Aktív témák
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
tibi666 #33396 üzenetére
Ideges vagy? Én asszem most legszívesebben öngyilkos lennék, nem elég, hogy a drága főnököm az új vízcső helyét ásatja velünk (amúgy épületvillamossági nagyker), a mai nap beszart a szifonom alsó sora, ugyanez volt a hibája 3 hónapja, a javítás kb. 40k, a garancia kerek 1 hete járt le.
Mindig is utáltam a használt cuccokat, ezentúl végképp megpróbálom elkerülni őket. Erre a fosra nem költök többet, ha nem csinálják meg ingyé inkább eladom alkatrésznek és veszek egy régi se-t. Nemokos telóban nekem az vált be legjobban, és azt hiszem nincs szükségem okosra, hiába használtam minden nap a wifi-t, jól jön a navi is, de nem életbevágó egyik sem...
A lényeg tehát, hogy a köcsögmunkát is velünk csináltatja a boss(i), és ~100 ezer forintom ment el a semmibe a szifonnal. Eddig a kedvenc napom a mai 2010-ben. -
Matthewsz
aktív tag
válasz
venember83 #32517 üzenetére
Ez mind véletlen jött össze a népnek, vagy már csakazértis ezt irkáljátok?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- És milyen illatú legyen a készülék?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest