Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Én január 13.-án rendeltem online egy CX55-öst MM-től amit két nap múlva 15.-én ki is szállítottak. Leginkább az volt a meglepő, hogy pár nappal előtte jött ki a gyárból. Egyébként teljesen rendben van a kijelző panel. Én semmilyen sávosodást vagy tintinget nem látok rajta szerencsére bár mint írtam ez 55"-os.
Ahogyan itt olvasom leginkább a 65"-osokat érinti az ilyen panelhiba. Mivel LG-ből jóval többet adnak el mint a többi márkából összesen így nyilvánvaló számomra, hogy azok vannak itt beírogatva leginkább. Akinek nincs hasonló problémája az meg nagy valószínűséggel nem is fog róla itt értekezni hanem megelégedéssel használja.
Persze maximálisan megértem az elkeseredettségét annak aki egy rakás pénzért ilyen ocsmányságot kapott. Kevés vigasz ugyan de legalább az LG nagyon rugalmasan és korrekten kezeli az Oled panaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- sziku69: Szólánc.
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor