- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Kivéve ha a dologban benne van a főnök sejhaja is

-
7
addikt
En elmentem szamvitelezni, sziasztok!

-
Tim82
félisten
Jó reggeltet.

-
válasz
bolondember
üzenetére
De, de túrós (ebédre azt hoztam) ha már ennyire érdekel.

Egyébként mi lenne a cska kifejezés ?
Verus:
. Ezekszerint arra hó van, ha jól értelmezem szavaidat. -
Hát azért én nem röhögnék magamon ha elnyalnék, de fő az optimizmus.

MOD: első fékezni amúgy sem szerencsés, olyan helyzetekben meg pláne.
bolond: az más tészta

kékszarvas: biciklivel másabb, ott mozogni kell amitől elvileg nem fázol annyira, de nem is tudsz annyira felöltözni, hogy tudjál mozogni.
-
Nagykabátos, téligumis időt mindenkinek.
Tegnap buszoztam egyet, de ma nem volt kedvem, így felpattantam a motorra és azzal jöttem dolgozni. Nem siettem, mert azért mégis csúszhat az út, de így is kb. 20 perc alatt értem be, ami busszal tegnap 65 (indulástól érkezésig) percembe került (hát ilyen különbség mellett azért elgondolkozik az ember, hogy busszal járjon ami dugóba kerülhet, vagy motorral, amin azért egy "kicsit" veszélyes ilyen időben)
-
bolondember
MODERÁTOR
gyógyulást, azt akinek kell.
szép kis reggel...

-
-
NoLF
veterán
ha lehet, ma még kevésbé tudok mozogni mint tegnap. iszonyatos ez az izomláz, jót tenne ha egy igazi jófajta gyúró nekem esne.
-
kételkedem
addikt
Keringtető szivattyú nyekk.
Nem értem, egész nyáron semmi baja sem volt.
Helyi fűtéstechnikai boltban 20k. Végre vásárolhatok jupi!
-
ngabor2
nagyúr
a gyapjútakaró? mint a neve is mutatja, birkagyapjúból van. jó meleg, de nem úgy, mint egy vatelin, vagy pehelypaplan. betakaróztam vele, és azonnal átvette a testhőmérsékletet, attól sokkal feljebb viszont nem megy. és ez a lényege, ezért szeretem. itt nézz szét, bár én nem itt vettem. jó eséllyel ők se szemetet árulnak.
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Szép napot szeretnék kívánni mindenkinek ! 
tildy: Örülök hogy jobban érzed magad .

Viszem Bettikét az iskolába....:-)
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Néked is

Úgy látszik ha beteg az ember , akkor az alvás segít. Reggelre kaptam levegőt és egész éjjel nem köhögtem. Pedig tegnap este még takonykóc voltam

Pisztillus: javulgatok, bár a tegnap este még kellemetlen volt, fáj picit az arcom. -
venember83
nagyúr
Jó reggelt és napot.

-
ngabor2
nagyúr
100%-os gyümölcsleves (sűrítményből) jó reggelt.
-
Lortech
addikt
Tényleg 5:15 gmt + 1?
fakk akkor. sehol senki, én se.
-
Lortech
addikt
Na meséljetek miről maradtam le. Eh. I am from hotel Jules. De szivesen elmennek teazni, ha van ott valami szagerto. I am a real csemege. donnó. I push the quick receivinh now, oh that's another issue fck.
ps: but I will fix it, O'c.
Jó volt az afrikás este, nem tudom mit ettem, ittam, de jó vót. thx to Il.
-
rarri
senior tag

-
Jó éjt mindenkinek, mentem én is aludni!
-
BlacKSouL
addikt
Überbefosás, ahogy ez is...
Kell egy ilyen a kocsira
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
További jó sütögetést! Jó éjszakát !
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pisztillus
üzenetére
HI!
kereso???:- ))) bof :- )))
udv
neduddki
p.s. nem ut, csak letep es utanna visszad:- )))
mod: Kuka: 1000parszazdarabbol meg csak akad:- )))
-
-
Wallz
tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Jó akkor majd megnézem köszi.
-
Wallz
tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Felgyulladt azóta a töltő és leégett a ház csak ennyi. Közben meg sütöttem egy kis virslit nyárson jókora parázs is volt hozzá.
-
-
BlacKSouL
addikt
Vajon ez az a típus amit mindenhol istenítenek mint a legjobb ár/teljesítmény arányú hdd? Meg a leggyorsabb? Nem emlékszem a típusára, az edig. meg nem írja ki.
-
Ez persze csak a két szélső érték. Ha bemész egy fukarba, vagy hülye azért nem vagyok-ba, tucatnyi töltőszett közül válogathatsz.
Bon3ss: Jó tanulást, ha holnap vizsga, arra egy kalappal!
-
No az első egy kommersz üzlet ajánlata: alacsony önkisülésű szett. (4 db akku, plusz töltő)
A második a már említett IPC-1L, ami egy kicsit komolyabb cucc, de ehhez nincs akksi!
A Ni-Cd akkukat ne erőltesd, főleg azért, mert nem nagyon fogsz kapni. Akkukból mindenféleképpen az alacsony önkisülésűt ajánlom (pl. Varta R2U, Sanyo Eneloop, GP Recyko)
-
Wallz
tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Írtam előbb!
Ni-Cd töltővel töltök Ni-Mht vagyis akartam a digi gépbe.. de lehet veszek Ni-cd újratölthető elemet inkább úgy olcsóbb ezek már úgyse túl jók :S :S

-
-
Wallz
tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
hát nincs jó szaga.. meg meleg a töltő.. nem igaz már most nincs sok pénzem töltőre.. mennyi egy Ni-mh töltő?
-
Wallz
tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
basszus már döntsétek már el...
-
bnss
veterán
Ha sima elemről van szó, akkor felejtsd el a töltögetést, nem fogja elviselni az elem. Ha már "szaga" is van a töltésnek, akkor vedd ki az elemeket, nem tesz jót a töltőnek.
Pisztillus: fordítva, tehát Ni-NM-val lehet Ni-Cd-t tölteni, kapcsolási rajzokat elnézve, az Ni-MH töltő jóval bonyolultabb az Ni-Cd-nél.
-
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus
üzenetére
Nem csak annyiban különböznek, legalábbis gyors googlizás eredménye szerint. Mindenesetre Ni-CD-vel lehet Ni-MH akkut tölteni, viszont visszafelé nem kompatibilis, ahogy Te is mondtad.

-
Wallz
tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
ŐŐő ezek csak elemek..
De gondolom akkor se jó elromlanak tőle.. igaz?
Tök büdösek.. fenébe már
Mennyibe kerül a töltő? -
Igen, szedd ki, mert árthat is neki. Nem érdemes kockáztatni. Ha veszel esetleg új akkut is (mert ez nem bírta a kiképzést), akkor alacsony önkisülésűt vegyél töltővel. De ha türelmes vagy, és sok-sok oldalt visszaolvasol, akkor valaki ide is linkelt be ilyet, az sem volt rossz.
Bon3ss: Lehet, de nem vagyok benne biztos. Viszont abban igen, hogy nem célszerű a technikákat (nagyon) keverni egymással - abból még jó nem sült ki...
Wallz: Most akkor elem, vagy akkumulátor? Mert ha elem, akkor még gyorsabban szedd ki!
-
Wallz
tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hát ez épp Ni-Cd.. a fene.. mindegy.. szedjem ki nem fogja tölteni?
100% hogy nem? -
bnss
veterán
Szép estét!
Tanulni kellene...

Szia Pisztillus! Nem csak töltőáramban különböznek? Keresek egy energiaitalt - fő egészség
- aztán usgyi. -
Szia!
Van ugye a Ni-Cd és a Ni-MH akkumulátor. A Ni-MH-s töltők általában képesek mindkét fajta elemet tölteni, míg a Ni-Cd töltők nem. Remélhetőleg nem lett semmi baja... Ha még nem kezdted el tölteni a Ni-MH elemet a Ni-Cd töltővel, akkor ne is kezdj hozzá, hanem vegyél egy neki való töltőt.
Szia, Bon3ss!
Akkor tanuljál. (De csak ha jól esik.
) -
Wallz
tag
Hello!
Az baj ha Ni-mh-s elemet más töltővel töltök?
Ami Ni akármis.. -
Klemens
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Hát...igen.
Pedig azért nem egy rossz vonal ez a 120-as, csak tény, hogy sok a késés, de szerintem ez minden vonalon így van (általánosságban).venember83: Akkor szerintem sem túlzott.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy ilyen felsővezetékszakadás nincs olyan sűrűn.
A múltkor pl. egy hajléktalant ütött el a vonat hazafelé a Körúti felüljárónál. Olyan 1 másfél órát kellett ott dekkolni, mert addig senkinek semerre még a baleseti helyszínelők meg a mentők meg az ilyenek ki nem értek és meg nem nézték a dolgokat.
Meg végülis nyáron még aránylag oké, hogy várni kell, de télen a -10°-ban már nem kellemens, főleg amikor utána még a vonaton sincs fűtés. -
kem
addikt
A linkre kattintva mindenki letöltheti szupergyorsan a büntetését a prisonszerverünkről
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
A Chip mellékleteként megvolt a video, de a neten nem tudom hol lehet, "semleges áram" volt anno a Fókuszban.
-
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Magazin kosz?

-
Klemens
őstag
Tiszteletem "kollégák"!
Ha már ennyire ON és így idetévedtem, akkor ezt megosztom veletek.
Ma leesett az első hó...a Keletinél felsővezetékszakadás is volt.
Reggel a vonatom jött rendesen (05:56), de keményen az első állomásig jutottam, mert akkora volt már a sor, hogy nem engedték tovább. Ott dekkoltam, hogy legyen valami, de ismerősökkel 40 perc múlva meguntuk és úgy voltunk vele ha adnak igazolást, akkor hazagyalogolunk, az az 1 megálló nem vészes (5 perc vonattal meg kb 10km). Elmentünk igazolásért, de annyian voltak, hogy 20 percet voltunk ott és még akkor is sok lett volna hátra. Bemondtak egy vonatot, hogy jön a Keletiből, megy Szolnokra. Akkor azzal a vonattal vissza ide és kértünk itt igazolást. Az állomáson találkoztam tesómmal, neki muszály volt bemennie, Ő a 06:56-os vonathoz menti ki és 11:00-ra ért Rákosra.
Alig késtek a vonatok.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
szerintem az már túl tömény lenne...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ádyz
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
lóf@sz?

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
válasz
Pisztillus
üzenetére
kezdek akkor gondolkodni, hogy mi a lóf@sz legyen a Huszárom kezébe

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
vilmos-magdus, vaeva...

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Kit kell megdugdosni?

-
ádyz
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Persze, szigorúan csak kellő figyelemmel és amikor kevesen vannak a parkolóban.

-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
what magdusozni

--------
ádyz: remek móka, de csak óvatosan! Tavaly télen egy haver majdnem felkenődött az üzlet falára

-
-
ádyz
addikt
Szeretitek a nagy parkolókat? És a megfagyott havat? És a kettőt egyszerre?

Igazi élmény.
Holnap megint megyünk.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
mi vilmosozni/magdusozni megyünk defektbe.
if anyone interested, then..

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
ez sajátmelegítő de igen.. a tkd-n belül igen
-
VoDaFoNe
aktív tag
IIITT VAGYOOOOK!
[link]
olyan régen mutogattam magam^^
-
-
ádyz
addikt
válasz
Pisztillus
üzenetére
jolvan, leesett már.

ha szeretnék változtatni pár dolgot az egyéni pofázatomon, akkor azt lehet ugye? lenne egy javított verzsön, sötétebb bőrszín, más szemek, más színű haj.

Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Mindjárt hívom apádat !