Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lakers
tag
válasz -Shadow- #1127 üzenetére
Igen, köszönöm a linket! Rá is harapok nemsoká
Nos az obikkal mindig is gondban voltam, akkor 14-42-es jó rendezvényekhez? Mert volt olyan forum azt olvastam a 40-150 is bőven jó.Még egy kérdés. sok helyen látom kírva ezt az expo dolgot. Miért fontos, hogy minnél kevesebb legyen a gépbe? (egy bizonyos expo felett lejár? ) Most lenne életemben először egy komolyabb fényképező... és nehéz még eligazodnom ez ügyben
-
SpongyaBob
veterán
válasz -Shadow- #1158 üzenetére
Az esetben ha téged minősít akkor grat Szép képek! Ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni akkor a kutyás képnél, én nem az orrára tettem volna a fókuszt De azért brutális, hogy f3.2-es rekeszen is milyen mélységélessége van
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
SpongyaBob
veterán
válasz -Shadow- #1160 üzenetére
Állítólag már ma is úgy volt, hogy nem fog esni erre itt már majdnem 3 napja folyamatosan esik Egész héten nem tudtam egy képet sem lőni.
Igen, nekem van a régi 40-150 Engem abszolút nem zavar, hogy mocorog az eleje. A képek minőségéről pedig teljesen elégedett vagyok, pro Én egy Sigma f/1.4-re pályázok még, állítólag a 4/3-on a tuti.[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz -Shadow- #1169 üzenetére
Olvastam (vagyis pórábáltam) én is a német oldalt, csak sajna egy kukkot sem értettem belőle, de nagyon szimpi az ár érték-aránya a specifikációk alapján. Néztem a Metz-et is, igazából az lenne a legjobb, viszont majdnem dupla ennyi Ami még szóba jöhet az az Oly FL-36, ami a Metz árával azonos, de csak két elemes ami miatt lassabb és nem is bírja olyan sokáig, szóval azt elvetettem.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz -Shadow- #1193 üzenetére
Na ez az, nekem általában sosincs kedvem vacakolni a Raw-val Nem látok olyan nagy számottevő különbséget ha RAW-ból szedem elő a képeket. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nincs is, csak ha lövök 500 egynehány képet, nah akkor nincs kedvem, se időm, se energián rawozni
-
nesa
veterán
válasz -Shadow- #1193 üzenetére
En altalaban Raw+Jpg hasznalok de csak rawot soha ,99% teljessen jok a Jpg kepek a pipacsos kepek gyakorlatilag igy estek ki .
Nemtudom melyik kep bealitasaira gondolsz de Exifbe minden benne van.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz -Shadow- #1273 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy szóltál. Valóban tervezek venni egyet, csak sajnos még nem gyűlt össze rá a keret, de baromi jó áron van az tuti
Egyénként holnap jön a vaku (Cullmann D4500) majd dobok fel pár képet, remélem jó lesz ha már 3 hetet vártam rá!
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
válasz -Shadow- #1281 üzenetére
Na ez az amit én nem mertem leírni.. Ugye most reggel van de én sem értem
#1278) Messer22:
Köszi!
Viszont a körtepumpa az mi pontosan? Ez leszívja vagy fújja a lencséről a port gondolom.. Mert az megvan, hogy az ecsetet és a tisztitófejet magában hordozza a Lenspen
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
válasz -Shadow- #1433 üzenetére
Ezenkívül még a Nikon D3000 jött volna szóba a stabis kitobi miatt. De azt hiszem az Olynál maradok.
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Kerio
őstag
válasz -Shadow- #1456 üzenetére
Ok. Köszi!
Akkor megyek CF kártyát venni, mert ez az alap 1giga édeskevés.ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Kerio
őstag
-
-
sanka81
csendes tag
válasz -Shadow- #1473 üzenetére
Bezony.....idetaláltam.
Minden érdekel a Metzről is.....Mostanában elég sűrűn betévedek valamilyen rendezvényre És az MB 36 hát, hogy is mondjam....kevéske. Az ablakokat meg még nem tudom átrakni...... Egy "kollégával" összefutottam a múltkorában, MB 58-cal......hát nem gyenge a cucc....de az ára sem.
Kérdés a Cullmann D 4500 mennyivel lehet gyengébb mondjuk az MB 48-nál? És itt most nem a kulcsszámra gondolok.S.
-
Kerio
őstag
válasz -Shadow- #1471 üzenetére
Aproneten van M42 chip nélküli 3ezerért. De lehet, hogy mégsem azt veszem meg. Mert mégis jobb lenne egy chippes. "Nem hiszek a szememnek".
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
sanka81
csendes tag
válasz -Shadow- #1481 üzenetére
Hát olvastam a cikket a Metzekről. Ami érdekelne, hogy a gyakorlatban automata módban hajlamos e alá/fölé villantani? Ez a Cullmannal kapcsolatban is érdekelne. Vagy "egyszerűbb" manuálban fotózni vele. A 14-54-el készült képek valóban elég ütősek. Gratula hozzá. Ha esetleg tudnál vele készült beltéri képeket mutatni, annak nagyon örülnék.
A 12-60 SWD nekem sem mostanában lesz esedékes asszem. De soha ne mondd, hogy soha.....S.
-
nesa
veterán
válasz -Shadow- #1667 üzenetére
Sajnos ilyen draga PRO cuccra nem fut mint E-3/30 inkabb olcsobb hasznalt cucc lehet erdekes.
Valoszinu canon lesz , ami az enyem az az enyem, az osszes tobbi kozos ,a gyerek meg az asszony meg a vasgolyot is kepes elrontani, a 14-42 obimat is elbarmoltak ketten o kepeket nezett rajta a gyerek meg nekivagott valamit a lencsenek ,peddig 1000x elmondtam nem azon a kis lcd kell megnezni a kepeket... lett 1 hangyafasznyi hajszal karc ,kepalkotasba nem szol bele de akkor is....
-
nesa
veterán
-
FEDman
addikt
válasz -Shadow- #1885 üzenetére
A személyes véleményed tudatlanságon alapult, ami pedig butaságot szült.
Ez van.És valóban kettőtök közül egyikőtök se ment bele a vitában, bár úgy lett volna.
Ehelyett közhelyek durrogtatásával próbáljátok elbagatellizálni a tényt, hogy olyasmit kritizáltatok, aminek még a működési elvével se vagytok tisztában. -
FEDman
addikt
válasz -Shadow- #1889 üzenetére
Ne aggódj miattam, nem pályázom a kedvencetek címre.
Ettől függetlenül jó lett volna ha eljutunk odáig, hogy értelmesen megvitatjuk a kérdést, bíztam is benne hogy így lesz, de ehhez el kellett volna jutnotok legalább az érvelésig.
Érvek nélkül sajnos ez nem fog menni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest