Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
Csak vak lárma volt, hogy az Oly feladja DSLR vonalat. Nemrég erősítette meg az Oly, hogy a PENek csak a 3 számjegyű DSLR-eket váltják ki, de az E-X és az E-XX szériának lesz folytatása. Egy E-50-es szerintem még idén várható.
(Ettől függetlenül kihozhatott volna már rég az Oly is egy beépített EVF-es PEN-t.)
-
nesa
veterán
válasz
Degeczi
üzenetére
En kiprobaltam az 50-200SWD penen kicsit se kell szegyenkeznie tempoba megha hangyanyit elis marad, sokkal nagyobb problema hogy akar mar a 70-300 is baromi kenyelmetlen a kis vazon, egetoen kellene az olympus kinalataba egy rendes fogasu m4/3 vaz.
Oly vazon alitolag meg a nemtamogatott regi fajta 40-150 is megy, de az valoban bun lassan talal be, 70-300 eleg jol megy rajta.
(#3664) Játékos
Igen kontraszt AF tudo uveg kell
Van lista hogy mi meg yrajta
frankon csak igy fejbol 14-54 II , 14-42, uj 40-150,70-300, 35makro .......... -
rumos14
nagyúr
válasz
Degeczi
üzenetére
hmm...
otthoni használatba simán belefér a rohanó gyerek/kutya. vagy nem is kell rohannia, elég, ha csak tág rekeszen használnád a fényerős obit, egy kisebb mozdulat már elég ahhoz hogy ne az legyen éles, amit te élesre állítottál volna.
arcfelismerés fázisdetektáló AF-nél is lehetséges, pl. Sony gépek tudják is (gyors LV AF mellett). -
FEDman
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
Gondoltam, hogy erre a tesztre gondolsz, ahol az Oly jött ki győztesen.
Legalábbis elsőre úgy tűnik.

A tesztben két kit objektívet használtak. Az Olympus-é lassú AF motoros, a Paná-é gyors és hangtalan. Az EPL1-et lemérték mindkét obival, míg a G1-et..
"The graphs below show the results of our focus test using the Olympus 14-42mm F3.5-5.6 lens on the E-PL1, the E-P2 and the Panasonic G1."
Bizony-bizony, a G1 ebben a tesztben csupán a lassab AF motoros Olympus kit obival szerepel!

Azaz összevetették Pana G1 + lassú Oly kit obit -az- Oly E-PL1 + gyors Pana kit obi felállással.

Valójában a G1 saját kit obival 0,2s alatt teljesít, azaz azonos obival a G1 még mindig több mint 2x gyorsabb az E-PL1-nél. A GH2 pedig 4x gyorsabb..
-
FEDman
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
Ezzel vitatkoznék jelenleg még a G1 AF-e is minden téren üti az E-PL1-ét. Gyorsabb, pontosabb, stabilabb!
Ennek az ellenkezője csupán egy csöppet hiányos és ezáltal kissé félrevezető dpreview-s teszt után terjedt el, teljesen hibásan. Olyannyira, hogy ha valaki figyelmesen elemzi a dpreview-t akkor hamar kiderül, hogy azonos obikkal az ő méréseik szerint is még mindig a G1 a gyorsabb.

-
Játékos
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
Azért amit Te linkeltél, jócskán izmosabb kivitel, ha csak a méreteit nézzük!
Gondolom, 2 infra led vann benne, a többiben meg egy. (Persze nem tudom, csak gondolom.)
Valamelyikből rendelek holnap, az tuti, de még nem döntöttem el, melyik lesz az.Sanyi! Ha gondolod, akkor összedolgozhatunk.

-
Játékos
addikt
válasz
Degeczi
üzenetére
Szerintem vagy félreértettél, vagy nem nekem akartad ezt írni!
Sanyi sokallta ezért a ~2k-t, de nekem szimpibb lenne ez. Mivel azt mondta, sok érte, és ennyiért itthon is lehet kapni (amit még én eddig nem találtam...), így linkeltem számára alernatívaként ezt.Illetve mi nem éri meg a többletet, ha ugyanazt kapom 4-5x áron?
Próbáljatok már meg légyszi úgy fogalmazni, hogy az ilyen analfabéták is értsék!
Köszi!

Szerk.: holnap nem fog kongani a számlám az ürességtől, rendelek is a 400Ft-osból vgay 3-at!

-
nesa
veterán
-
nesa
veterán
Akkor hamar mindenkepp ezvar rank almodok 1 kicsit DSLR szeru vaz (PL mint G2) minimum full HD video de QHD is jo lenne
mindez auto fokuszal kitbe extra fenyereju fix obival PL, ajandek teljeserteku Mft-ft atalakitoval, villam AF, egyszerre 2db mem kartyat egyen ,hatalmas EVF,soha nemlatott minimum 20-as kulcsszamu bepitett vaku forgathato es dontheto fejjel, es mindez 100-120k er,igy lehet konyebben eltudnam fogadni a tukor hianyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Próbáljatok már meg légyszi úgy fogalmazni, hogy az ilyen analfabéták is értsék!
az E510 em keresoje is magasabb mint PL nepszeru canon 400D.