- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83 #48897 üzenetére
Önzetlen vagyok...
-
Racecam
nagyúr
Ja, ez most a kipróbálós verzió, 1950 Ft.- és 500 MB korlát van. De 30 napon belül visszaadható és én vissza is adom, mert csak kíváncsi voltam, milyen. (Igaziból egy bombázó ügyfélszolgálatos csaj beszélt rá, jót tettem vele.
)
u.i.: Havi 6K-ért van forgalmi limit nélküli 1 év hűséggel.
-
Bubu79
addikt
válasz
Thrawn #48892 üzenetére
Mázli, hogy nem a sajátom - biztos, hogy hajamat tépném ( azt a három szálat, ami még van )...
Mindegy - a rendszer fent van rajta ( giga nagy élmény pendrive-ra XP telepítőkészletet pakolni ), megy a net, van rajta őrző-védő-támadó program a rosszfiúk ellen, úgyhogy viheti a gazdája - le is lett tesztelve.
Egyszer régen megfordult a fejemben, hogy kéne egy ilyesmi csöppség nekem - de szerencsére nem ruháztam be rá
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #48891 üzenetére
mivel nekem is meló lesz, ezért jó éjt mindenkinek.
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79 #48882 üzenetére
nálam alapfeltétel volt a tapipad. pl. ordoitól azért nem vettem meg az x60-at, mert csak pöcökegér volt hozzá... lett inkább egy sl300. utána már megbántam, mert az x60 sokkal könnyebb, és érintőképernyős.
nekem se pálcikaujjaim vannak, de valahogy mindig sikerült megtalálnom a gombokat. a képernyőméretet meg lehet szokni, 7"-on filmet is néztem a vonaton.
ilyenen netezni? simán. meg youtube-ot nézni. volt rá példa, hogy kimentem "vidéki birtokaimra", ahol az egyetlen net-lehetőség a gprs volt. ment vele rendesen, tépett vag 6k-val
no úgy fórumozni, az szép volt. akkor nem moderáltam inkább.
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Szép estét szeretnék kívánni mindenkinek!
Csak üdvözölni jöttem benneteket, sajnos nem érek rá. Vigyázzatok egymásra, és a lényeg :
Peace and love !
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #48880 üzenetére
Ízlések és pofonok - nekem az idegeimre mászott a kütyü ez alatt a pár nap alatt, míg boldogítottuk egymást
Nem tudom Ő hogyan csinálja, de az én tompa ujjaimmal egyszerűen kezelhetetlen a jószág - ráadásul nemis esnek kézre a gombjai
Na mit mondtam - javíthattam a hsz-t, mert még a space-e sem emberi léptékű...
kételkedem: nEEEEEm hiszem, hogy csak ASUS-ék termékére lenne jellemző az, amit leírtam, hanem a kategóriatársak ishasonlóan emberbarátak lehetnek
A tapipadot már nem is említem - azt a notiknál is gyűlölöm -
bnss
veterán
válasz
kételkedem #48879 üzenetére
Ne tedd, rémálmaid lesznek. Nem szeretném, ha nem aludnál, elég, ha csak én nem alszom.
Bubu: nekem is hasonló a véleményem, egy pozitívummal bír számomra a netbook család, az a súly. Egész nap nem jó cipelni a 15,4"-os noteszt.
---
További szép estét!
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #48878 üzenetére
Pedig ng2 elégedett felhasználó, most akkor vonjam le a konzekvenciát?
Bon3ss: Hát most mit mondjak, nem egy kockalada, az biztos... De nekem tetszik, ha belátható időn belül szükségem és pénzem lesz kocsira, akkor egy ilyen lesz (kombi vagy szedán, mindegy), vagy egy finom 145-ös.
mod: Miért csak a prohardver esetén van nekem folytonos network timeout?
-
-
Bubu79
addikt
Nnnna - mostanra lett teljesen biztos, hogy a netbook kategória nálam soha a b....s életben nem fog labdába rúgni...
Kicsi a billentyűzete, akkora a monitora, hogy lassan megvakulok, úgy koncentrálok, hogy lássam mit ír, és amúgy is: az egész Q7-es audival mászkáló, üres fejű szőke pláza3,14csáknak való - akik használni nem akarják, csak villantani akarnak a slusszkulcs mellett vele
Elégedetlenkedő perceinket hallották, leülök magamtól is
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #48876 üzenetére
Nem egészen. Ez a kombi nem lett valami szép (hozzáteszem egy kombivan sem szimpatizálok igazából), a sedan változatból az 1,9JTS annál inkább.
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #48870 üzenetére
Kombinatorika, valószínűségszámítás, mátrixok, gráfok.
-
Racecam
nagyúr
Pannon net:
-
Thrawn
félisten
válasz
Na tessék, most megéheztem, pedig nemrég ettem
Valamit én is hallgatok, tetszik, csak fogalmam sincs mi az, így nem linkelem be
-
ngabor2
nagyúr
válasz
jó kis diétás kaja
egészségedre.
-
kételkedem
addikt
válasz
máyköl #48869 üzenetére
Jajó
Rántott sertés karajt, tormalevélbe töltött darás "káposztát" és gesztenye pürét ettem, most Iron Maident hallgatok, mert megérdemlem
Bean: mi a házi témája?
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #48865 üzenetére
Szia!
Lehetne szebb is, szívok az egyik házifeladatommal, amit ma estig le kell adnom, és még lenne mellette bőven mit tanulni.
Azt hiszem ma sem alszom vagy csak egy kicsit.
-
-
bnss
veterán
Szép vasárnap estét ON topic!
-
Tim82
félisten
válasz
kételkedem #48862 üzenetére
Felidézve a sztorit, ne sajnáld.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
venember83 #48860 üzenetére
nem nem lenne inkompatibilis... megéltem.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #48857 üzenetére
kivágott diófa nincs. szakértő az van. olyan is, aki nem volt még olyan részeg, hogy a gombák latin nevét ne tudta volna
Kolombusz egy életre megjegyezte tőle, hogy nem szereti a pedofilokat
kételkedem: tavasszal mifelénk lehet kapni oltóanyagot, kimérős, idén valami 3k volt kilója. 3 méteres nyárfarönköt oltottam be kb. 15dkg-val, idén már termett is 3x... nem keveset.
-
kételkedem
addikt
válasz
ngabor2 #48856 üzenetére
Számomra új információ, azt gondoltam, nem él meg rajta.
Pedig:
"Számításba jöhető fafajták:
Az akác és tűlevelű fajták kevésbé alkalmasak, annak ellenére, hogy természetben mindegyiken előfordul laskagomba, igaz , más-más gyakorisággal. Az almatermésűek -különösen a dió- kedvelt táptalaja a laskagombának. Megfelelőek még: bükk, nyár, fűz, csertölgy, gyertyán, szil, hárs, gesztenye és még több más faj is. Néhány fafajtán ugyan megterem, de a terméshozam kisebb más fajtákhoz képest. pl.: cseresznye, szilva, kőris, éger."
forrásNekem most van jó néhány dió rönköm, már csak oltóanyagot kell vennem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
kételkedem #48852 üzenetére
a diófán nevelt laskagomba aszongyák különösen finom. először azon csodálkoztam, hogy a dión egyáltalán megmarad, de ha azt mondják a hozzáértők, akkor kénytelen vagyok elhinni. kár, hogy nincs a közelemben ilyen.
-
(Kolombusz)
veterán
Egy weboldal mely megváltoztatta életszemléletemet: Stallone magazin
-
NoLF
veterán
micsoda mocskos idő van...
-
ádyz
addikt
válasz
kételkedem #48852 üzenetére
Annak tökéletes.
-
nike_
addikt
válasz
kételkedem #48846 üzenetére
De, a fa megsérült.
-
válasz
Szia!
Szép kis meló, gratulálok!
KrómX: Gondolom azért, mert már elöregedett, javarészt elszáradt, vagy egyszerűen útban volt. Meg ha jól tudom, a farontó lepkék is szeretnek megtelepedni benne.
Nike_: Szia!
A fa nyolc napon túl sem gyógyítható sérüléseket szenvedett. Vagyis osztódással szaporodott. -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #48848 üzenetére
Megvan mindenem, simán!
--------
krómX: a fő ok az volt, hogy megunta a gazdája. Ha tovább nőtt volna, akkor komolyan veszélyeztette volna a körülötte levő melléképületeket. Van még egy, de azt lehet hogy nem fogom elvállalni, mert teljesen ránőtt egy palával fedett disznó ólra. Nem tudnám sem kidönteni, sem legallyazni, amilyen szerencsém van porrá zúznám a disznó ólat.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tudsz még 10 sört kérni a zajos kocsmában?
-
ChromeX
addikt
válasz
uh az szép kis feladat, grat.
miért kellett kivágni? -
kételkedem
addikt
válasz
FehérHolló #48844 üzenetére
De rég hallottam ezt a zenét!
--------
Üdv ON népe!
Ma reggel úsztunk az uszodában, majd ki kellett vágnom egy öreg diófát, amely egy udvar közepén állt, körbeépítve mindenféle melléképületekkel. A hagyományos döntés lehetetlen volt. A törzset le kellett csonkolni, majd a kb 4 m-es törzscsonkot már ki lehetett dönteni. Adrenalin volt bőven! Motorfűrésszel vágni fenn a fa tetejében kapaszkodás nélkül...
Szerencsére sikerült megoldani úgy, hogy senki és semmi sem sérült meg. -
válasz
FehérHolló #48844 üzenetére
Köszi, ez most jól esett!
-
FehérHolló
veterán
Egy kis zene azoknak, akik szeretik az ilyesmit: [link]
-
válasz
Pisztillus #48841 üzenetére
Asus noti: Rálestem a weboldalukon, de ilyen gyorsan csak X50C-t találtam. Viszont annál a Fn+F2 kombináció kapcsolja ki-be a wifi-t. Viszont itt - miután kikeresed a notidat - azt írja magáról (ez már X50N), hogy driver and application - lehet, hogy ebben van az a kis progi, ami fogja a Fn+F2 lenyomását?
Ngabor2: Az a baj, hogy a dokik itt is Augmentin-nel kezdik a rohamot a bacik ellen. Ezzel csak azt érik el, hogy az amoxicillin is hamarosan a vegacillin sorsára jut - egy jól szituált baci egyszerűen kiröhögi.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #48841 üzenetére
valeriana-t adtam neki. a másikat nem ismerem, pedig lehet, hogy azt is mi gyártjuk. a komló is jó nyugtató/altató, de azt inkább enyhén erjesztett szűrtleves extraktként szeretem bevenni
mifelénk a dokik rögtön Augmentint írnak fel ilyen fertőzéseknél, ami lehet, hogy kezdetnek kicsit durva.
-
Sziasztok!
Thrawn: Amit ngabor2 adott, az valószínű, hogy a Valeriana vagy a Cirkulin Valeriana (komlóval) volt. Próbáld ki a Sedacur Forte-t vagy a Sedatif PC-t.
Ngabor2: A Maripen létezik még, sőt van belőle erősebb változat is Maripen Extra néven. A Vegacillin-t vonták ki a forgalomból.
Dilikutya: Ezen is külön gomb kapcsolja ki-be a wifi-t? Vagy Fn+gomb kombináció? Esetleg hozzárendelt program, mint egyes FuSi gépeknél?
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #48827 üzenetére
húha
-
ádyz
addikt
válasz
venember83 #48831 üzenetére
Érdekes.
De rájöttem, miért van de ja vu-m.
ngabor2: Bezony, még forgalomban van.
-
venember83
nagyúr
"A hagyományos elképzelések szerint az okozza, hogy az egyik szemből néhány ezredmásodperccel előbb érkezik a látott kép az agyba, mint a másikból. A leedsi egyetem emlékezetkutató csoportja hipnózissal sikeresen előidézte a jelenséget. Ugyanez a kutatócsoport beszámolt egy vak emberről, aki szintén átélte a déjà vu-t halláson, szagláson és érintésen keresztül. A vizsgálatoktól azt várják, hogy jobban megértsék a memória működését. Chris Moulin brit kutató és csapata szerint az emlékezet pillanatnyi zavara okozza. Egyik sem egyértelműen bizonyított tudományos magyarázat, sokan ezért a vallásban keresik a választ, mint például a reinkarnációban."
-
ádyz
addikt
De ja vu-m van, de nem tudom miért.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Thrawn #48824 üzenetére
ja, ha úgy nézzük, akkor igen
egy órája nézegetek raid-kártyákat, de olyat nem találok, amilyen nekem kellene.
most sajnálom, hogy nem a ds4 lapot vettem meg annak idején, hanem a ds3-t. azon volt másik pcie16x csati. most milyen jól jönne, az összes pcie-s raid kártya pcie4x-es...
a lexebb, hogy pár ezressel lett volna drágább.
-
ádyz
addikt
válasz
venember83 #48827 üzenetére
Kár, hogy még nem vezetheti...
-
TexT-BoY
addikt
Kaptam egy szalon állapotu ezeröcsit a nagypapától, remélem ha már a kezemben a jogsi jó társam lesz
.
-
Dilikutya
félisten
Mi lehet a gond? Asus X50N notebook, 1 hónapig tökéletesen ment, Windows Vista volt telepítve. Állítólag a múlt héten valamikor elszállt a wifi. Elég leharcolt állapotban találtam a rendszert, még a lomtár ikonja is eltűnt, gondoltam, benyeltek valamit. Érdekes módon maga az adapter az eszközkezelőben megvolt rendesen, az egyik wlan miniport volt felkiáltójeles. Újra raktam a Vistát, most az eszközkezelő szerint minden rendben, de továbbra sem lehet bekapcsolni.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Látom megint "mozgalmas" volt az éjszaka.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Thrawn #48815 üzenetére
minek adtam neked a bogyókat, ha nem szeded? ha utánaolvasol, akkor láthatod, hogy a mellékhatása az, hogy álmosságot okoz. ez egy olyan nyugtató/altató.
ja, és túladagolni se lehet, a felesleg max. átmegy rajtad, és a macskák szeretni fognak
a mellékelt tájékoztatót elolvastad?
majd ha előkerül a gyógyszerészünk, akkor majd meg kell kérdezni, mit ajánl.
-
nike_
addikt
Jó reggelt.
-
Tim82
félisten
Tök szép ez a ködös budapesti hajnal-előtti-késő-éjjel.
Viszont én is megyek aludni, mert nem sokat aludtam eddig.
-
(Kolombusz)
veterán
Asszem lassan lefekszem aludni.
-
NoLF
veterán
á
-
Winner_hun
félisten
válasz
philoxenia #48192 üzenetére
-
deniro2
senior tag
válasz
TexT-BoY #48797 üzenetére
Nézd, semmi nem indokolhat ilyesmit, tök mindegy ki, kivel vagy kivel nem megy haza, kivel ismerkedik, etc. Eleve simán hülyeség egy gyereken számonkérni azt, hogy nem vágja ezt a sok szemét szart ami körülveszi... Hagyjuk ezt a mindenki saját sorsa kovácsa dolgot ilyen aspektusban, mert kőkemény faszság.
Én azt gondolom, hogy -bár nyílván utópia- az első lépés, hogy majd valamikor 2500-ban egy kulturált világban élhessenek az emberek, hogy nem megyünk el az ilyen dolgok mellett és főleg nem kenjük az áldozatra a felelősséget.
Az meg, hogy ki milyen családban nő fel ritkán választható opció. -
TexT-BoY
addikt
Mivel váltottunk
Nem.
Race: én is 3 nővel élek
megértelek, de körülbelül 100%osnak vélem hogy a te lányaid nem lesznek hasonló helyzetben soha. Ebbe már ne menjünk bele,én bizom a te apai ambiciódban, és ha jól bizok akkor baj nem lesz
.
szoval most pont.
Venember semmit. De a "magának kereste a bajt" az hejtálló, most a szülők kétségbe eséséröl szóló cikkeket várom már csak, de ez tényleg már egy uj fejezet, ragaszkodjunk ahhoz amit race, kért, de ha gondolod privátban szivesen kifejtem.
Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest