Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Zoolee19: Egy Biztonsági őr kalandos útja 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
válasz
Dany007 #18020 üzenetére
Ez csak azt bizonyítja, hogy jól választottunk. Nem mondom, hogy a jövőben esetleg nem követnek el hibát, ez mindannyiunkkal előfordul, de tény, hogy ügyesen kezdtek hozzá.
Egyébként nem akarom megkerülni a kérdést, van "moderátori alapelvek", amit a régiek kívülről ismernek (remélem, mert én írtam), az újak pedig, gondolom, már szintén.
u.i.: És természetesen beszélgetünk is számotokra láthatatlan csatornákon.
-
kételkedem
addikt
válasz
Dany007 #18020 üzenetére
Szomorú, hogy nem nézel ki annyi élettapasztalatot, szakmai tudást és rátermettséget egy moderátorból, hogy önállóan tudjon dönteni adott esetben.
Moderátort nem a néhány napos újoncok közül választanak többnyire. pl ollie lett friss mod, aki 2372 nap alatt kb 20k hozzászólást írt. Szerintem nagyjából tisztában lehet a PH! moderációs elveivel, a szokásokkal.
Ugyanakkor azt is el tudom képzelni, hogy egy nehezebb esetben a házigazdák és moderátorok egyeztetnek.
-
Móci
addikt
Technikusi alatt ráért az ember...
A második szakmánál már szinte alig jártam be, nem akaródzott korán kelni. Amikor meg meglett a szélessáv otthonra, még jobban marasztalt a kellemes szoba...tope: persze...
Ha jól emlékszem, a fotóalbumban van a pofámról kép, ha valaki akar egy kis horrort.Psychonaut: nem nehéz elfelejteni!
-
Móci
addikt
Én inkább nősülnék, bár lehet, hogy velem van a baj...
Viszont pár dvd/blu-ray mozival, egy nagy monitorral engem is könnyen el lehetne tántorítani a céltól...
A Neverwinterrel voltam én hasonlóan. Rengetegszer végigvittem, a végén onlány is játszottam már vele, amikor meglett eredetiben. Régi szép idők... technikusi vizsga előtt is inkább a karaktert terelgettem, a tételek ráértek este 10 után is 10 percre. -
Psychonaut
veterán
27-én jelent meg, de akkor is PS2-re, nem? PC-re csak 2003-ban valamikor...
SZERK: Te kockaaa....nekem mindig térkép kellett a Hidden Package-ekhez meg a Stunt Jumpokhoz...azt hiszem 83% körül untam meg.
SZERK2: igen, végignéztem, de gyorsan megnéztem GameSpoton meg Wikin is (
) mert nem rémlett a dátum.
Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest