- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
#72688384 #69206 üzenetére
én is bepróbálkoztam Euronicsba még azzal is hol olcsóbb, nekeik az nem referencia de teljesen korrekt volt az eladó elővette a telefont megnézte ő is a netes árakat
#69207 fulton
nekem is cégessel jött haza sajátba nem fért volna be, de ha nincs céges akkor futó bérlés vonóhorog van -
-
válasz
#72688384 #68951 üzenetére
OLED65CX3LA leírása szerint, vezeték nélküli modul (LGSBWAC92) specifikációi:Vezeték nélküli LAN (IEEE 802.11a/b/g/n/ac)
#68942Borisz76: Nem tartom valószínűnek a fentiekre hivatkozva, hogy a wifis modul gigás, az ethernet adapter pedig 100-as
Viszont valami a TV-mel nem ok, se a kábel, se a wifi nem megy 100 felé.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
#72688384 #68911 üzenetére
Az nem semmi….
3 év garancia van és szerettem volna többet rá (minimum 5 év) ,de boltbol elhozva már nem lehet utólag + garit kérni ,csak ha visszaküldeném és újra vásárolva azonnal kötni rá helyszínen…Esetleg LG-nek nincs olyan szolgáltatása ,hogy kijönnek ,ellenőrzik ,hogy hibátlan és kötni rá + garit?
b,
Mi a baj?Szerk.
Értem ,köszi -
Vhiktor
Topikgazda
-
fulton
addikt
válasz
#72688384 #68685 üzenetére
Nekem picit variálni fogok, mert most van egy ilyen állványom, ami elég massziv cucc:
[kép] [kép] [kép]
Azt tervezem hogy ami most fogja az 55 col tv-t azt a nyakat levágom. Heggesztek egy másik 40x40 zártszelvényt be, és az fog falként viselkedni nekem, kifur 4 csavar bele és azzal rögzítem a tv konzolt, amit majd tudok forgatni dönteni is akár. Így megoldva a fal hiány kérdése. Bár am lehet ez is megtartaná sőt. Ez az álvány már van 14 éves kb..sajna nincs meg a pontos típusa a teherbírás miatt stb.. a gyártóval felvettem a kapcsolatot de nekik sincs info. Szal a sajátos megoldásom a legtisztább ha tutira akarok menni hogy le ne szakadjon a nem épp olcsó cucc.
lehet csak megerősítem a varratot a nyaknál ami a 40x40 es szelvényhez van heggesztve, mert elég massziv, meg kell tartson 28 kg tévét. -
szasanyi
félisten
válasz
#72688384 #68658 üzenetére
És napi hány órát megy tévéként ahol min 1 vagy 2, esetleg 3 statikus logo vagy egyéb f@szság van kirakva műsor közben? Nem dísznek veszi senki, de mindenki ugyan annyit és nem ugyanarra használja, szóval... Mert végül is ez TV és vannak akik döntő többségben arra is használják.
-
-
alaves
addikt
válasz
#72688384 #63338 üzenetére
Elképzelhető, hogy tönkrement, próbáld ki még pendrive-al. Nálam is stabil volt a B7 USB3 HDD csatlakozás, viszont lehet hogy egyébként csak véletlen. Nem vagyok benne biztos, hogy a TV-ken az USB3 stabilan működik. Pl. OLED754-nél csatornamentés (és vissza), valamint az 'upgrade loader'-es fw frissítés csak USB2-vel működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest