- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
#94529552 #3994 üzenetére
Elég könnyen tudok 40, ill. 50"-ból extrapolálni nagyobb méretre, hogy nekem mi a megfelelő.
Nézési távolságok UHD-re szakoldalak szerint:
-RTINGS (4k-ra van külön táblázat)
-referencehometheater
-AVforums
diagramNem az én fejemből pattant ki ez a nézési távolság, érdemes lenne sokaknak átgondolni mielőtt vásárolnak a távolságokat, utána mérlegelni hogy nekik milyen preferenciáik vannak és az alapján dönteni. Többször találkoztam olyanokkal akik nem a képminőség miatt hanem a képméret miatt váltottak, fölfelé.
krx21: Még ha elérné a mozgófelbontás a FHD-t, de inkább marad 300 sor. Konkrétan az összes sample and hold kijelző natív megjelenítésben (interpoláció nélkül) nézhetetlen 24p-vel, mert ott az eye tracking blur, illetve az alacsony framerate miatt borzasztó darabos a mozgás, főleg a svenkelés. Impulzusos kijelzőn is, de sokkal kevésbé látványos ez a darabosság a villogás miatt.
Az UHD felbontás jóformán felesleges átlagfelhasználói igényekhez, az én "elborult" nézési távolságomhoz már hasznos. 2,5m-ről tökmindegy gyakorlatilag hogy FHD-t vagy UHD-t nézel, akkor meg minek az UHD? Csak azért mert jóformán kivonták a FHD modelleket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest