- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz
(Kolombusz) #49599 üzenetére
Én most ettem, de nem volt jó a szenya
-
(Kolombusz)
veterán
Éhes vagyok.
-
FehérHolló
veterán
\o/
_o_ _o/ \o/ |o| \o/ \o_ _o_
-
NoLF
veterán
egy kicsit szerelmes lettem...
-
FehérHolló
veterán
Épp életem első önálló sütijét csinálom.
Kakaós piskóta, kakós-meggyes vajaskrém, csokimáz/csokiöntet.A piskóta elég jók sikerült a körülmények ellenére. Dupla akkora volt a tepsi széltében, mint amekkorára szükség lett volna, trükközni kellett. Most a vajaskrém készül. Ki fogok futni az időből, mert hétre el kell készülnie, de a máz legalább 3 óráig "szárad" hűtőben.
-
Integra
titán
-
zolynet
veterán
ebéd utáni pkr, vesztek mint a büdösszar, de lagalább lapot sem kapok
-
NoLF
veterán
na, mégsem rossz ez a munkahely annyira. télapó alkalmából egy söri lecsúszik
-
bolondember
MODERÁTOR
ebéd megvolt, de sajnos az alvás ma kimarad... :S
legalábbis estig semmiképpen sem
-
Jamby18
senior tag
A napokba(nagy unalmamba) akarok összerakni,1kis közép hangszórót,magammal szembe szeretném felrakni centernek,kis doboz formájú hangfalba, az volt(lenne) fontos ne legyen benne magas,nem szeretném ha megfájdulna a fejem 1 harsogó csipogótól,sajnos kis hangszórókba is beleépítik manapság koax néven.helyhiány miatt kis kocka alakú dobozkákat építettem,valakinek lenne esetleg ötlete,hangszóró típusra,egy ötletem már lenne márkát nem írok cska ennyit,hogy M*C a márka és Voodoo széria ami tetszik 10,12,13cm hangszórók jöhetnek szóba,ha valaki tud segítsen,ötletelni. doboz méret szél:19cm,mag: 19,5cm ebbe a voodoo be is férne,de nekem drága érte a 12k.
-
Jamby18
senior tag
válasz
norbalia87 #49579 üzenetére
Ilyenre ne is gondolj!!!!
Buszvezetésre visszatérve, nem is az lenne a baj,hogy mennyi az annyi,mert össze lehet szedni,csak ha megcsináltad,sikerüljön munkát is találnod,ne legyél stresszes,hogy odazársz valakit,a forgalomról már nem is beszélve.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #49578 üzenetére
-
norbalia87
tag
válasz
philoxenia #49576 üzenetére
HAt igen ez eleg erdekes ugyanis meg altalanos suliban helyesirasi versenyre is vittek, de kozepsuliban valamiert kemenyen elkezdett romlani az irasom egyszeruen nem tom miert. Pl a j-ly az mostanra nagyon pppfffffff nem tudom miert.
Lehet, hogy van valami nem oda illo az agyamban -
norbalia87
tag
válasz
philoxenia #49576 üzenetére
Hat elegge emelkedtek az arak
En emlexem anno amikor Akorlatozottbol csinaltam talan 2100 huf volt egy vezetes amikor felment x forintal a benzin ara jon az oktato, hogy egy vezete 2300 mert fentebb ment a benzin ara
philoxenia:
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
norbalia87 #49572 üzenetére
Ott drágább.. az előbb nem olvastam vissza, hogy debreceni...
Norbalia: tavaly , kellett....
-
Jamby18
senior tag
Ez elég durva azért,mit kell megcsinálni,hogy az lehess!!!!!! pénzt meg nem is említem norbalia a B már megvan.
-
norbalia87
tag
válasz
philoxenia #49570 üzenetére
Na jo de ez budapesten van nem debrecenben. Baaaar ha ennyire szereti a buszt akkor minden nap felbuszozhat az oktatasra
-
Jamby18
senior tag
válasz
philoxenia #49570 üzenetére
Köszönöm!!!
-
Jamby18
senior tag
1 elég egyszerű kérdés,mivel nem dolgozom,mert semmi nincs a városba,gyerekkori álmom--hogy lehet az ember buszvezető???? D-s jogsi és?????még mi?? valaki segítsen!! ötlet!!!
-
norbalia87
tag
Hat akkor ezek szerint en beolvadtam a rendszerbe
A chipsben inkabb a csipos chipsz ill. a hagymas de azokat ezert a 2 iz miatt veszem ill, tetszik maga az az erzes, hogy ragcsalok
A haztaju kusban annyi szerencsem van, hogy a szuleim ill nagyszuleim videken pecoznak, igy van hazi pipi il. hazi coca hus
Igaz a sertes hust szinte egyaltalan nem szeretem. Egy-ket reszt kiveve.
Erdekes, hogy tenyleg van egy iz ezekben a gyors kajakban, amit mindegyikben keresek, akkor mar megvan az is, hogy mi azNem lehet kulon natrium-glutamatot venni? Ilyen egy kilos kiszereles vagy hasonlo
-
Jamby18
senior tag
Jut eszembe,ha már ON topic, ki ír Debrecenből??
-
NoLF
veterán
hm, el kellene adnom a laptopom és venni egy másikat?
jó árak vannak.
-
Jamby18
senior tag
válasz
norbalia87 #49553 üzenetére
Chipsbe is ilyen anyagokat tesznek,hogy vegyed,egyed, ízfokozóknak hívják ezeket!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
nem igazán függőség, csak azt az erős ízt szokta az ember hiányolni, amit a nátrium-glutamát okoz (MSG).
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
erdekes en a haztajiban nevelt hussal vagyok igy:- )))
udv
neduddki
-
norbalia87
tag
Zacskosleves
Ha mar itt tartunk, elkepzelheto, hogy ezek az erdekes etelek pl: zacskosleves, konzervkaja tartalmaznak olyan anyagokat amik fuggoseget okoznak? Ugyanis sokszor kesztetest erzek, hogy ilyen es ehez hasonlo kajat egyek. Egyszeruen ezt kivanom, es enyhe elvonasi tuneteim vannak, ha nem valami hasnlo kajat eszem
-
ngabor2
nagyúr
grillezett csirkemell, párolt ananász
-
NoLF
veterán
Zöldséges szárnyashús rizottó
-
Jó ebédet kívánok mindenkinek (mézes-mustáros hús, rizs)
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #49547 üzenetére
Szia!
Ne tudd meg, mi van itt... Az oroszok ehhez képest szinglinek hatnak... Ráadásul igen magas a KMK* aránya is...
KMK: Kergemarha kór
Tope: Jó étvágyat!
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #49546 üzenetére
A patikában sok az ügyfél?
A mostani idő kedvez a takonykórnak...Pár napja rengeteg ügyfelünk van (bér, gyes, csp, támogatás stb), tegnapelőtt még ebédelni sem tudtam menni.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Racecam #49537 üzenetére
Szia!
Előtte egy adag C-vitamin, forró tea, meg valami torokbirizgáló. Mihamarabbi jobbulást!
NoLF: Épp ezt néztem én is, hogy Te vagy a fekete bárány? Egy kétmagos procival, 1 vagy 2GB RAM-mal szerelt lapos Vista-val sem egy nagy összeg, anélkül meg még olcsóbb, ha úgyis linuxozol. Nem értem ezeket a kapitalistákat...
-
NoLF
veterán
válasz
ngabor2 #49543 üzenetére
a többi része se mai gyerek, de a savage4 miatt még inkább hátrányos helyzetű a konfig. a csirkét meg sok szarral teletömködték már, lehet hogy pár csomag összeakadt... valszeg le lesz takarítva, aztán újratéve vmi más. remélem a szarjaim és beállításaim megmaradnak... de nem értem miért nem lehetne megdobni egy tököm 100rongyos lapival... mindenki másnak winfos van, csak nekem linux, szívok is rendesen...
-
-
NoLF
veterán
heh, egyre többször és kétségbeejtőbben esik össze a csirkém (sabayon linux)...
mondjuk nem ártana egy normális gép sem, bent mindenkinek dual core laptop van, nekem meg fekete bárányként 2500+ barton savage4 és 512 ram jutott egy csodás pcben... -
norbalia87
tag
Azta most tudtam meg a forumnak koszonhetoen, hogy ma december5 akkor pentek van es holnap jon a hetvege, na meg a a jo oreg Mikloska.
-
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #49535 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #49530 üzenetére
ó, kicsi és védtelen vagyok én ahhoz, h megvédjek bárkit is...
-
FehérHolló
veterán
Ez a mai nap is egész jó.
Mi van mostanában, semmi epe, csak méz? -
Tudom, hogy van külön poltopic, a moderátorok majd átraknak, ha szükséges, de úgy érzem, ez épp a politikától megcsömörlötteknek is fontos lehet: aláírásgyűjtés a képviselői költségtérítés elszámoltatásához.
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #49525 üzenetére
hát mi, hát mi... a 21. század pin@ja.
-
Thrawn
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #49518 üzenetére
Izé, és le is hugyozzuk a sírját, hogy jó humusz legyen.
-
csapos2
addikt
Há' ki ne nyírjátok már az Öreget!
-
Racecam
nagyúr
Tudtam, hogy számíthatok az együttérzésetekre.
(Csodálom, hogy nem akart senki felgyújtani, úgy kisebb helyet foglalok el....)
tope: Ők pillanatnyilag foglaltak (búcsúzkodunk), de megnézem mit tehetek.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
A Dunába mer az ócsó.Hiába na gazdasági válság van
-
kételkedem
addikt
válasz
Nagggyon gonosz
-
Racecam
nagyúr
Már nem is szólok semmit.
Még ma este, az utolsó erőmmel, megteszem a kötelességemet, aztán lemondok.
Egy csendes helyen, platánok alatt temessetek el... -
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #49514 üzenetére
az nem jó... magas ember nagyot esik.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #49509 üzenetére
a kis optimista
én is remélem amúgy.
-
bolondember
MODERÁTOR
szép jó nagyot mindenkinek!
TALÁN ma nem lesz eső..
-
Boldog mityulás napot előre is
és
UI: Ha sok a kép akkor nyugodtan linkesítsétek (illetve ha vmelyik közszeméremsértő, akkor kéretik töröltetni)
-
Tim82
félisten
válasz
Winner_hun #49503 üzenetére
Nehogy megrontsd Tbs-t.
-
NoLF
veterán
hó de álmos vagyok. gyere kávé, belembe!
Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest