- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"másfél éves sony a83j-en egyszer elindítottam menüjéből a pixelfrissítést, a leírásban szereplő fehér vonalat, illetve semmit nem láttam kb egy óra múva kiírta hogy kész
"
Örülj annak, hogy a Te készüléked legalább kiírta, hogy befejezte a műveletet!Az én "SONY 65AG8" készülékem még ennyit sem tett meg. Kétszeri nekifutásra sem...
(Jó, ha a befejezés hiányára utaló hibaüzenet tényleg "csak" Android hiba, akkor nem lepődöm meg. Egy kalap f*snak tartottam mindig, és soha nem fog megváltozni róla a véleményemet. Ettől függetlenül rém ciki az egész.)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Még mindig nem tudom, hogy létezik-e pixel frissítés a sony-nál, és ha igen, akkor mikor csinálja. A képminőség az egyik legfontosabb szempont és itt a sony DV-ban verhetetlen, de az ilyen hülyeségek, hogy nem tudni semmit, mit, mikor csinál, ha csinál egyáltalán valamit és lényeges infók nem jelennek meg (Dolby/vision/ atmos/ Dst:X etc...) kb arra az oldalra billenti nálam a mérleget, hogy visszaviszem, de még mindig nem döntöttem el.
Mint már sokszor írtam, egyetlen olyan termék nem létezik nálam, hogy bevédem, mert a tulajdonomban van. Ami szar az szar és ezek a dolgok a sony-nál nagyon nem tetszenek.
Világítson a led, ha csinál valamit más színben, mint pl a Panasonic-nál, vagy írja ki bekapcsoláskor, hogy te stupid dick ezt és ezt csináltam a háttérben. De semmi...
Viszont jelen esetben, a Dolby Vision hihetetlen megjelenítésével ( mert az elképesztő ezen a tévén) és a gyönyörű, minőségi távirányítójával jelenleg döntés képtelen vagyok. -
esicyhun
tag
Ugyanígy vettem, áruhitellel a C8-at, semmi probléma nem volt, és tényleg nem volt plusz költsége. Sőt lehetett szerezni 10000 Ft-os ajándékkártyát is. Kissé papírozni kellett az áruházban, rá kell szánni az időt. Ha letelik, lemondani kissé problémás a vele járó hitelkártyát, mindenáron szeretnének ugyanis megtartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest