Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuter
senior tag
válasz
Conte8
üzenetére
Szia. Az egyik barátom szinte teljesen ugyan így jár , csak egy videomagnóval anno. Berágott és írta a Japán Panasonicnak hogy katasztrófa helyzet uralkodik a garanciális javítás terén Magyaroszágon. Érdekes módon a szerívíz hívta fel , hogy újból vigye vissza a magnót , ott meg mondták neki hogy miért kellet felnyomi őket az anyacégnél. Ja csere lett a vége . Mindez vagy fél év alatt zajlott le. Egy próbát meg ér szerintem ,és még gyorsabb is lehet az ügyintézés az internet miatt. Képeket küld el az anyacégnek is. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó ha tudják hogy kell bekapcsolni a tvt.
Én is próbáltam homogén felületekkel, de ilyeneket nem tapasztaltam. Vagy ezek később is kijöhetnek? Kb. 3 hetes a tv.
Vhiktor