- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottofon
csendes tag
válasz
#94529552 #3997 üzenetére
Nekem pl 47m2 a lakásom és a hálóban van tv a falon. 2.5m a távolság. Jelenleg 32"-LG LCD van. Én 55" oled lg-t veszek idén még és normál tv nézésre fogjuk használni elsősorban . Napi pár óra sorozat, híradó natgeo... Persze hd filmek és 3D is játszik. .. Szóval az UHD szerintem hasznos lehet a passzív 3D miatt.Most is van falikonzolom ami kihúzható kb 40 cm-t. Van egy full hd projektorom is 180cm széles motoros vászonnal. Ha nagyon mozi feelinget akarok az lesz a befutó. Viszont nem tudom ti hogy vagytok vele de moziban rühellem az első 10 sorban ülést mert nem látom be az egész vásznat akció filmek esetén. Aligha látja bárki is a jobb oldalon verekedő harcost ha bal oldalon egy bikinis csaj pózol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest