
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #47041 üzenetére
Nem értek a meteorológiához, itt még mindig csak szemerkél az eső.
-
Pisztillus
senior tag
A meteurológusok nagyon mondják et a "támad Tél tábornok" dolgot... Így ebből akármi is lehet, még fehér Budapest vagy Pécs is... Főleg, ha a bezúduló hideget lent délen telibekapja egy mediterrán ciklon - na abból szoktak érdekes dolgok kisülni... akarom mondani kifagyni...
Szia, Nike_!
Rálestem a metnet-re, ott egész jövő hét télnek néz most ki...
-
nike_
addikt
Sziasztok!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #47038 üzenetére
Az biztos, remélem ideér a hó.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #47036 üzenetére
Itt nem hiszem, hogy ma esne, mert bőven fagypont felett vagyunk.
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam #47025 üzenetére
Legyen
Philoxenia: én max akkor voltam 150 -160 (kb 10-12 éves koromban) mikor az ilyesmi még a felnőtt férfiak férfiak részéről keményen pedofíliának minősült volna
tbs Nem kell elfenekelni
vagy ha igen, akkor sem neked
Iscariah: A 160-170 magas nők sokkal több közül válogathatnak. De alangaléta csajszik... Örülni kell, ha az ember magánál magasabbat talál
Na jó, mára elég a magasság témából azt hiszemVagy ha már magasság, akkor mutatok valami nagyon magasat -
bnss
veterán
Jó étvágyat, így utólag is!
---
Esik az eső, a havat inkább elviselném. -
Tim82
félisten
válasz
venember83 #47031 üzenetére
Csepel asszem Pestnek számít.
-
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #47026 üzenetére
Te készüjjé', mert Bubu már Pesten van.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #47011 üzenetére
Szerintem nagyon is szabványméretű a nolf. Egy pasi igenis legyen 180 felett
(Vagy akár 190 körül
)
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #47018 üzenetére
ma vagy 2000 napos getssssz
-
venember83
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Traxx
őstag
válasz
frame>24 #47012 üzenetére
Szia!
Az SCP ismeretlen volt, de mivel egy gimis emberkének lesz, így jobb, ha nem is veszem bele, mert pislogna szerintem a tanár, hogy ezt honnan tudja
A szennyvíztisztítást már beleraktam, de a fent említett okból ezt sem fejtettem ki jobban, bár az egyetemen ez volt az egyik fő csapásirány. Élelmiszer elkészülte alatt meg inkább a joghurt, savanyúság, bor, ilyesmi féle folyamatokat vázoltam fel röviden. Ezeket az adalékokat viszont beleírom
Érintőlegesen meg a géntechnológiát is felhoztam persze.
De akkor jó, hogy összességében semmi nagyon fontos nem maradt ki, az adalékok kivételével
Pisztillus: neked is köszi a tippet
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #47011 üzenetére
na ja, ez nyilvánvaló. de attól függetlenül gondolkodhatnának az autógyártók, mert ha egy öreg japán autóban simán elférek (márpedig japánban sokkal kisebbek az emberkék, és talán az 5gen civic (enyém) kifejlesztésekor nem is volt még annyira központi kérdés az európai piac) akkor egy relatív új, európai tervezésű és gyártású gépben miért kivitelezhetetlen a dolog? szép nagy teherbírású kisteherautó, feltételezhetik, hogy esetleg nem 150 centis 50 kilós emberkék fogják vezetni, ha már szállítanak vele ezt-azt... nem értem. persze én ehhez kicsi vagyok agyban
-
frame>24
addikt
Ipari alkalmazáshoz lehetne írni az ún. egysejtfehérje (SCP - single cell protein) termelést. (ezt manapság agybafőbe nyomatják)
Szennyvítztisztítás. (--> biológiai lebontás) (ha ezt értetted körny. károk csökkentése alatt, akkor nemszótam)
Írtad az inzulint + H-termelést, de szinte felsorolhatatlan, az iparban hányféle biokémiai reakciót csináltatnak bacikkal, élelmiszer-adalékok ezreit előállítva. (ún. bioreaktorokban) (de ezt is értehetted ételek elkészülte alatt)
Ha meg nagyon akarjuk hasogatni a szőrszálat, akkor ide vehetők a genetikai munkákban használatos bacik, mint klónozó rendszerekben használt gazdasejtek. (Escherichia coli -val az élen)
más most nem jut eszembe, ételek + környezetvédelem elég nagy részt lefed.
-
Pisztillus
senior tag
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #47008 üzenetére
na igen, ez az amiben nem férek el sehogysem. csak a rakterében, de onnan meg nehéz vezetni
-
Esmein
nagyúr
válasz
venember83 #47004 üzenetére
nekem nem kéne... szúr
na, nincs itthon pályinka, úgyhogy ezzel a f*s jim beammel leszek kénytelen fertőtleníteni... egésség
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #47004 üzenetére
hát ez nem igazán tartozik bele a gépjármű kategóriába...
-
NoLF
veterán
hihetetlen, mennyire nem lehet elférni ebben a ford transit connectben. ki a fenére méretezik ezeket a gépeket? ha maxra hátrahúzom az ülést, akkor a háttámla szinte függőlegesen áll, de a középkonzolba még így is beverem a lábam állandóan. ha előrébb húzom az ülést hogy egy kicsit megdönthessem a támlát, akkor egy az egyben benne van a lábam a középkonzolban. megoldhatatlan. remélem soha nem kell vele mennem hosszabb távra...
-
Traxx
őstag
Hali!
Írnék egy dogát, hasznos és fontos baktériumok témájában. Nagyjából összeállt a dolog, csak azt nem tudom, hogy volna-e olyan terület, ahol alkalmazzák a bacikat, és kihagytam, és jelentős volna...
Ami jelenleg van:
-erjedés+különféle ételek elkészültében való szerepük
biológiai védekezés
-környezeti károk csökkentése, pl. olajszennyezés
-hidrogén előállítás
-inzulin termelés
-és ami nem ipari alkalmazás, de fontos: bélflóra.Tud még valaki ilyesféle területet?
Verus: grat az audithoz
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest