- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #46197 üzenetére
TOTTI
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #46193 üzenetére
Hülye nem, csak bolond
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #46196 üzenetére
Megyek ebédelni.
Jó étvágyat minden sorstársamnak! -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #46194 üzenetére
a "TUTI" kifejezés szvsz jobban passzolt volna.
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #46194 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
-
bolondember
MODERÁTOR
na kérem szépen, én az utolsó 20 HSZ-ből egyet sem értettem - hülye-e vagyok?!
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #46184 üzenetére
Nem kell hozzá semmi segédprogi, wubi meg ilyenek, nekem alapból win mellé fel tudta rakni magát a 8.10es ubuntu
D-n csinált magának okosságot. Minden adat megmaradt, természetesen.
Oké ha ti akarjátok, csináljátok mással, de szerintem ez a legegyszerűbb
Bár lehet ugyanarról beszélünk? -
Tim82
félisten
Bon + kételkedem: az XP-m megérett egy újrahúzásra, és akkor már inkább tiszta lap, új oprendszer kellene a helyére. Ami a lényeg: netezni, filmet nézni, képeket tárolni, szöveget szerkeszteni, Thunderbird-öt használni tudjak rajta. Mindez megy Ubuntuval, ehhez nem kell XP. Játékra meg marad a Win az asztali gépen. Letöltésre meg helyrepofozom a lentebb említett PII Celeroncsos ócskavasat.
Az adatokat így is, úgy is lementeném.
Egyébként kipróbáltam a Wubit és nekem lassú volt és nem tetszett (igaz, nem ezen a gépen, hanem még amikor megvolt a PIII-as subnotim).
-
kételkedem
addikt
válasz
Hujikolp #46176 üzenetére
Szívesen!
---------
Tim én is azt javaslom, amit Bon írt. Ha wubival rakod fel, akkor a win és az adataid is sértetlenül megmaradnak. A telepítés olyan mintha egy bármilyen felhasználói programot telepítenél.
tildy egy segédprogram, ami a win mellé felrakja az ubuntut úgy, hogy a win és az adataid megmaradnak. Innen letölthető
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #46173 üzenetére
Mi az a a wubi?
Én ubuntut ismerek csak, amit lehet akár win alatt is telepíteni, és nem rakja fel a saját bootmanagerét.. -
Tim82
félisten
De nekem elég egy oprendszer is egy gépre. Addig úgysem cserélek rendszert a laptopon, amíg meg nem oldottam a rendelkezésemre álló ócskavasból egy letöltőgépet.
Nekem 8.04 van, lehet, letöltöm a 8.10-et.
Tildy: az a Wubi.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #46175 üzenetére
Ne mekegjetek, tehetetlen gyerekek!!
Esetleg telhetetlen, de nem kedvelem, nem szeretem.
(Lehet, ez nem kenyerem.
)
u.i.: Este leszek!!
u.i.2: Belementek egyebek, de leszedtem.
-
válasz
bolondember #46175 üzenetére
Ne tedd, mert esztelen cselekedet lenne.
-
Vamp
senior tag
Nah a fáradt agyaknak: www.faradtblog.blog.hu ilyet én még nem láttam!
-
válasz
kételkedem #46168 üzenetére
Ezek nagyon jók, köszi
-
Tim82
félisten
Már a 7.10 óta tervezem (mindig rendelgetem tőlük egyébként a promo CD-ket
), csak az riaszt vissza, hogy 1. macera az adatmentés, 2. mégis csak új oprendszer, 3. egyelőre XP alá van csak megfelelő letöltésmanager-em (rapidshare-hez), 4. ATI VGA és Atheros wlan van a laposban (mindkettőhöz bütykölni kell cseppet, még ha egyébként a Thinkpad-eket szereti is az Ubi).
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #46170 üzenetére
Tényleg így van, én is wubival ubuntuzok. Nagyon egyszerű és nekem még a hardverrel is szerencsém volt. Csak néhány egérkattintás kb 2 óra és már működött is az ubuntu.
-------
tildy: jobbulást!
-
bnss
veterán
válasz
Úgy látszik elindult egy lavina...
Tim: különcködj csak...
-
Tim82
félisten
válasz
Én Wubi nélkül fogom felrakni. Mihelyt rászánom magam, hogy mindent csontra lementsek a laptopról...
-
tildy
nagyúr
Torokfájós
Jó reggelt
-
bnss
veterán
Már Ubuntu alól írok, egyre jobban tetszik.
---Szép napot a közben érkezőknek!
-
válasz
bolondember #46162 üzenetére
Eszperentét sem kedveled, mert remek szerkezeteket lehet szemléltetned eme nyelvvel.
Jó napot kivánok
-
válasz
Winner_hun #46161 üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #46157 üzenetére
ha toy yoda, attól még lehet igazán jó
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #46157 üzenetére
na, ezt nem tudom - nem beszélek idegen nyelveket.
A halandzsa sem az, ugye?
-
válasz
Winner_hun #46158 üzenetére
Megtörtént
Szia Bon3ss!
-
bnss
veterán
Sziasztok!
---
Wubi teszt. -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #46155 üzenetére
Spanyolul meg azt hiszem azt, hogy dögölj meg.
NoLF: Á, csak egy Toyota.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #46151 üzenetére
ha franciák modnják az autó nevét, eléggé hasonlít a "merde" szócskára, mely fekáliát jelent.
Amúgy kipróbálnék egy ilyet - feltéve, ha beleférek.
-
válasz
kételkedem #46152 üzenetére
És az öntésével? Tippek, trükkök? Amit eddig tudok, kell venni granulátumot vagy mit, azt forró vízben feloldani, majd kiönteni. Csak bubis lehet, meg opálos, ezért kérdem.
(#46153) NoLF: egye-fene, odaadom egy körre
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #46151 üzenetére
jaj ne, imádom ezt a tütüt
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #46149 üzenetére
MR2.
-
Zselés gyertyaöntéssel foglalkozott már valaki?
(#46142) bolondember: milyen interjú? mész az mr1-be?
(mint Oszkón, tényleg, az a felvétel merre van, ha van?
)
(#46144) bolondember: Az első mondatod szerepelt a StarCraft kiegészítőjében, a BroodWar-ban, az egyik unit mondta, ezt inglisül, pontosabban a Protoss Corsair
És ha már itt tartunk, akkor a warcraft2-nek ez egy csít volt, örökélet mód-ra
-
Jó-na-pót-kí-vá-nok!
És eddig a mai nap:
Jah, igen, majd' elfelejtettem:
-Mi az? Kék alapon fehér T betű?
-???
-Ingyen Taxi -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #46142 üzenetére
Ne engedd, hogy bármit kihúzzanak belőled, tartsd magad!
Persze, ha szeretnéd az állást, akkor inkább mégis próbáld lenyűgözni a hallgatóságot.
-
bolondember
MODERÁTOR
szép nap ez a halálra - nem megy a svájci prokszi, így se MSN, se gtalk... :S
-
bolondember
MODERÁTOR
kellemetes jó reggelt - este 1/4 6kor interjú..
remélem nincs előre lezsírozva...:S -
ngabor2
nagyúr
én is bejöttem 5:20-ra melózni, és csináltam is a munkát, sikerült is, amit elterveztem. pontosabban félig már kész van, neki kellene esnem a befejezésének, de leragad a szemem. még egy kávét nem biztos, hogy bölcs dolog lenne inni... de az lesz mégis. dél körül hazamegyek, oszt ledöglök alszani.
-
rarri
senior tag
Sziasztok !
Szép napot szeretnék kívánni mindenkinek !
Tildy : A gályázás szó az egy vicces neve a munkának .
-
kraftxld
félisten
Remélem megérem a holnapot, igazi halal csirkéből készült az ebéd
[link] -
BlacKSouL
addikt
Nekem is eltűnt a zsibbadás, most már alhatok
Jóccak.. -
Pisztillus
senior tag
Jó éjt mindenkinek, holnap (vagy már ma) jövök!
-
venember83
nagyúr
No, megyek is aludni, nem kínozom tovább magam a melóval, pedig még max egy óra kellene és készen lennék, de akkor meg holnap mosogatórongy leszek, az meg nem az igazi. Bár így sincsen kizárva a mosogatórongy effektus...
tildy: Sokan azt se tudják, hogy miben lelnék igazán örömüket, ez is alapos indok arra, hogy az ember miért nem találhatja meg legtöbb esetben a számára leginkább megfelelő és örömet okozó munkahelyet.
Jó éjt. El.
-
Racecam
nagyúr
Azt tudom, hogy miről beszélsz, ez eddig sem volt probléma, csak azt mondom, nagyon sok embernél ez nem lehetséges valamilyen okból. Például a Te példádnál maradva, bizonyos körülmények miatt, nem elég a 20%-al kevesebb fizetés. Nyilván mindenki boldogabban ébredne, ha olyan munkahelyen dolgozna, azt csinálná, amit szeret, amit akkor is csinálna, ha nem fizetnének érte, Csakhogy ez ritkán jön össze. Örülj neki, hogy Neked sikerült.
-
bnss
veterán
No jó éjt, mára ennyi.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Enntyi hujjet sem lattam meg egyrakason, mindegyik a bornyuvajukat inzutajja atszcse-ben mio engem keres, lassa ma at is iranyittathatom:- )))
udv
neduddki
-
dragonfx
veterán
Azért 1 verdát megküldeni
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #46121 üzenetére
Igen, természetesen.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #46121 üzenetére
Okés, köszi. Akkor még lógok egy kicsit a világhálón
És a vezetéses érzéstelenítés esetén? (pl hónaljba adják és alkar középtől lefelé bénul le)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #46116 üzenetére
Kezdem érezni a nyelvem, már bizsereg, de még mindig féloldalas vagyok, és nem mozog a szám. Reggelre talán elmúlik, de lefeküdni már így fogok.
Egyébiránt ezek az érzéstelenítők pontosan hogy működnek? -
Pisztillus
senior tag
Mármint a szomszéd hangfaláé?
BlackSoul: Teljesen leállítják az útjukba kerülő idegeken az akciós potenciál, azaz a fájdalominger tovahaladását és így a fájdalomérzet kialakulását. A mellé kevert érszűkítő ráadásul nem engedi messzire menni a beadás helyétől - ezért is tart ilyen sokáig a hatásuk.
Ha tudsz, még maradj fent legalább egy órát, mert kellemetlen élményekben lehet részed (nyelvelharapás, véres nyálfolyás, stb.), tudom milyen, volt benne részem. -
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #46117 üzenetére
Nem vágyakról beszéltem hanem vágyakról ÉS képességekről ... Amit te írsz az kicsit más...
Hogymondjam: reális "vágyakról" beszélek, nem hinném, hogy ne lenne mindenkinek olyan munka, amit szívesen is csinálna, és el is tudná végezni.
Magyarán meglenne a tudása hozzá.hegyimentésben is jártas kellene legyek Ezt megkérdem síoktató barátnőmtől.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #46116 üzenetére
Vagy az, vagy hangfalak megsemmisitésére szolgáló eszköz...
-
venember83
nagyúr
Tessék másik telefont venni. Bár lehet, hogy nem azzal van a baj. Nézd el ezt az ostoba hsz-t, mintha mi sem történt volna, ok?
tildy: Sajnos nem mindenki kereshet azzal pénzt, amivel szeretne. Nagyon szívesen tanítanék síelést, de annyira nem tudok síelni, ráadásul akkor hegyimentésben is jártas kellene legyek, a magas helyektől pedig még igencsak félek. Ja, meg egyensúlyérzékem is csapnivaló. S ez csak egy olyan példa volt, ami hirtelen beugrott.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #46110 üzenetére
Meglátjuk mi sül ki belőle.
-
Racecam
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
6-kor elmentem fogdokihoz. 7-kor belémnyomtak 2 adag érzéstelenítőt, fél 8-kor szétfúrták, gyökérkezelték az egyik, kb 8 éve lyukas fogamat, de nem éreztem semmit, csak az a hülye égett szag ne lenne, meg a hideg víz a torkomban. Na és azóta úgy vagyok mint Deuce a Tök alsóban, hogy a fejlövéstől elszállt a tököm
És nyáladzva érthetetlenül beszélek
de komolyan, inkább, mint hogy fájjon az első 2 kezelés, de mikor múlik a hatása? Már kéne az arcom.. -
Tim82
félisten
'stét.
Mondtam már, hogy nem szeretem a "mintha-mi-sem-történt-volna" hangvételű telefonokat?
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #46107 üzenetére
Egy ősrégi Quantum Fireball, remélhetőleg legalább az adatokat le tudom menteni, mert egy pár évnyi kiértékelt tachográf korong van rajta (igaz, elméletileg már nem kérheti KPM).
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Racecam #46106 üzenetére
Dehogynem. Csak előtte már írtam neki, hogy gyorsan és kevés melóval teljen. Ez csak annak a megerősítése volt.
És ha jól tudom, akkor szalag mellett dolgozik. De ha nekem most jó egy kicsit (mert szabin vagyok), akkor szeretném, ha mindenki másnak is az lenne. Én már csak ilyen vagyok...Bon: Milyen winyó a beteg?
Vénember: De csak akkor, ha úgy csinálod, mint Ben Hur - azaz időnként átülsz a másik oldalra is.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Pisztillus #46104 üzenetére
Gályázni ment, nem figyelsz?
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #46104 üzenetére
Szia!
Elhoztam csak a HDD-t, viszont itthon is csak fél konfigok vannak, notebookra meg nem tudom rádugni, holnap reggeli mulatság lesz kideríteni, hogy mi a gondja a HDD-nek.
-
rarri
senior tag
válasz
Pisztillus #46098 üzenetére
Köszönöm!
Egy fogtömésem van, ami azt hiszem hogy az. Lehet, megnézetem.
Most rohanok dolgozni, jó éjszakát neked, és mindenkinek !
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO