Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Nabazz, én anno 125k-ért vettem, szintén kitobival és 1 gigás CF-fel + Lowepro táskával. Az volt 2006 tavaszán...

Mostanában azon szoktam mérgelődni, hogy 105k-ért látok valahol egy E330-at, 14-45 + 40-150 mm-es objektívekkel és FL-36 külső vakuval, ááááá...
Ja igen, valaha én indítottam újoncként a topikot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KrAt
veterán
Na megcsináltam a pixel mappingot, majd elválik, milyen lett
Rosszabb tuti nem 
Viszont az akksiban pozitívan kezdek csalódni, kb 6-700 expó, és még azt mutatja, fullon van..
Gyors gép, nagyonjó, masszív, szeretem
Kezdek összeszokni vele, ezt ma már sikerült kreálnom vele:Élesség is alakul, a használati utasítás (angol
) felét már kinyomiztam (200 oldal..) és azt elkezdem átbújni, mi micsoda, akkor okosabb leszek 
Tervezünk haverral a hétre fotóstúrát, akkor majd lesz időm gyakorolni

Parci @ indexes hsz-ra válasz: no para, oda csak benéztem, azt is tanácsként kaptam, eszembe nem jutott volna máshova menni
itt mindig megkaptam a választ, akit kértem 
-
adnoctum18
senior tag
Csinálj egy pixel mappingot, az eltünteti a hotpixeleket (kiégett fehér pöttyök).
Ezeket a színeseket meg a zajcsökkentés szokta korrigálni szerintem, bár már rég fotóztam az olyval éjszakait, nem nagyon emlékszem!
Parci: Hát nem, de annyiért akkor sem adtam volna el, amennyit adtak volna érte.
Attól, hogy régi, még nem biztos, hogy rossz is...
De ezt gondolom te is tudod, mert van E-1ed is ha jól vettem ki a régebbi postodból. -
adnoctum18
senior tag
Ennyiért mondjuk jó vétel tényleg. Sajnos az E-500 dupla kitben is hasonló nyomott áron kelt volna el ezért van még nálam.
Használd egészséggel sokáig!
Parci, kíváncsivá tettel ezzel folytonos oly jpg dicshimnusszal, majd valamikor lövök tesztképet a D90el meg az E-500al most már kíváncsiságból!

Egy 14-45 nálam is teljesít szolgálatot amugy hébe-hóba.
-
igen, teljesen korrekt vétel. a váz régi, bele lehet kötni, de igazából a kereső még egész elfogadható méretű (az e-420/e-520-é kisebb sokkal emlékeim szerint), a szenzor bár zajosodik magasizón, de cserébe a klasszikus, verhetetlen kodak-színek ÉS jó felbontás.
nem cserélném le az e-1-emet egy e-300-ra, de más okokból. ami a képeket illeti, lehet, h az utóbbi a jobb választás. és azért újabb is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Godox XPro-N Nikon vaku távvezérlő - doboz, minden tartozék
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív + UV / Újszerű /
- Nikon D850 gépváz + MB-D18 portrémarkolat
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És Te? De ezt majd privátban folytassuk. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) felét már kinyomiztam (200 oldal..) és azt elkezdem átbújni, mi micsoda, akkor okosabb leszek 
/