- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
Sziasztok! Napsütötte, szélfútta, szétfagyott jó reggelt mindenkinek!
Itt a patikába is belefagyott az ész mindenkibe, mert nem talál utat a megvalósulásig... Ez a mai nap sem marad el "brutalitásban" a többitől...
Ez a HPL1908w monitor (19", 16:9 képarány, 1440x906) brutális. Kár, hogy nem az enyém, csak beállításon van nálam a gép...
-
Bubu79
addikt
Pálinkás gyóreggeltet!
Igaz - hideg van, találkoztam egy rakás pingvinnel az utcán és bejelenetkezett az unokatesóm is - itt "nyaralna"
-
Csyppa
senior tag
válasz
kételkedem #47195 üzenetére
de ha egyszer nem teheti...
-
Thrawn
félisten
válasz
kételkedem #47195 üzenetére
Bizony, még jó, hogy az X-szárnyút már régebben feltöltöttem fagyállóval
-
kételkedem
addikt
Didergős idő van, aki teheti maradjon ágyban!
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #47192 üzenetére
Nem, az előbb is a másodikból derült ki, csak beleraktam a zárójeles kiegészítést
De megyek aludni inkább, jóccak
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #47189 üzenetére
Én meg akkor megyek szalagavatóra (nem, nem sajátomra, a következő mondatban majd kiderül az is, hogy kiére) és ünneplem a névnapom. Meg Ági húgának a szalagavatását.
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #47171 üzenetére
De jó, december 13-án van a névnapja! (egyedül a Luca napot jegyeztem meg a Mikuláson kívül)
-
NoLF
veterán
-
Racecam
nagyúr
Érdeklődés hiányában, nyugszik.
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló #47177 üzenetére
Döfd le Te is, az szokott használni.
Rakjunk fel egy számlálót a főoldalra? -
FehérHolló
veterán
válasz
Racecam #47175 üzenetére
Egy a sok közül, akit sikerült elég komolyan megsértenem, de az egyetlen, aki emiatt szívbe döfött.
Minden esetre holnap (=ma) fel kell keresnem, hogy kiderítsem, hogy miatta van-e ez így, vagy más a gond és esetleg elkezdhetem számolni a hátralévő napjaimat (a számláló nem 25k-ról indul). -
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló #47171 üzenetére
Te egy érdekes és ritka madár vagy...
-
FehérHolló
veterán
Vagy beteg vagyok, vagy hülye, vagy mindkettő.
Öt napja megint keresztezte az utamat a kedves entitás, akit Lucának hívnak. Négy napja meg olyan tüneteim jelentkeztek, amiről az orvosok lehetséges diagnózisa alapján már meg kellett volna halnom. (Nagyon magas láz, nagyon magas vérnyomás, bal tüdőmet nem tudtam használni (már szerencsére csak szúr), napi 12-16 órát alszom és olyan erős fejfájásom van, hogy semmivel nem lehet csillapítani (morfiumot még nem próbáltam) és majd szétreped.) Diagnózisok: érgyulladás, vagy komoly agydaganat, esetleg előrehaladott szívburokgyulladás. Jobbik eset, ha pszichikaiak a tünetek, de arról meg akkor a Luca tehet. Ez utóbbin sem lehet sajnos segíteni. -
NoLF
veterán
na persze, kössetek belénk...
-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia #47083 üzenetére
Szia Süsü!
Az nem olyan...
Sörösrekesz: Könnyen beszél, akinek mindegy mikorra ér be a munkahelyre. ;-]
-
Pisztillus
senior tag
Jó éjt mindenkinek! (A patika bezár mára...
)
-
rarri
senior tag
-
dragonfx
veterán
-
NoLF
veterán
válasz
dragonfx #47139 üzenetére
hát gyere bkv-val azzek... mi még itt leszünk egy darabig, bár bolondék már mennek épp. itt beszéltük meg az on topikban, nem volt privi, nincs külön topic.
yetike: azt ne mondd, hogy pár ezer forint tántorít el attól, hogy találkozz velünk... még mindig nem késő elindulni.
dragon: 2ig van nyitva. laptopoom van, még 2 óráig tart ki az akksi.
milyen buliba nem tudsz innen eljutni? a központból bárhova el lehet menni... tildyék mennek holnap valami goa buliba, én már hazamegyek kecskemétre.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Na én is megyek.. holnap verseny..
Vasárnapra meg kell az erő Mercuryhoz..(L)
Jóccaka -
dragonfx
veterán
vazz hát az mikor volt...van topikja vagy csak itt privikbe lezsírozzátok egymással???
Szerda: 3x4cl Tequila 999Ft
Csütörtök: 3x4cl Jagermeister 999Ft
Péntek: 3x4cl Aszútörköly 999Ft
Szombat: 3x4cl Aszútörköly 999Ft
Vasárnap: 3x4cl Mézes Barack 999WTF!!!!!!!!!!
lehet elcsuszok kocsival ide....ja de akkor nem....900é tequila sunrise???1300é long island??..na ezta helyet holnap megsasoljuk before gyanánt szerintem....csak megint kéne ugy 5 csaj társaságnak....
yetike>>gumimaci lettél???
-
Pisztillus
senior tag
válasz
philoxenia #47136 üzenetére
Jó éjt Neked is!
Holnap szintén meló... No, de valamiből élni kell...
-
NoLF
veterán
válasz
dragonfx #47133 üzenetére
mikor itt voltál vmelyik este a topikban, neked is lett szólva arcosharcos...
itt vagyunk a serpa klubban.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Holnap meló....
-
nike_
addikt
Na én mentem.
Gud báj!
(Olyan hangnemben mint Lelkes Emese az egyik bp bankos reklámba, amikor angolnak álcázza magát, tudjátok
)
-
dragonfx
veterán
de fini eza téliszalámi..
hol vana sördélután???
..vazz nem szóltatok vagy van topikja...??
pár heineken elfért volna
-
Thrawn
félisten
válasz
Pisztillus #47126 üzenetére
Csokiról jut eszembe, hol lehet a Télapó?
Megint hosszú napja van?
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #47004 üzenetére
te miért is nem vagy itt egyébként? és Bubu, te miért is nem vagy itt, ha már délután itt taliztál a júzerekkel egy sarokkal odébb?
-
Thrawn
félisten
válasz
Pisztillus #47122 üzenetére
Nem tudod, hova tettem a..a.. a mit is??
-
VoDaFoNe
aktív tag
Jajj.. emlékeztek mg rám?
-
nike_
addikt
válasz
Pisztillus #47069 üzenetére
Férfi melltartó 8-)
-
bnss
veterán
Itt kisebb fajta szélvihar van dörgés/villámlás kíséretében.
-
NoLF
veterán
válasz
philoxenia #47106 üzenetére
a kép se nagy meg a sör se
jó itt a wifi, csak a notim nemtom meddig fogja bírni.
van krigli mondjuk, lehet, hogy a következő az lesz
-
NoLF
veterán
válasz
philoxenia #47104 üzenetére
tim is befutott, nagy baj már nem lehet
-
NoLF
veterán
na tildy, wertzzui és Esmein meg szerény személyem már itt vagyunk, fogyasztjuk a fogyasztanivalót
-
bnss
veterán
válasz
philoxenia #47091 üzenetére
Nem hajthat senki sem az úttestre? Nem is rossz, egyben "ügyességi" verseny is - persze az út tulaja biztos örülne a padka maradványainak.
-
NoLF
veterán
nem az efféle képességeidet vonom kétségbe, hanem tisztában vagyok a hely adottságaival, valamint a mai este telítettségével. sokat kellett pedáloznom, hogy tudjak asztalt foglalni, mert elég kemény teltház lesz elvileg. persze ha 8 körül mindenki befut, akkor még lehet széket lopni, de ha a mellettünk lévő asztalok le vannak foglalva fix főre (márpedig le vannak) akkor azt később vissza kell adni... bár szerintem a 10fős asztalunkat nem töltjük meg majd mindig, legalábbis remélem nem kell ácsingóznia senkinek
igazándiból senkiről nem tudom hogy hol lakik, csak tippeltem, hogy a központba bejutni nem olyan gyors dolog, persze ha valaki a kék metró vonala mentén lakik, akkor nem tészta.
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest